Yale Lcd Ekranlı Dijital Kapı Dürbünü - 5000 Serisi - Premium

Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.999,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.399 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.999 TL

Ürün Bilgileri

Yale Lcd Ekranlı Dijital Kapı Dürbünü - 5000 Serisi - Premium

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: algeliyocom Satıcı Ünvanı: ALPEREN YAĞCI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9270851958
    Bu ürün algeliyocom tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Teknik Özellikler: Kapı kalınlığı: 55-110mm kalınlık
  • Kamera: 0.3 mega piksel CMOS
  • LCD ekran: 3,5" TFT
  • Çalışma gücü: 4 adet AAA alkalin pil
  • Kapı zili özelliği
  • Zil çaldığında hafıza kartına fotoğraf kaydı
  • İç taraftan yapılabilen video kaydı.
  • 512MB SD kart
  • Boyutlar: Y:83 G:133 D:25 mm
Geri Bildirim Ver

Yale 5000 Series LCD Ekranlı Dijital Kapı Dürbünü Trendyol'da

Yale LCD ekranlı dijital kapı dürbünü ziyaretçilerin yanı sıra kapı önündekileri rahatlıkla görmenize olanak sağlayan piksel kalitesi yüksek bir üründür. Kapı görüntüleme kamerası üzerinde bulunan kapı zil düğmesine basarak kapı önünü rahatlıkla görüntüleyebilirsiniz. 0.3 MP kamera görüntü kalitesine ve 110 derece görüş açısına sahiptir. LCD ekranı 3.5 inç görüntüleme netliğine sahip olan bu cihaz ekranı net ve pürüzsüz şekilde gösterir.

 
  • Görüntüleme kalitesi
  • Teknolojik tasarım
  • Otomatik yapı

Yale Lcd Ekranlı Dijital Kapı Dürbünü Özellikleri

Yale Lcd Ekranlı Dijital Kapı Dürbünü Özellikleri

Yale LCD ekranlı dijital kapı dürbünü - 5000 serisi kapının içindeki ve ekran dışarıdakileri görüntülemenize yardım eden teknoloji aygıtı bir cihazdır. Otomatik çalışmakta olup kapanmadan 20 saniye açık bekler. Kamera üzerindeki zile bastığınız zaman kamera otomatik olarak ziyaretçilerin fotoğrafını çeker. Ev sahibinin evde olmaması halinde bilgileri hafıza kartına yükler. Karanlık alanda dış görüntülerin görüntülenmesine yardım eden otomati ve kızılötesi fonksiyona sahip oldukça kullanışlı bir cihazdır. Sağlam tasarımı ve teknolojik donanım özellikleriyle uzun ömürlü kullanım vaat eder. Karanlık ortamlarda kesintisiz ve net gözlemler yapabilmenize yardım eden ve gece görüş kalitesi yüksek bir üründür. Resim oluşturma prensibine sahip olup bütün resimleri karanlıkta siyah ve beyaz olarak kayıt altında tutar. Ev sahibi istediği takdirde video kaydı da yapabilir. Sadece ev içinde iken kayıt yapabilen bu ürün fotoğrafları JPEG, videoları MP4 formatında kaydeder. Görüş açısı kalitesi yüksek olup yüksek pil gücüyle çalışır. SD kart fotoğraf ve videoları uzun süre muhafaza ederek emniyetli kullanım imkânı sunar.

 

Yale Lcd Ekranlı Dijital Kapı Dürbünü Kullanımı

Yale Lcd Ekranlı Dijital Kapı Dürbünü Kullanımı

Bu kapı dürbünü 4 adet AA kalem pil ile çalışan yüksek performans bir üründür. 512 MB kapasitesi ile resim, video ve verilerinizi uzun süre güvenle saklar. Uzakta bulunan isimleri görmeye yarayan bu optik cihaz oldukça ilgi görür. İdeal ve hafif yapı özellikleriyle kolaylıkla kurulum yapabilir; ürünü hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Yakınlaştırıcı mekanizmaya sahip bu ürün kullanıcılarına kusursuz gözlem deneyimi sunar. Üstü düzey özelliklerle donatılan ve profesyonel gözlemler yapmanıza olanak sağlayan oldukça kullanışlı bir üründür. Kapıdaki kişi ve nesneleri rahatlıkla fark edebilirsiniz. Gözlem amacıyla özel olarak tasarlanmış olup görüntüleri canlı ve renkli hale getirir. Kaliteli ve net gözlemler yapmanıza imkân tanıyan hareketli kişi ve cisimleri rahatlıkla gözlemleyebileceğiniz performans gücü yüksek bir malzemedir. Kusursuz görüş imkanı sunan bu ürün hafif yapısıyla rahatlıkla taşınabilir. Uzun süreli kullanım için ideal olup ergonomik tasarımı, zahmetsiz ve pratik kullanımıyla oldukça tercih edilir. Yale LCD ekranlı dijital kapı dürbünü - 5000 serisi yorum ve puanlamalarını inceleyebilir görüntüleme kamera kalitesi yüksek özel üretim bu ürünü rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

 

Yale Lcd Ekranlı Dijital Kapı Dürbünü Fiyatı

Yale Lcd Ekranlı Dijital Kapı Dürbünü Fiyatı

Yale LCD ekranlı dijital kapı dürbünü - 5000 serisi fiyat ürün modeli, çıkış yılı ve orijinalline göre farklılık gösterebilir. Üstün performansı, lens kalitesi ve işlevselliği ile ön plana çıkan bu ürün ihtiyaç ve beklentilerinize cevap verebilir. Nesnelerin çıplak gözle görünümünü kolaylaştıran objektif lens özelliğine sahip kapı dürbünü ile net ve kusursuz görüntü yakalayabilirsiniz. Amatör ve profesyonel kullanım için ideal olup pratik kullanımı ve uzun ömürlülüğü ile dikkat çeker. Kullanım amacına göre farklı boyut ve özelliklerde tasarlanan oldukça tercih edilen bir üründür. Yüksek performansı ile gözlemlerinizden kesintisiz ve net sonuçlar almanızı sağlar. Cisimlerin büyütülmüş görüntüsünü kolaylıkla görmenize olanak sağlayan, ekran kalitesi yüksek bir cihazdır. Odaklama, ses ve görüntü kaydı gibi pek çok özelliğe sahip olup üstün performans gücü ile kullanıcılarına üst düzey performans sunar. Teknolojiyi bir yönüyle bireylerin ayağına getiren gözle görülmeyecek uzaklıktaki nesneleri bile ışıksız ortamlarda yakınlaştırıp, net şekilde görmenize yardım eden kızılötesi bu ürünü Trendyol'dan inceleyerek kolaylıkla sipariş verebilirsiniz.