Yabancı Yayınları Wildcard Joker Oyuncunun Hikayesi /ciltli

285 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
261,25 TL

Ürün Bilgileri

Yabancı Yayınları Wildcard Joker Oyuncunun Hikayesi /ciltli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Elifin Kitaplığı Satıcı Ünvanı: SELİN YELLİKAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1369430538200001 Vergi Kimlik Numarası: 9470509339
    Bu ürün Elifin Kitaplığı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Emika Chen, Warcross Şampiyonası’ndan sağ çıkmayı zar zor başarmıştı. Artık Hideo’nun yeni NöroLink algoritmasının ardındaki gerçeği bildiğinden, bir zamanlar hayranlık duyduğu, kendi tarafında olduğunu sandığı kişiye güvenemiyordu. Hideo’nun planlarını durdurmak için Emika ve Anka Süvarileri bir araya gelecekti. Fakat bilmedikleri bir şey vardı: Tokyo’nun neon ışıklı sokaklarını tehdit eden yeni bir tehlikeyle karşılaşacaklardı. Birileri Emika’nın başına ödül koymuştu ve Emika’nın hayatta kalmak için tek şansı Sıfır ve acımasız Kara Zırhlar’dı. Ancak Emika, Sıfır’ın aslında göründüğü gibi biri olmadığını çok geçmeden fark edecek ve koruması altına girmenin bir bedeli olacağını öğrenecekti. Bir ihanet zincirinin ortasında, özgür iradenin geleceği tehlike altındayken Emika, sevdiği adamı durdurmak için ne kadar ileri gidecekti? “Lu’nun gelecek için çizdiği dünyanın insanı içine çeken teknolojisi fazlasıyla gerçekçi. İnanılmaz hareketli fakat aynı zamanda duygusallık barındıran bir hikâye.” Publishers Weekly, starred review “Kurgu fevkalade. İlk kitapta olanlara bağlanan bir sürü ufak detay var. Zorlama gelmeyen sürprizler ve karakterlerin gelişiminden gelen bir gücü var hikâyenin. Akıcı, yoğun ve muhteşem bir kitap.” Kirkus Reviews, starred review “İnanılmaz ihanetlerle dolu, sürükleyici bir hikâye. Seri okumayı sevenler bu kitaba bayılacak.” Booklist Tanıtım Metni

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Marie Lu
  • Roman Türü Bilim Kurgu & Fantastik
  • Cilt Bilgisi Ciltli
  • Basım Yılı 2021
  • Sayfa Sayısı 301-350
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Yabancı Yayınları Wildcard Joker Oyuncunun Hikayesi - Marie Lu

Fuzz Academy’nin sahibi olan Marie Lu, çevrimiçi PC oyun şirketi olan Alchemy’de de sanat yönetmenliği yapan Çin asıllı bir yazardır. Amerikan vatandaşı olan Lu, Wildcard Joker Oyuncunun Hikayesi ile geniş bir hayran kitlesine ulaşır. Militarize konsepti ve efsane serileri ile tanınan Lu’nun bazı romanları filme de uyarlanır. Warcross ile başlayan serinin ikinci ve son kitabı olan bu eser Onur Kınacı Birler’in çevirisi ile sunulur. Yabancı Yayınları Wildcard Joker Oyuncunun Hikayesi kitabını okuyucu ile buluştururken büyük bir titizlik gösterir. Kitabın kapağı, sayfaları, baskı kalitesi ve renkleri birinci sınıf kaliteyle üretilir. Wildcard Marie Lu hayranları için favori listesindeki eserlerden biridir. Serinin birinci kitabını okuyup bitirdiyseniz bu kitabı sipariş ederek maceraya kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

