6
Damacana Pompası kategorisinde
en çok favorilenen 6. ürün

Yamamiya Dayanıklı Şık Hasır Bambu Damacana Kılıfı

275 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Yamamiya Dayanıklı Şık Hasır Bambu Damacana Kılıfı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AKGÜNEY TİCARET Satıcı Ünvanı: DURSUN GÜNEY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4350271548
    Bu ürün AKGÜNEY TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Ölçüleri • 31x31x43 cm Ürün Özellikleri • Malzeme: Hasır • Dekoratif bir ürün olup ortama şık bir görünüm katar.
Geri Bildirim Ver

Yamamiya Dayanıklı Şık Hasır Bambu Damacana Kılıfı

Küçük ayrıntılar ev dekorasyonu üzerinde büyük etkilere sahip olabilir. Evinizde kullandığınız her eşya evinizin tasarımını ve havasını etkiler. Bu yüzden detaylara önem vererek şık ürünler kullanmanız evinize hoş ve güzel bir görünüm kazandırır. Yamamiya dayanıklı şık hasır bambu damacana kılıfı DK01 ev dekorasyonunuza katkı sağlayan hoş tasarımlardan biridir. Şebeke sularının içilebilir olmaması sebebiyle hazır su kullanımı oldukça fazladır. Genellikle damacanalar ile eve alınan sular ev ortamında hoş olmayan bir görünüme sebep olabilir. Bunun için farklı dekoratif örtüler ve kılıflar kullanabilirsiniz. Bu sayede daha hoş ve şık bir görünüme ulaşabilirsiniz. Evinizin her odası ile uyum gösterebilecek bu ürünü salonunuzda ya da mutfağınızda rahatlıkla kullanmanız mümkündür. Siz de evinize şıklık katacak damacana örtüsü hasır ürününe kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

  • Şık dekoratif görünüm
  • Bambu malzeme
  • Hasır yapı

Koruyuculuk Sağlayan Damacana Kılıfı Bambu

Koruyuculuk Sağlayan Damacana Kılıfı Bambu

İçme suyu olarak sık sık damacana kullanılır. Bunun sebebi damacanalarının hacminin büyük olmasıdır. Bu sayede uzun süre su ihtiyacı karşılanır. Bambu damacana kılıfı kullanarak bu büyük hacimli su şişesinin üzerini kaplayabilir, hoş bir görünüm oluşturabilirsiniz. Ayrıca suyunuz ışıktan ve dışarıdan gelebilecek fiziksel etmenlerden korunur. Bambu hasır damacana kılıfı sıkı ve sağlam bir yapıya sahiptir. Dayanıklı ve kullanışlı yapısı ile dikkat çeken bu ürünü uzun süre aktif bir şekilde kullanmanız mümkündür. Sağlam ve kaliteli yapıya sahip ürünler kullanmanız size avantaj sağlar. Kaliteli ürünler daha uzun süre verimli bir şekilde kullanılabilir. Yamamiya markasının ürettiği bu kılıf modeli, dayanıklı ve kaliteli yapısı sayesinde uzun süre kullanıma uygun bir üründür. Siz de bu kalitesiyle öne çıkan bambu örtü ile evinize farklı bir hava katabilirsiniz.

Şık Görünümlü Damacana Örtüsü Hasır

Şık Görünümlü Damacana Örtüsü Hasır

Damacana kılıfı bambu etkileyici ve hoş görünümüyle öne çıkan dekoratif bir üründür. Hasır şeklinde farklı bir dokuya sahip olan kılıf sert bir yapıdadır. Damacanaların korunmasını ve güzel görünmesini sağlar. Bambu hasır yapı dikkat çekici dokusuyla evinizde farklı bir stil oluşturmanızı destekler. Yamamiya dayanıklı şık hasır bambu damacana kılıfı kullananlar ürünün eve getirdiği şık ve hoş havadan memnun kalırlar. Müşteriler ürünü dekorasyonlarını desteklemek amacıyla kullanabilir. Plastik görünümünden kurtulmanızı sağlayan bu ürün klasik 19 lt boyutundaki damacanalarla tam uyum gösterir. Ürünün kullanımının kolay olması bir diğer avantajıdır. Siz de kolay ve pratik kullanımı sayesinde oldukça işlevsel olan bu ürüne kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Evinizin her yerinde bu kılıf ile damacana kullanımını gerçekleştirebilirsiniz. Siz de hoş bambu görünümü ile öne çıkan bu ürüne rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Avantajlı Fiyatlarla Damacana Örtüsü Hasır

Avantajlı Fiyatlarla Damacana Örtüsü Hasır

Evinizde farklı stiller oluşturmak için birçok çeşitte eşya kullanabilirsiniz. İç mekanın hoş ve güzel görünmesi sizi rahatlatır. Bu yüzden evinizin gözünüze güzel görünmesi hoşunuza gider. Ev dizaynında kullandığınız eşyaların birbiriyle uyumlu olması da bu noktada önemlidir. Bunun için de kullandığınız parçaları dekorasyonunuza dahil etmeniz gerekir. Damacanalar evde kullanılan elzem ihtiyaçlardandır. Siz de Yamamiya dayanıklı şık hasır bambu damacana kılıfı kullanarak su ihtiyacınızı karşılayan bu eşyayı dekorasyonun bir parçası haline getirebilirsiniz. Yamamiya dayanıklı şık hasır bambu damacana kılıfı yorumlarından örtünün şık görünüşü hakkında daha fazla bilgiye ulaşmanız mümkündür. Kılıf ölçüleri 31x31x43 cm olarak karşınıza çıkar. Yamamiya dayanıklı şık hasır bambu damacana kılıfı fiyatları bütçenizi zorlamaz. Siz de Trendyol aracılığıyla evinize şıklık ve farklı bir hava katacak bu ürüne rahatlıkla ulaşabilirsiniz.