6
Türk Edebiyatı kategorisinde
en çok favorilenen 6. ürün
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (53)
Kurumsal Fatura
66,95 TL33 TL
2.000 TL'ye 100 TL İndirim
Kurumsal Fatura
270 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
250 TL'ye 10 TL İndirim
2 Adet ve Üzeri %2 İndirim
Kurumsal Fatura
79,95 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Yapı Kredi Yayınları Değirmen

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OKUL MODU Satıcı Ünvanı: İBRAHİMOĞULLARI BİLGİ TEKNOLOJİLERİ ELEKTRONİK TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0469132301200001 Vergi Kimlik Numarası: 4691323012
    Bu ürün OKUL MODU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İşte adaşım, sana seven bir Çingene'nin hikayesi. Çiçeklerin açtığı bir mevsimde, senin kollarına yaslanan ve çiçekler kadar güzel kokan bir vücutla uzak su kenarlarında oturmak ve öpüşmek, yoruluncaya kadar öpüşmek hoş şeydir... (...) Fakat sevgili bir vücutta bulunmayan bir şeyi kendisinde taşımaya tahammül etmeyerek onu koparıp atabilmek, işte adaşım, yalnız bu sevmektir. Değirmen'den Türk edebiyatının özgür sesi Sabahattin Ali'den yıllara meydan okuyan öyküler...

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Sir Arthur Conan Doyle
  • Roman Türü Polisiye
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Yapı Kredi Yayınları Değirmen - Sabahattin Ali

Sabahattin Ali, Türk edebiyatında öne çıkan yazarlar arasındadır. Kullandığı edebi dil ve ilgi çekici konularıyla her dönem dikkat çeker. Yazdığı kitaplar, zaman içerisinde kült eserlere dönüşür. Bunların arasında Değirmen adlı kitabı da yoğun ilgi görür. Bu eser, Sabahattin Ali'nin yazdığı ilk öykü kitabıdır. Yapı Kredi Yayınları Değirmen - Sabahattin Ali kitabı, bir çingenenin aşkı için yapabileceklerini anlatır. Kitapta yer alan anlatıcı; gezen, dolaşan bilgili bir karakterdir. Bu kitap, keyifli anlar geçirip bazı konularda aydınlanma yaşamanızı sağlar. Kitap içerisinde birden fazla öykü bulunur. Değirmen öyküsü de bunlardan biridir. Boş zamanlarınızda okuyabileceğiniz zihin yormayan bir kitaptır. Kitaplıkta bulunması gereken özgün eserler arasındadır. Yayınevinin kaliteli baskısıyla sıklıkla tercih edilir. Dikkat çekici konuya sahip bu kitabı okumak istiyorsanız güvenle satın alabilirsiniz.

  • Etkileyici içerik
  • Sürükleyici anlatım
  • Kaliteli baskı

Yapı Kredi Yayınları Sabahattin Ali - Değirmen Detayları

Yapı Kredi Yayınları Sabahattin Ali - Değirmen Detayları

Sabahattin Ali Değirmen kitabı 3 kısımdan oluşur. İçerisinde 16 adet öykü bulunur. Değirmen adlı öykü de kitap içerisinde yer alan hikayelerden biridir. Değirmen öyküsü, Atmaca adlı bir çingenenin köydeki değirmencinin kızına olan aşkını anlatır. Kolu olmayan değirmenci kız, köyün en güzel kızları arasındadır. Yaz gelince çingeneler grubu, çadırlarını kuracak yer aramak için köye gelir. Atmaca’nın grubu uzakta bir değirmen görüp oraya doğru ilerler. Hikayenin devamında da olaylar gerçekleşir. Kitapta yer alan anlatıcı ise çingenelerin başında olan bilgili bir adamdır. Çok gezen ve dolaşan bu anlatıcı, yaşanılan olayları detaylı anlatır. Tecrübesi ve bilgisiyle birlikte yaşanılan olaylar çerçevesinde okuyucunun aydınlanmasını sağlar. Sabahattin Ali'nin bu kitabında yer alan Değirmen hikayesi, gerçekçi anlatımı ve yapılan fedakarlığın boyutunu okuyuca kolaylıkla yansıtılmasıyla ilgi çeker.

Etkileyici Yapı Kredi Yayınları Sabahattin Ali - Değirmen

Etkileyici Yapı Kredi Yayınları Sabahattin Ali - Değirmen

Kitap satın alırken yayınevini kontrol etmek gerekir. Yazı ve kağıt kalitesi, kitabın ömrünü belirler. Yapı Kredi Yayınları, benzersiz kalitesi ile her zaman ön plandadır. Değirmen - Sabahattin Ali birinci sınıf yaprak kalitesi ve sade kapak tasarımıyla öne çıkar. Kitap, konusu ve eşsiz edebi diliyle okuyucuları etkilemeyi başarır. Yazarın hayal gücü ve coşkulu anlatımıyla size ayrı bir dünya sunar. Köy yaşamının gerçekliğini yansıtır. Yaşamın içerisinden seçilen kitap karakterleri, okuyucuyu etkiler. Unutulmayacak hikayelere yer veren bu kitap, herkesin okuması gereken eserler arasındadır. Edebi dili ve öykülerde gerçekleşen olaylar öğreticidir. Benzersiz baskı kalitesi ve muhteşem öyküsüyle her kitaplıkta yer alması gerekir. Yapı Kredi Yayınları Değirmen - Sabahattin Ali yorumları kitabın etkileyici hikayelerinden bahseder. Keyifle okunan hikayeleri ile Değirmen adlı bu kitabı siz de okuyabilirsiniz.

Cazip Yapı Kredi Yayınları Sabahattin Ali - Değirmen

Cazip Yapı Kredi Yayınları Sabahattin Ali - Değirmen

Kitapta yer alan Değirmen öyküsü, Atmaca ve değirmenci kızının aşkıyla başlar. Değirmen öyküsüyle birlikte kitapta 16 öykü yer alır. Bu öyküler 3 kısma ayrılır. Değirmen adlı bu eser, öykü kitabı olduğu için sayfası azdır. Her okurun evinde olması gereken kitaplar arasında yer alır. Birinci sınıf kalitede baskısıyla okurlar sıklıkla tercih eder. Yapı Kredi Yayınları Değirmen - Sabahattin Ali kullananlar kitap kalitesinden ve içeriğinden memnun kalır. Memnuniyetlerini ürün yorumlarına yansıtır. Ürünün kalitesine ve telif haklarına göre fiyat aralıkları belirlenir. Yapı Kredi Yayınları Değirmen - Sabahattin Ali fiyatı hesaplı oluşuyla müşterileri memnun eder. Rakamlar, müşteri bütçesine uyum sağlayacak şekilde hazırlanır. Bu kitap, edebi değeri ve baskı kalitesiyle sıklıkla tercih edilir. Değirmen adlı bu eseri Trendyol'dan hesaplı fiyatlarla satın alabilirsiniz.