Yakamoz Yayınları Einstein Hafıza Kartları Kullanmazdı - R. M. Golinkoff - Yakamoz Yayınevi

105 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
300 TL'ye 15 TL İndirim
Kurumsal Fatura
115,70 TL

Ürün Bilgileri

Yakamoz Yayınları Einstein Hafıza Kartları Kullanmazdı - R. M. Golinkoff - Yakamoz Yayınevi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: POSTAKAL Satıcı Ünvanı: ZEYNEP GÖKTÜRK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şanlıurfa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7321321998
    Bu ürün POSTAKAL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • YAZAR R.M. GOLINKOFF – K.H. PASEK – D. EYER SAYFA SAYISI 448 EBAT 13,50 x 19,50 cm KATEGORİ SAĞLIK / ÇOCUK GELİŞİMİ AÇIKLAMA Elinizdeki, sıradan bir ebeveyn kitabı değil. Bebeğinizin ne zaman gazını almanız gerektiğini, tuvalet eğitimine ne zaman başlamanız gerektiğini ya da okul öncesi çocuğunuzu nasıl disipline etmeniz gerektiğini sizlere anlatmayacağız. Bunun yerine sizlere, kendiniz ve aileniz için daha dengeli bir hayat oluşturacak gücü sunacağız. Bu kitapla birlikte siz anne babaları, öğretmenleri ve yetkilileri başarı hevesinden sıyırıp, size belirli bakış açıları ve kavramlar sunarak çocuklarınızın anlamlı bir şekilde öğrenmelerini ve onların kapasiteleri konusunda sansasyonel beklentilerinizden ve onları zorlama eğilimlerinizden kurtulmanızı hedefliyoruz. Çocuklarımızı sadece besleyip giydirmemiz ve yetiştirmemiz değil, aynı zamanda zihinsel gelişimlerini de sağlamamız gerekiyor. Kitap Sarayı … Bizden Fiyat Almadan Kitap Almayın !

Ürün Özellikleri

  • Yazar R. M. Golinkoff
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver