Yalılı Seramik Filli Seramik Gri Abajur

1.649,90 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Yalılı Seramik Filli Seramik Gri Abajur

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hasan Yalılı Satıcı Ünvanı: HASAN YALILI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9330024406
    Bu ürün Hasan Yalılı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Filli Seramik Gri Abajur

Ürün Özellikleri

  • Materyal Seramik
  • Model Modern
  • Renk Beyaz
  • Ampül Başlık Sayısı 1
  • Duy Tipi E27
  • Yükseklik 46-70
Geri Bildirim Ver

Yalılı Filli Gri Seramik Abajur

Abajurlar, hem aydınlatma hem de dekorasyon amacıyla kullanılan eşyalardır. Bu tip ürünler görünüşlerinin yanında yaydıkları ışığının etkisiyle bulundukları ortama hoş bir ambiyans katar. Yalılı seramik abajur, tasarımı ve renkleri ile öne çıkan son derece şık bir üründür. Sade renkleri dikkat çekici bir tasarımla bir araya getiren bu abajur, odaların dekorasyonunu çok daha şık hâle getirdiği gibi aydınlatma açısından da oldukça işlevseldir. Tatmin edici boyutlarıyla da göz dolduran Yalılı seramik filli abajur ürününü sipariş ederek yaşam alanlarınızın kalitesine hissedilir bir katkı yapabilirsiniz.

  • Başlık takılı toplam yükseklik: 46 cm
  • Mat gri renkte
  • Kabartmalı fil desenleri

Yalılı Filli Seramik Abajurun Özellikleri Nelerdir?

Filli Seramik Gri Abajur Fiyat

Yalılı seramik abajur, bu türdeki birçok standart ürüne göre daha büyük boyutlara sahiptir. Ürünün yüksekliği abajur başlığı takılı iken 46 cm’dir. Başlığın çapı ise 40 cm genişliğindedir. Bu boyutları sayesinde filli abajur, bulunduğu alanın atmosferinde gözle görülür bir fark yaratır. Ürün standart prizlerle uyumludur. Bu sayede filli seramik gri abajur, yatak odasından salona kadar, evin istediğiniz her odasında kullanılabilir. Benzer şekilde, standart formadaki duyu sayede sık kullanılan ampul türleriyle uyum sorunu yaşamaz. Genel itibarı ile Yalılı seramik abajur, gövdesi mat gri, başlık kısmı ise bej renkte bir üründür. Bu iki rengin bir araya gelmesi, şık bir sadelik etkisi yaratır. Abajur başlığı, rengi ve üretildiği materyal sayesinde ışığı bir miktar kırarak dışarı verir. Böylelikle ortama dinlendirici bir aydınlık sağlar.

Yalılı Filli Seramik Gri Abajur Kaliteli midir?

Filli Seramik Gri Abajur Fiyat

Abajur gibi seramik kullanılarak imal edilmiş ürünlerin sağlamlığı her zaman merak edilen bir konudur. Çünkü sağlam olmayan ürünler, özellikle taşıma sürecinde kolaylıkla zarar görüp kırılabilir. Yalılı seramik abajur, kalitesi ve dayanıklılığı ile bu türden bir olumsuzluğa izin vermez. Bunun yanında sağlam şekilde paketlenerek kargoya teslim edilir. Yalılı filli seramik gri abajur yorum olarak da hem ürünün kendi sağlamlığını hem de paketleme işleminin ne kadar özenli yapıldığını ifade eden olumlu dönüşler almıştır. Yalılı seramik abajur, elektrikle çalışan bir üründür. Dolayısıyla elektrikli aksamlarının kalitesi, abajurun kullanım ömrü ile doğrudan ilişkilidir. Bu ürünün gövdesi gibi, elektrikli kısımları da son derece kaliteli materyallerden imal edilmiştir. Ürünü kullanırken bu kısımlarından doğan bir problem yaşamazsınız. Abajur, aydınlatma işlevini en iyi şekilde gerçekleştirir.

Yalılı Filli Seramik Abajur Şık ve Modern midir?

Filli Seramik Gri Abajur Fiyat

Bu abajuru dikkat çekici kılan özelliklerinin başında tasarımı gelmektedir. Ürünün gövdesi mat gri renktedir. Bu kısımda parlak bir rengin tercih edilmemesi ürünün sadeliğine katkı yaptığı gibi üzerindeki fil figürlerini daha da öne çıkarır. Abajurun gövde kısmında yer alan bu figürler kabartmalı bir formdadır, baskı ya da boyama ile yapılmamıştır. Bu da Yalılı seramik abajur ürününü dizaynını çok daha şık kılar. Bu kabartmalı kısımların gövdenin gri renginden ziyade, beje yakın olması da başlık ile desenler arasında bir uyum yaratır. Böylelikle abajur bütünlüklü bir görünüm kazanır. Fil desenleri, ürüne etnik esintiler katsa da tasarımda tercih edilen renkler bu dizaynı modern hâle getirir. Yalılı seramik abajur şıklık ve modernliği bir araya getiren bir görünüme sahiptir. Bu ürünü Trenyol’dan en hesaplı fiyatla ve güvenle satın alıp kullanmaya başlayabilirsiniz. Ayrıca bu platformda dönemsel olarak düzenlenen kampanyalar sayesinde bu ürünü daha uygun şekilde da edinebilirsiniz.