Yapı Kredi Yayınları Pal Sokağı Çocukları

79,50 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (68)
Kurumsal Fatura
108 TL99,50 TL
250 TL'ye 10 TL İndirim
2 Adet ve Üzeri %2 İndirim
Kurumsal Fatura
81,45 TL
9.7
2. Ürüne %1 İndirim
550 TL'ye 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
4 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
Kurumsal Fatura
57,32 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Yapı Kredi Yayınları Pal Sokağı Çocukları

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OKUL MODU Satıcı Ünvanı: İBRAHİMOĞULLARI BİLGİ TEKNOLOJİLERİ ELEKTRONİK TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0469132301200001 Vergi Kimlik Numarası: 4691323012
    Bu ürün OKUL MODU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nemecsek, Boka ve Pál Sokağı'nın öbür çocukları 1907 yılında Budapeşte'nin yoksul Józsefváros semtinden yola çıktılar. Bugün artık bütün dünyada tanınıyorlar. Bugüne kadar her yaştan milyonlarca insan onların dokunaklı hikâyesini okudu
  • tıpkı Budapeşteli çocuklar gibi onlar da Boka'nın cesaretine hayran oldu, Nemecsek'in ürkek ama kararlı kahramanlığı karşısında gözyaşlarını tutamadı. Şimdi artık Pál Sokağı Çocukları'nın Arsa'sında kocaman çok katlı evler var. Ama ne gam: Dünyanın bütün çocukları Pál Sokağı'ndandır!

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Sir Arthur Conan Doyle
  • Roman Türü Polisiye
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2022
  • Sayfa Sayısı 201-250
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Yapı Kredi Yayınları Pal Sokağı Çocukları Ferenc Molnar

Yapı Kredi Yayınları Pal Sokağı Çocukları-Ferenc Molnar 9789750815546 edebiyat severlerin en çok ilgi duydukları kitaplardan bir tanesidir. Kitap okumak, insanların günlük hayatlarında önemli aktivitelerden bir tanesi olmaktadır. Bu noktada, edebiyat alanında yazılan ve efsane olan birçok roman bulunmaktadır. Bu roman da insanların ilgi duydukları ve okumaktan zevk aldıkları kitaplardan bir tanesi olmaktadır. Pal Sokağı Çocukları-Ferenc Molnar hikaye örgüsü ve ilgi çekici kurgulamasıyla oldukça dikkat çeken bir roman olmaktadır. Dokunaklı bir hikaye olduğundan dolayı, özellikle dünyanın gerçeklerini dramatik olarak okumak isteyenler için birebirdir. Roman okumanın aynı zamanda insanlar üzerinde birçok farklı faydası da bulunmaktadır. Bu sayede çok daha verimli sonuçlar alınabildiği gibi insanların ilgisi de bu yöne doğru kaymaktadır.

  • Sürükleyici Anlatım
  • Sevilen Roman Türü
  • Uygun Fiyat Seçeneği

Yapı Kredi Yayınları Pal Sokağı Çocukları-ferenc Molnar Kitap ile Faydalı Aktiviteler

Roman kitaplarının insanlar üzerindeki önemli faydaları bulunmaktadır. Günlük hayat içerisinde boş vakitlerini en iyi şekilde değerlendirmek isteyenler için bu kitap oldukça ilgi çekici bir hale gelmektedir. Pal Sokağı çocuğu Ferenc Molnar sevilen hikayesiyle roman severlerin en çok talep gören kitaplarından bir tanesi olmaktadır. Bu roman ile dünya gerçekliğini çok daha yakından görebilen insanlar kişisel gelişim alanında da önemli faydalar görmektedirler. Roman ile bu alanda önemli gelişmeler yaşayan insanlar çevresindeki kişilere de bu romanı önermektedirler. Tüm dünya tarafından okunan bu kitap insanlığın ve iyiliğin gelişmesi için önemli bir konumda bulunmaktadır. Yapı Kredi Yayınları Pal Sokağı Çocukları-Ferenc Molnar okuyucularına bambaşka bir dünyanın kapılarını da aralamaktadır. Bu sayede, farklı bir dünyanın bakış açısını görebilen insanlar kendi bakış açılarını da geliştirmektedirler.

Yapı Kredi Yayınları Pal Sokağı Çocukları-ferenc Molnar Kitabı Okumanın Avantajları

Kitap okumayı seven insanlar için doğru roman seçimi son derece önemli olacaktır. Roman kitapları arasında birçok farklı kategori olduğundan dolayı insanların kendileri için en uygun olan romanlara yönelmeleri bu noktada önemli olur. Yapı Kredi Yayınları Pal Sokağı Çocukları-Ferenc Molnar içeriği ile pek çok insanın ilgisini çeken bir roman olmaktadır. Bu noktada insanların içerik olarak baktıkları konular da farklılık gösterebilmektedir. Öyle ki, tür olarak farklı bir tür olduğundan dolayı kişilerin beklentileri ve istekleri de farklılık gösterebilecektir. Yapı Kredi Yayınları Pal Sokağı Çocukları-Ferenc Molnar yorumları inceleyerek de kitabı daha önce okuyan insanların düşüncelerini öğrenmek de mümkün olmaktadır. Bu noktada, roman kitabı arayışı içerisinde olanlar için önemli bir tür olduğu gibi, ilgi çekici konusu ile bu kitap pek çok kesimden insana da ithaf etmektedir.

Yapı Kredi Yayınları Pal Sokağı Çocukları-ferenc Molnar 9789750815546 Modeller Özellikleri ve Fiyatları

Boş vakitlerini roman okuyarak geçirmek isteyenlerin bu süreçte son derece önemli araştırmalar yaptıkları da bilinmektedir. Özellikle romanların türleri ve özellikleri de bu noktada en çok dikkat edilen konulardan bir tanesi oluyor. Yapı Kredi Yayınları Pal Sokağı Çocukları-Ferenc Molnar fiyatı bu süreçte merak edilmektedir. Bütçelerini aşmadan roman okumak ve kendilerini geliştirmek isteyenler bu süreçte yaptıkları araştırmalara dikkat etmektedirler. Romanın kendi dünyasına giriş yapılan ve okuyucuyu romana kitleyen bu kitap pek çok insanın beğenisini de toplamaktadır. Bu noktada, romana sahip olmak isteyenler nerden ve nasıl bu romanı alabileceklerini de merak etmektedirler. Yazarın profesyonel bir şekilde kaleme aldığı Yapı Kredi Yayınları Pal Sokağı Çocukları-Ferenc Molnar indirimleri takip ederek uygun bir fiyata satın alınabilir. Okuyucuların severek okudukları bu romanı Trendyol’da hızlı sipariş adımları ile satın alabilirsiniz.