Yalçınkaya Biber Salçası Tatlı (antepgün) Net 4200 Gram

470 TL
(0,11 TL / g)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Yalçınkaya Biber Salçası Tatlı (antepgün) Net 4200 Gram

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: yalçınkaya biber san. Satıcı Ünvanı: YALÇINKAYA BİBER SANAYİ İTHALAT İHRACAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0933004999900016 Vergi Kimlik Numarası: 9330049999
    Bu ürün yalçınkaya biber san. tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Antepgün ev tipi biber salçası

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
Geri Bildirim Ver

Yalçınkaya Biber Salçası Tatlı Antepgün 4200 Gram

Bireylerin lezzetli yemekler hazırlamalarının yolu, doğru ürün tercih etmelerinden geçer. En iyi yağ ve sos çeşitleri arasında bulunan Yalçınkaya biber salçası tatlı Antepgün 4200 gram tüketicilerin bir numaralı tercihi olmayı başarır. Yemeklerinizin eşsiz görünüm ve lezzetli tada sahip olmasını sağlayan biber salçası, doğal ve sağlıklı yapısı ile öne çıkar.

 
  • Sağlıklı ve organik içerik
  • Tatlı biber salçası
  • Ev yapımı ürün

Yalçınkaya Biber Salçası Özellikleri

Yalçınkaya Biber Salçası Özellikleri

Yemeklere rengini ve lezzetini verdiği bilinen yiyecekler denildiğinde salça ilk sırada yerini alır. Bireyler yemek türüne, damak zevkine ve bütçeye göre salça çeşitleri arasından seçimini yapar. En çok tercih edilen salça çeşitlerinden birisi olarak karşımıza çıkan Yalçınkaya biber salçası tatlı Antepgün 4200 gram büyükten küçüğe herkesin vazgeçilmezi olur. Sağlıklı ve doğal içeriğe sahip olan biber salçası, tatlı olması nedeniyle sıklıkla tercih edilir. Kaliteli ve dayanıklı şişe içerisinde kullanıcılara sunulan tatlı biber salçası uzun süre boyunca yeterli olur. Tüketicilerin Yalçınkaya antep gün salçası tercih etmesi durumunda 4200 gram tatlı biber salçası gönderimi sağlanır. Ev yapımı olarak bilinen salça, organik içeriği sayesinde güvenle tüketilir. Tatlı biber salçası satın alan tüketicilere ürün sağlam paket içerisine yerleştirilerek gönderilir. Yalçınkaya biber salçası tatlı Antepgün 4200 gram sağlam pakette iletilmesinden dolayı gönderim esnasında dökülme ya da akma gibi sorunlar da yaşanmaz.

 

Yalçınkaya Biber Salçası Kullanımı

Yalçınkaya Biber Salçası Kullanımı

Türk mutfağının enfes tatlarında tatlı ve acı biber salçasını görmek mümkündür. Tatlı biberlerden yapılan Yalçınkaya biber salçası vücut sağlığı üzerinde etkilidir. Biber kullanılarak hazırlanan ürün, antioksidan olması nedeniyle vücudu mikroplara karşı korumayı hedefler. Metabolizma üzerinde hızlandırıcı etkiye sahip olan biber salçası, bireylerde görülebilen kötü kolesterole de iyi gelir. İç ve dış etkenlere karşı vücudunuzu güçlendiren ürün, düzenli ve doğru miktarda kullanıldığında vücut ağrılarını da azaltır. Bağışıklık sistemini güçlendirdiği bilinen biber salçası sayesinde vücudunuz hastalıklardan korunur. Tatlı kırmızı biberden yapılan Yalçınkaya biber salçası içeriğinde bol miktarda C vitamini bulunur. Bireyleri kalp ve damar rahatsızlıklarına karşı koruduğu bilinen Yalçınkaya biber salçası felç kalma olasılığını da en aza indirir. Besin değeri açısından zengin olan tatlı biber salçası özellikle sulu yemeklerin vazgeçilmezi olur. Tadı, kokusu ve rengi itibariyle öne çıkan Yalçınkaya biber salçası tatlı Antepgün 4200 gram hem katı hem de sulu yemeklere konulur.

 

Yalçınkaya Biber Salçası Fiyatı ve Yorumları

Yalçınkaya Biber Salçası Fiyatı ve Yorumları

Her yaştan kitlenin damak tadına uygun olan Yalçınkaya biber salçası tatlı Antepgün 4200 gram Trendyol kalitesiyle kullanıcılarla buluşur. İçerik açısından bakıldığında biber salçasının hem organik hem de sağlıklı malzemelerden elde edildiği görülür. Tüketicilerin tatlı biber salçası satın alması durumunda 4200 gram ürün gönderilmesinden dolayı fiyat performans açısından avantajlıdır. Uzun süre kullanım vadeden Yalçınkaya biber salçası tatlı Antepgün 4200 gram farklı yiyeceklerin hazırlanışında kullanılır. Makarnadan mantıya, sulu yemeklerden kahvaltılık hazırlığına kadar farklı ürünlerin yapılışında biber salçası sıklıkla kullanılır. Zengin vitamin içeriğine sahip olan Yalçınkaya antep gün salçası vücut sağlığınızı da destekler. Yapısı itibariyle göz alıcı rengine eşsiz kokusu ve enfes tadı eşlik eder. Trendyol üzerinden Yalçınkaya biber salçası tatlı Antepgün 4200 gram fiyatı hakkında detaylı bilgi alabilir ve ürünü hemen sipariş verebilirsiniz. Kullanıcılar tarafından oluşturulan Yalçınkaya biber salçası tatlı Antepgün yorumları ve değerlendirmelerini de Trendyol’dan inceleyebilirsiniz.