Yapı Kredi Yayınları Her Güne Bir Masal

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (15)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
439,95 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
374,80 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Yapı Kredi Yayınları Her Güne Bir Masal

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Rina Pazarlama Satıcı Ünvanı: SADİFE ÇOBAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çanakkale Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2580064698
    Bu ürün Rina Pazarlama tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Her Güne Bir Masal

Ürün Özellikleri

  • Yaş 3 - 6 Yaş
  • Boyut Büyük Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Daniel Defoe
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Sayfa Sayısı 551-600
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Yapı Kredi Yayınları Her Güne Bir Masal

Kitapların çocuk gelişimi üzerindeki etkisi tartışılmaz bir gerçektir. Küçük yaşlarda kazanılması gereken kitap okuma alışkanlığı için masal içeriklerinden başlayabilirsiniz. Çocuklar öncelikle ebeveynleri ile birlikte vakit geçirmekten hoşlandığı için teklif edeceğiniz her aktiviteyi kabul ederler. Bu durumu olumlu bir şekilde yönlendirmek için Her Güne Bir Masal okuyabilirsiniz. Çocuklar öğrenmeye olan açlıkları ve bitmek bilmeyen merak güdüleri sayesinde okuduğunuz her masalda birçok soru sorarlar. Siz bu soruları yanıtlarken hem yeni şeyler öğrenirler hem de bağlarınız güçlenir. Ebeveyn ve çocuk arasındaki ilişkiyi kuvvetlendiren bu etkinliği tercihlerinize göre uyku öncesinde ya da gündüz saatlerinde yapabilirsiniz. Yapı Kredi Yayınları Her Güne Bir Masal kullananlar çocukları ile bütün bir yıl boyunca her gün kaliteli vakit geçirebilirler.

  • 512 renkli sayfa
  • Ciltli ve kaliteli baskı
  • 25x28.5 cm

Yapı Kredi Yayınları 365 Gün Ayrı Bir Masal Kitabı İçeriği

Yapı Kredi Yayınları 365 Gün Ayrı Bir Masal Kitabı İçeriği

Her Güne Bir Masal YKY tarafından özenle basılan ve çocuklar için hassasiyetle üretilen bir içeriğe sahiptir. Her yaşa uygun olan içerik, dünya genelinde klasikleşen ve farklı kültürlerden bir şeyler sunan yüzlerce masaldan oluşur. Yapı Kredi Yayınları Her Güne Bir Masal eserindeki içerikler aylara bölünerek sunulur. Yılın ilk günü olan 1 Ocak’tan başlayan ve son günü olan 31 Aralık’ta biten eserler eğitici niteliktedir. Çocukların hayal gücünü beslerken yeni sorular sormasına da teşvik eden bu eserlerle farklı dünyaların kapılarını aralamasını sağlayabilirsiniz. Kitaptaki tüm eserler konularına göre özel çizimlerle resmedilir. Rengarenk sayfaları ve özgün resimleri ile beğeni toplayan ürün çocukların da büyük ilgisini çeker. Uyku öncesi saatlerde çocuklarınızı sakinleştirmek ve duygusal yakınlığınızı güçlendirmek için siz de bu eserden faydalanabilirsiniz.

Yapı Kredi Yayınları Her Güne Bir Masal Yorumları

Yapı Kredi Yayınları Her Güne Bir Masal Yorumları

Yapı Kredi Yayınları Her Güne Bir Masal yorumları bu ürünü satın alıp kullanan müşterilerin değerlendirmelerini içerir. Hem ebeveynlerin hem de çocukların severek kullandığı ürün olumlu dönüşleri ile dikkat çeker. Kardeşler arasında da olumlu gelişmeler sağlayan masal kitabı okuma etkinliği ile aile içi ilişkilerde keyifli süreçler geçirebilirsiniz. Kimi zaman fabl kimi zaman klasik masal şeklinde anlatılan öyküler çocuklara insan ilişkileri, günlük yaşam, karakter oluşumu, davranış biçimleri, sosyal normlar, arkadaşlıklar, aile, hayvanlar gibi çeşitli kavramlar ve unsurlarla ilgili bilgiler verir. Kişisel gelişimi destekleyen bu öykülerle çocuklarınızın hayatına etkili bir dokunuş yapabilirsiniz. Birçok müşteri aklınıza takılan soru işaretlerini giderecek değerlendirmeler yaparlar. Ürün hakkında merak ettiğiniz detaylar ve sorularınız için yorumları okumanız yeterli olabilir. Okuyucularından yüksek puan alan bu kitabı güvenle satın alabilirsiniz.

Yapı Kredi Yayınları Her Güne Bir Masal Fiyatı

Yapı Kredi Yayınları Her Güne Bir Masal Fiyatı

Her Güne Bir Masal kitabı çocukların ebeveynleri ile olan ilişkilerini güçlendirmenin etkili yollarından biridir. Okul öncesi çağdan ilköğretim ortalarına kadar tekrar tekrar okunabilen bu ciltli eser ilk basıldığı 1998 yılından bu yana ebeveynlerin öncelikli tercihleri arasındadır. Tarık Demirkan Afrika’dan Avrupa’ya, Amerika’dan Asya’ya kadar her kültürden farklı masalları çevirerek bu yayın için büyük bir titizlikle hazırlar. Feridun Oral’ın resmettiği kitap küçük çocuklar için dikkat çeken sevimli karakterlerle doludur. Yapı Kredi Yayınları Her Güne Bir Masal fiyatı üretim maliyetlerini etkileyen çeşitli faktörlere göre belirlenir. Bu faktörler arasında baskı kalitesi, kalın kuşe kağıdı, sağlam cildi, sayfa sayısı gibi kriterler bulunur. Bebek bekleyen yakınlarınıza ya da doğum günü olan çocuklara sunmak için ideal bir hediyelik olan bu ürünü Trendyol’dan uygun fiyatları ile temin edebilirsiniz.