Genel Markalar Ipli Çekmeli Sebze Doğrayıcı 3 Bıçaklı El Blender Rondo

165 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2. Ürüne %5 İndirim
Kurumsal Fatura
179,95 TL

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Ipli Çekmeli Sebze Doğrayıcı 3 Bıçaklı El Blender Rondo

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ferhat Ateş Kardeşler Züccaciye Satıcı Ünvanı: FERHAT ATEŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5608330177000001 Vergi Kimlik Numarası: 1000315524
    Bu ürün Ferhat Ateş Kardeşler Züccaciye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İpli el rondosu,Pratik kullanım ip çekmeli el rondosu 3 bıçaklı domates, Havuç, Maydonoz, Soğan Rondosu Elektrik derdi YOK,ipi biraz çekip bırakın,Mükemmel keskin bıçaklar Sebzeleri,Meyveleri doğrasın İpli Pratik El Rondosu İpli pratik el rondosu kolay kullanımı ile mutfağınızda büyük rahatlık sağlayacak. Keskin bıçakları sayesinde soğan, sarımsak, havuç ve haşlanmış püre yapımında kullanılacak sebze ve meyvelerinizi pratik şekilde doğrar. Yenilenen paslanmaz bıçağı ile doğramak istediğiniz ürünü bir kaç dakikada hızlı bir şekilde yapar. Yiyeceğinizi hazneye koyarak, ipli mekanizmayı çekerek doğramanın kalın ve ince haline kendiniz karar verebilirsiniz. Sağlığa zarar vermeyen polikarbon haznesi kırılmaz plastikten üretilmiş olup, sıcak ürünler için kullanıma uygundur. Bu harika rondo ile birbirinden farklı sos ve salata için yeni tatlar yaratabilirsiniz. Hangi Gıdalar İçin Uygundur Domates Salatalık Havuç Patates
  • Elma Maydanoz Dere Otu
  • Turp, Soğan ( Sebze ve Meyveler )
  • İpli El Rondosu 3-5 Bıçaklı Pratik İp Çekmeli Doğrayıcı Mutfak Rondosu Kullanımı Rondo haznesine yıkanmış sebze ve meyveleri atınız, bıçağın doğru yerleştirildiğini kontrol ediniz. Kapağı kapatıp, ipi çekerek yiyeceklerinizi doğrayınız. İpli El Rondosu 3-5 Bıçaklı Pratik İp Çekmeli Doğrayıcı Mutfak Rondosu Temizliği Pratik kullanımıyla el rondosu temizliği çok basittir. Rondo haznesini ve bıçağı bulaşık makinesine yerleştirip yıkayabilirsiniz. Elde yıkamada, hazneye ve bıçağa zarar vermeyecek sünger kullanımı ile istenilen sıcaklıkta yıkayabilirsiniz. (Lütfen elle bıçak temasında dikkat ediniz). ipli kapak kısmını su altına tutmayınız. Mekanizmanın daha uzun ömürlü olabilmesi için nemli bez ile silip dolaba kaldırabilirsiniz. Ürün ölçüleri: 3 Bıçaklı: 13X13X10 cm Hazne: 0,5 litre 5 Bıçaklı: 13X13X15 cm Hazne: 0,8 litre Uyarılar: Bu ürün oyuncak değildir. Kesilme tehlikesine karşı bebeklerden ve çocuklardan uzak tutunuz.

Ürün Özellikleri

  • Ürün Tipi Soyma Bıçağı
  • Parça Sayısı Çoklu
Geri Bildirim Ver