Yapı Kredi Yayınları Bir Beyoğlu Düşü Berlin'de Sanrı Kanallar

42,11 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Yapı Kredi Yayınları Bir Beyoğlu Düşü Berlin'de Sanrı Kanallar

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hümanist Kitap Satıcı Ünvanı: HÜMANİST AJANS ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0464143961900001 Vergi Kimlik Numarası: 4641439619
    Bu ürün Hümanist Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1Öykü ve romanlarıyla tanıdığımız 1950 Kuşağı'nın önde gelen yazarlarından Demir Özlü, 1980'lerde yazdığı novellalarla kendi anlatı dünyasının yetkin örneklerini vermişti. Gençliğin bunaltılı erotizmiyle dolu Beyoğlu, Kleist'ın izinde Wannesee'de yaşanan şiddetli aşk, Kierkegaard'a yaslı yaşam-ölüm, aşk-cinsellik sorunlarının deşildiği Amsterdam... Özlü, düşlerin izini sürdüğü kentlerde bir yandan da melankoli desenliyor. Demir Özlü yirmi yaşlarından bugüne yarattıklarıyla gerçek bir klasik olduğunu kanıtlamış olanlardan. (Oktay Akbal, Cumhuriyet, 29 Nisan 2004) Demir Özlü'nün son yapıtları da gene Post-modernist bağlamda ele alınabilirler. Bu yapıtlarda anı ile kurmaca arasında ne bir seçim yapılabilir ne de yapıt böyle bir ayrım üzerinden değerlendirmeye sokulabilir. Anlatımın sürükleyiciliği, sözsel anlamın önüne geçer. (Güven Turan, Yazıyla Yaşamak) ?Tanıtım Metni1 Bu ilan Entegrapi ile listelenmiştir!
Geri Bildirim Ver