Yapı Kredi Yayınları Ayı Kim Çaldı

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (48)
9.7
merchant-badge-image
2. Ürüne %1 İndirim
550 TL'ye 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
92,90 TL
Kurumsal Fatura
103,60 TL
2. Ürüne %7 İndirim
200 TL'ye 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Yapı Kredi Yayınları Ayı Kim Çaldı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OKUL MODU Satıcı Ünvanı: İBRAHİMOĞULLARI BİLGİ TEKNOLOJİLERİ ELEKTRONİK TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0469132301200001 Vergi Kimlik Numarası: 4691323012
    Bu ürün OKUL MODU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ayı Kim Çaldı

Ürün Özellikleri

  • Yaş 0 - 3 Yaş
  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Sait Faik Abasıyanık
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Ay'ı Kim Çaldı - Helen Stratton | Yapı Kredi Yayınları

Helen Stratton Would isimli yazarın kaleminden çıkan Ay’ı Kim Çaldı eseri, 3-8 yaş arası çocuklar için ideal bir çocuk kitabıdır. 1972 doğumlu olan yazar, Fransızca ve Rusça dil bilim mezunudur. Ay’ı Kim Çaldı kitabı ana karakterini yaratırken kendi oğlundan esinlenen Would, ekonomi ile ilgilenmesine rağmen bu tarz çocuk kitapları yazmaya devam eder. Kitabın ana karakteri olan Berk’in en sevdiği şey, geceleri ışıl ışıl etrafı aydınlatan Ay’ı seyrederek hayal kurmasıdır. Berk’in olmayı istediği meslek de astronotluktur. Bir gece vakti ansızın uyanan Berk, Ay’ın yerinde olmadığını ve gökyüzünün bulutlu olduğunu görür. Büyük bir endişeye ve hüzne kapılan ana karakter, Ay’ı birilerinin aldığını ve bir daha geri getirmeyeceğini düşünerek kendi çapında bu konuda araştırma yapmaya başlar.

  • Eğlenceli ve sürükleyici içerik
  • Çocukların ufkunu açan kurgu
  • Akıcı ve anlaşılır dil

Çocuklarda Merak Uyandıran Bir Kitap

Çocuklarda Merak Uyandıran Bir Kitap

Helen Stratton isimli yazarın tüm çocuklara bir armağanı olan bu kitap, çocuklarda merak duygusunu uyandırarak onları kendi başlarına çözüm bulmaya yönlendirir. Ay’ın ve gezegenlerin gizemini çözmeye çalışan Berk ile beraber yeni şeyler öğrenen okuyucular, okurken büyük bir keyif alır. 40 sayfası bulunan kitabın asıl orijinal adı ise “Who Stole the Moon?” şeklindedir. Yapı Kredi Yayınları Ayı Kim Çaldı eserini yayımlayarak kitabı okur ile buluşturur. Çocukların ve ebeveynlerin muhteşem vakit geçirmesine imkan tanıyan bu kitap hem eğlenceli hem de düşündürücü özelliktedir. Bu sayede çocuğunuz eğlenirken öğrenmeyi deneyimleyebilir. Ay’ı Kim Çaldı okurları arasında giren çocuklar, etrafındaki canlı ve cansız varlıkların tamamına farklı bir gözle bakmaya başlar. Bu sayede yazarın da hedeflediği farkındalık çocuklarda oluşur. Çocuklar kendilerini kitabın ana karakteri olan Berk’in yerine koyarak Ay ile bağ kurmaya devam eder.

Yapı Kredi Yayınları ile Eğlenceli Bir Yolculuk

Yapı Kredi Yayınları ile Eğlenceli Bir Yolculuk

Her gece uyumadan önce camdan Ay’a bakarak birbirinden eğlenceli hayallere dalan Berk’in en sevdiği aktivite budur. Tüm gün zihninde canlandırdığı şeyleri gece olunca Ay’da buluşturan Berk’in hayali ise başarılı bir astronot olmasıdır. Ay ile bağlantısını hiçbir zaman koparmak istemeyen Berk, bir gece Ay’ı yerinde göremez ve büyük bir endişeye kapılır. Hemen kendi çapında küçük planlar kuran karakter, onu birinin çaldığını düşünür. YKY Ay’ı kim çaldı kitabının 2012 yılından bu yana birçok baskısı çıkar. Kitap, 3 ile 8 yaş arası çocuklar için oldukça uygundur. Derya Çebi tarafından çevrilen bu eser, Türkçeye kusursuz bir dille aktarılır. Çeviri, sade ve yalın haliyle tüm dikkatleri üzerine çeker. YKY Ayı kim çaldı eseri, Çocuklar İçin Masallar serisi içerisinde yer alarak okunmayı bekler.

YKY ile Edebiyat Dünyasının Kapılarını Aralama İmkanı

YKY ile Edebiyat Dünyasının Kapılarını Aralama İmkanı

Ay’ı Kim Çaldı Helen Stratton Would tarafından yazılan ve Derya Çebi tarafından Türkçeye kazandırılan bir eserdir. Yazar, bu eserinde 3-8 yaş arası çocukların doğa ile etkileşime girmesini sağlar. Hayal dünyasını geliştirmeyi hedefleyen Would, çocukların doğayı sevmesine de katkıda bulunur. Hikaye, resimlerle desteklenir. Muhteşem çizimler ise Rus asıllı Vlad Gerasimov’a aittir. 40 sayfalık bu eser; sadece hikayesi ile değil, resimleriyle de minikleri içine çeker. Hikayede okurlara hayvanlarla insanların dost olduğu bir dünya betimlenir. Hayvanlarla iç içe huzurlu bir dünyanın var olduğu, diyaloglarla da desteklenir. Yapı Kredi Yayınları Ay’ı Kim Çaldı eserini 2012’den bu yana basmaya devam eder. Ay’ın akıbetini merak eden minik okuyucular, Berk ile beraber hayaller kurarak hikayeye dahil olur. Helen Stratton Would Ay’ı Kim Çaldı kitabını Trendyol’dan kolayca edinerek bu muhteşem hikayeye çocuğunuzla birlikte dahil olabilirsiniz.