Yapı Kredi Yayınları Bab I Esrar Ahmet Ümit

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (35)
209 TL'ye 81 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
205,98 TL
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
232,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Yapı Kredi Yayınları Bab I Esrar Ahmet Ümit

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hesapkitap Satıcı Ünvanı: TURKUVAZ MÜZİK KİTAP MAĞAZACILIK PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0306034476400052 Vergi Kimlik Numarası: 3060344764
    Bu ürün hesapkitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bab ı Esrar Ahmet Ümit Yapı Kredi Yayınları

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Ahmet Ümit
  • Roman Türü Polisiye
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Yapı Kredi Yayınları Bab-ı Esrar - Ahmet Ümit

İngiltere’den Konya’ya uzanan hikayeyi konu alan Yapı Kredi Yayınları Bab-ı Esrar Türk edebiyatının en etkili romanları arasında yer alıyor. Babası Türk, annesi İngiliz olan Karen Kimya, kitabın ana karakteri olarak karşımıza çıkıyor. Akıcı ve etkileyici olay örgüsüne sahip olan Yapı Kredi Yayınları Bab-ı Esrar okuyucularıyla buluşuyor. Olay örgüsü incelendiğinde ana karakterin iş gezisi için gittiği Konya’da başından geçenler anlatılıyor.

 
  • Türkçe olarak kaleme alınan Yapı Kredi Yayınları Ahmet Ümit 440 sayfadan oluşuyor.
  • Normal boyutta basılan Yapı Kredi Yayınları Bab-ı Esrar Ahmet Ümit gerek elde gerekse çanta içerisinde rahatlıkla taşınıyor.
  • Türk yazar ve şair olan Ahmet Ümit tarafından yazılan eserde okuyucuları tasavvufi çağrışımları olan karton kapak karşılıyor.

Yapı Kredi Yayınları Bab-ı Esrar Özellikleri

Yapı Kredi Yayınları Bab-ı Esrar Özellikleri

Karen Kimya isimli ana karakterin iş gezisinden dolayı geldiği Konya’da yaşadıklarını anlatıyor. En çok tercih edilen hediye kitaplar arasında da ürün yerini alıyor. Ana karakter olan Karen Kimya’nın özel yaşamında sıkıntılarla mücadele ederken tanıştığı dervişten bahsediliyor. Yapı Kredi Yayınları Ahmet Ümit içerisinde anlatılan olay örgüsündeki dervişin Şems Tebrizi olduğu biliniyor. 440 sayfadan oluşan roman, okuyucuların sıkılmadan keyifle okuyabilecekleri kitaplar arasında yerini alıyor. Ciltsiz olarak sunulan 522802 kodlu Yapı Kredi Yayınları Ahmet Ümit 13.5 x 23 cm boyutta üretiliyor. Normal boyuta sahip olması nedeniyle kullanıcıların elde ya da çantada kitabı taşımaları mümkün oluyor. Dayanıklı ve kaliteli materyal kullanılarak elde edilen eser, uzun yıllar boyunca dayanıklılığını koruyor. Türkçe olarak basılan Yapı Kredi Yayınları Bab-I Esrar şairlik ve yazarlık yapan Ahmet Ümit’in kaleminden çıkıyor.

 

Yapı Kredi Yayınları Bab-ı Esrar İçeriği

Yapı Kredi Yayınları Bab-ı Esrar İçeriği

Akıcı dil yapısı ve etkileyici olay örgüsü ile öne çıkan Yapı Kredi Yayınları Bab-ı Esrar Ahmet Ümit boş zamanlarınızı değerlendirmenizi amaçlıyor. Renkli ve ilgi çekici karton kapak kullanılan eser, okuyucuların keyifle ve heyecanla okuyacağı olay örgüsü ile öne çıkıyor. İngiliz anne ve Türk babadan dünyaya gelen Karen Kimya kitabın ana karakteri olarak biliniyor. İngiltere’de annesiyle beraber yaşayan Karen Kimya’nın iş gezisinden dolayı yolunun düştüğü Konya’daki maceraları anlatılıyor. Özel hayatında çeşitli sorunları bulunan Karen Kimya’nın iş gezisi nedeniyle geldiği Konya’da uhrevi gizemlerle karşılaştığı görülüyor. Gezi esnasında ana karakterin ortasında kaldığı gizemlerden dolayı Şems Tebrizi isimli dervişle tanışmasıyla hikaye başlıyor. Kullanıcıların da takip ettiği Yapı Kredi Yayınları Bab-I Esrar Ahmet Ümit içeriğinde tanrı sevgisi, merhamet ve iyilik kavramlarını barındırıyor.

 

Yapı Kredi Yayınları Bab-ı Esrar Fiyatı ve Yorumları

Yapı Kredi Yayınları Bab-ı Esrar Fiyatı ve Yorumları

Yapı Kredi Yayınları Bab-ı Esrar içerisinde Karen Kimya’nın hem dünyevi hem de uhrevi hususlarla ilgilendiği görülüyor. Özel hayatı içerisinde sorunlarla karşılaşan Karen, Konya’da tanıştığı Şems Tebrizi ile beraber uhrevi gizemlerle yüzleşiyor. Kaliteli ve dayanıklı kağıt kullanılarak basılan kitap, ciltsiz olarak tasarlanıyor. Yapı Kredi Yayınları Ahmet Ümit 2021 yılı basımı olarak kullanıcılara sunuluyor. Büyükten küçüğe herkesin vazgeçilmezi olmayı hedefleyen ürün Türkçe basım dili ile raflarda yerini alıyor. Bab-ı Esrar Ahmet Ümit yorumları ve değerlendirmelerini kolayca inceleyebilirsiniz. Sayfayı dönemsel olarak inceleyerek oluşabilecek kampanya ve fırsatlardan haberdar olabilirsiniz. Trendyol sayfasından Yapı Kredi Yayınları Ahmet Ümit fiyatları hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Dilerseniz ürünün siparişini kolay ve hızlı bir şekilde oluşturabilirsiniz.