  • 13,5 x 21 cm
  • 2. hamur kağıt
  • Karton kapak

Yabancı Yayınları Joker Oyuncunun Hikayesi Kitabının Konusu

Yabancı Yayınları Joker Oyuncunun Hikayesi Kitabının Konusu

Birinci kitaptaki sıra dışı maceranın rövanşı olan bu eser her şeyin mümkün olabileceği heyecanı ile başlar. Hayatların pahasına başlayan oyun, ana karakterleri büyük bir kaosa sürükler. Warcross Şampiyonası’ndan sağ salim çıkmayı zar zor başaran Emika Chen, Hideo’nun yeni NöroLink algoritması ile ilgili gerçekleri öğrendikten sonra kendini boşlukta bulur. Uzun bir zaman hayranlık beslediği ve yan yana olduklarını sandığı kişiye karşı travmatik bir güvensizlik yaşar. Anka Süvarileri ile birlik olan Emika, Hiedo’nun planlarını bozmak için aksiyon almak ister. Bir araya geldiklerinde Tokyo için yeni ve büyük bir tehdidin yaklaşmakta olduğunu öğrenirler. Emika, başına konulan ödülü öğrenir. Sıfır ve Kara Zırhlar ile işbirliği yapmak zorunda kalır. Yabancı Yayınları Wildcard Joker Oyuncunun Hikayesi kullananlar Emika’nın yaşayacağı ihanetlere tanık olurken kendilerini romanın içinde hissederler.

Yabancı Yayınları Joker Oyuncunun Hikayesi Yorumları

Yabancı Yayınları Joker Oyuncunun Hikayesi Yorumları

Yabancı Yayınları Wildcard Joker Oyuncunun Hikayesi yorumları okuyucuların duyduğu hayranlığı kanıtlar niteliktedir. İlk kez 2018 yılında 9786052177365 ISBN kodu ile basılan ürün, Marie Lu’nun fütüristik hayal gücünü duygusal örüntülerle bağlayan akıcı bir kurguya sahiptir. Serinin birinci kitabına da birçok atıfta bulunan Wildcard romanı, zorlamadan uzak doğal sürprizleri, güçlü karakter yapıları, sürükleyici hikayesi ile elinizden bırakmak istemeyeceğiniz yeni nesil bir anlatımla sunulur. Modern edebiyatın çarpıcı örneklerinden biri olan Wildcard’ı Marie Lu hayranı olan yakınlarınıza hediye edebilirsiniz. Yazar, bir çeşit sanal gerçeklik oyunu olarak tanımladığı eserinde gerçekçi imajinasyonlar oluşturmanızı sağlayan çok güçlü bir dil kullanır. Canlı, aksiyon dolu, yepyeni bir dünyanın kapılarını aralayan kurgusu ile adrenalin bombası etkisi yaratıp sizi içine hapsedecek olan bu romanı avantajlı fiyatı ile temin edebilirsiniz.

İndirimli Yabancı Yayınları Joker Oyuncunun Hikayesi Fiyatı

İndirimli Yabancı Yayınları Joker Oyuncunun Hikayesi Fiyatı

Sınırsız ihtimaller dünyası ile tanışacağınız Wildcard, ana karakterlerinin Warcross ile girdiği bu dünyaya derin bir dalış yapar. Başından sonuna kadar hiç bitmeyen yüksek temposu ve zekice kurgulanan olay örüntüsü ile bilim kurgu türünü sevdiren bir eserdir. Akış hızı ile bağımlılık yapan roman, bitene kadar tüm planlarınızı iptal ettirebilir. Okuyucuyu sürekli merak içinde bırakan öykü, kaliteli bir içerikten beklediğiniz tüm unsurları ustalıkla işler. Hayranlarını hayal kırıklığına uğratmayan Marie Lu, sıcak ve renkli karakterleri ile fantastik bilim kurgu kategorisinde özel bir yer edinir. Kampanya seçenekleri ile sunulan Yabancı Yayınları Wildcard Joker Oyuncunun Hikayesi fiyatı bu farklı dünyanın içine girmeniz için uygun fırsatlar sunar. Trendyol üzerinden avantajlı rakamlarla satın alabileceğiniz ürünü seyahatte, tatilde veya hafta sonu evinizde dinlenirken keyifle okuyabilirsiniz.