Yanıt Yayınları Yanıt Tyt Türkçe Soru Bankası

200 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Yanıt Yayınları Yanıt Tyt Türkçe Soru Bankası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ACEM KİTAP&KIRTASİYE Satıcı Ünvanı: VİLDAN ACEM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Hatay Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0040301467
    Bu ürün ACEM KİTAP&KIRTASİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yanıt tyt türkçe soru bankası Bu ilan Entegrapi ile listelenmiştir!

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Yanıt Yayınları TYT Türkçe Baştan Sona Soru Bankası

Öğrencilerin hayatındaki en büyük dönüm noktalarından biri de üniversiteye alımda koşul kabul edilen sınavlardır. Bu sınavlardan elde ettikleri başarılar ile iş olanakları yüksek bir bölüme ve eğitim sistemi açısından kaliteli bir üniversiteye tercih imkanı kazanırlar. Üniversite sınavının ilk oturumu olan TYT, daha sonraki ikinci oturum için öncü niteliğindedir. TYT üzerinden sağlayacağınız başarı genel notunuzu büyük oranda etkiler. Kat sayısı yüksek olan Türkçe dersinden yapacağınız her net, sizi rakiplerinizden bir adım öne taşır. Bunun için gerekli olan doğru kaynak kullanımıdır. Yanıt Yayınları TYT Türkçe Baştan Sona Soru Bankası sizler için çok çeşitli soru tarzlarını bir arada sunar. Yanıt Yayınları Türkçe çıkmış sorulara da yer verir. Böylelikle aradığınız doğru kaynağa ulaşmış olursunuz.

  • Ösym tarzına uygun yeni nesil sorular
  • Öğrenilenleri pekiştirmeye yardımcı testler
  • Müfredat doğrultusunda hazırlanan konular

Yanıt Yayınları TYT Türkçe Soru Bankası Özellikleri

Yanıt Yayınları TYT Türkçe Soru Bankası Özellikleri

Ünite bazlı olarak hazırlanmış olan ürün, müfredatta bulunan tüm konuları kapsar. 650 ye yakın sayfa sayısıyla, binlerce soru içerir. Böylece aynı konu üzerinden karşılaşabileceğiniz her soru tarzını görmüş olursunuz ve konunun iyice pekişmesi sağlanır. Sorular, ÖSYM’nin tarzına uygun olarak düzenlenir. İçerisinde önceki yıllara ait çıkmış sorulara da yer verilir. Bu sayede bir nevi deneme görevi görür. Bu testleri çözerek bilgi düzeyinizi ölçebilirsiniz. Ürün ciltsiz, dijital baskı kapağa sahiptir ve normal boyutlardadır. Tüm sayfaları çek-kopar tarzında, yaprak testlerden oluşur. Yanıt Yayınları TYT Türkçe Soru Bankası renkli içeriği sayesinde motivasyonunuzu artırır. Alper Mithatoğlu’nun engin deneyim ve bilgileriyle hazırlanan bu zengin içerikle siz de hayallerinize doğru sağlam adımlar atabilirsiniz.

Sınavdaki Büyük Yardımcınız Yanıt Yayınları TYT Türkçe

Sınavdaki Büyük Yardımcınız Yanıt Yayınları TYT Türkçe

Başarının sırrı doğru ve planlı çalışmadan geçer. Çalışma stilinizi sistemli bir şekilde ilerletirseniz, yolun sonu kuşkusuz başarıya varır. Hedefinize odaklanarak, ondan güç alabilir ve adımlarınızı bu doğrultuda atabilirsiniz. Bu ürün, özellikle sözel bölümlere tercih yapma düşüncesinde olan öğrencilerin sınavdan önce mutlaka çözmesi gereken bir kitaptır. Çözüm esnasında anlamadığınız kısımlara ve yanlış yanıtlarınıza dönerek eksiklerinizi tamamlama olanağına sahip olabilirsiniz. Bu durum bilginin doğruluğunu ve kalıcılığını arttırır. Sizlere sunulan Eba pekiştirme testleri sayesinde, netleriniz ve dolayısıyla puanınız büyük ölçüde artar. TYT Türkçe Baştan Sona Soru Bankası içerisinde çözümlü, zor sorularda yer alır. Bu sayede, karşınıza çıkabilecek güç bir sınavda dahi üstün başarı elde edebilirsiniz. Bir test kitabından beklenenin de fazlasını sunan Yanıt TYT Türkçe Soru Bankası, içindeki özgün sorularla sınavlara keyifle hazırlanmanızı sağlar.

Başarının Mimarı Yanıt Yayınları TYT Türkçe Fiyatları

Başarının Mimarı Yanıt Yayınları TYT Türkçe Fiyatları

Soru yelpazesinin çeşitliliği ile birçok soru tipini çözme fırsatı yakalayabileceğiniz Yanıt türkçe test kitabı, uygun fiyat aralıklarıyla sizlere sunulur. Yanıt Yayınları TYT Türkçe test kitabında, her konudan sonra yer verilen testlerde önceki konulara ait sorular da yer alır. Böylece bilgi, döngüsel bir şekilde daima taze kalır. Çalışma masanızda kesinlikle yer vermeniz gereken başlıca kitaptır. Her bütçeye uygun ücretleri ile cep yakmaz. Yüksek soru kalitesi sayesinde, TYT türkçe soru bankası öneriler arasında ilk sıralarda yer alır. Yeni müfredata uygun şekilde hazırlanan bu ürün, güncel konuların tamamını içerir. Güçlü bir komisyondan geçerek yayıma hazırlanan kitap sayesinde netlerinize sihirli dokunuşlar yapabilirsiniz. Sık rağbet gören bu ürün, fiyatı açısından da tam bir öğrenci dostudur. Trendyol’dan ürünün fiyat tekliflerini inceleyerek, bütçenize uygun olanı kolayca temin edebilirsiniz.