Yabancı Yayınları Birimiz Yalan Söylüyor Karen M. Mcmanus (ciltli)

258 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
500 TL'ye 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Yabancı Yayınları Birimiz Yalan Söylüyor Karen M. Mcmanus (ciltli)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: UniqBook Satıcı Ünvanı: UNİKOD YAYIN DAĞITIM YAZILIM VE EĞİTİM HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0892057702100001 Vergi Kimlik Numarası: 8920577021
    Bu ürün UniqBook tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dikkatlice takip ederseniz, belki bu gizemi çözebilirsiniz. Bir pazartesi öğleden sonra, Bayview Lisesi nin beş öğrencisi cezaya kaldı. Bronwyn, öğrencilerden ZEKİ olanı, Yale Üniversitesi ne girmek istiyor ve asla kuralları çiğnemiyordu. GÜZEL olan Addy ise mükemmel bir mezuniyet balosu prensesiydi. SABIKALI olan Nate, halihazırda uyuşturucu satıcılığından şartlı tahliye edilmişti. SPORCU olan Cooper, tüm gözleri üzerinde toplayan bir beyzbol oyuncusuydu. Ve herkes tarafından DIŞLANAN Simon, Bayview Lisesi nin ünlü dedikodu uygulamasının yaratıcısıydı. Ancak kimse Simon ın o ceza sınıfında öleceğini tahmin edemezdi. Yapılan soruşturmaya göre Simon ın ölümü bir kaza değildi. Üstelik polis, Simon ın diğer dört öğrenci hakkında yayınlayacağı dedikoduları eline geçirince hepsi birer cinayet şüphelisi oldu. Peki kim yalan söylüyordu? Herkesin sırları vardır, değil mi? Asıl önemli olan, o sırları korumak için ne kadar ileri gideceğinizdir. "Çarpıcı bir hikâye, inanılmaz süratli bir kurgu ve merak uyandırıcı karakterler birleşerek heyecan verici, tek oturuşta bitirilecek bir gerilim yaratmış." -The Guardian "Zeki, sürprizlerle dolu ve heyecan verici bu gizemli genç yetişkin romanı, okurları kitabın sonunu tahmin etmeye itecek." -SLJ "Bir insanın kontrolü kaybetmesine neden olan sorunlara ve lise yıllarının stresine heyecan verici ve sürükleyici bir bakış." -Booklist "Okurlar, akıllıca yazılmış ve sürükleyici bu kitabı bırakmakta zorluk yaşayacak." -Bookpage.com 'McManus un yarattığı yoğun gizem bir bir çözüldükçe, her karakter karmaşıklaşıp derinleşiyor. Bu da gerilime farklı bir tat katıyor.' -VOYA, Starred Review 'Dedikoducu Kız, Sevimli Küçük Yalancılar ve Kahvaltı Kulübü nün bu akıcı birleşimi, sır çözmeyi seven okurların romanı bir solukta okumasını sağlayacak.' -Kirkus Reviews Ürün Adı: Birimiz Yalan Söylüyor (Ciltli) Ürün Kodu: 9786059585866 Yazar: Karen M. McManus Basım Yılı: 2021 Kapak Türü: Ciltli Sayfa Sayısı: 352 Kağıt Cinsi: 2. Hamur Çevirmen: Selen Ak

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Karen M. McManus
  • Roman Türü Aşk-Romantik
  • Cilt Bilgisi Ciltli
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Sayfa Sayısı 301-350
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Birimiz Yalan Söylüyor (Ciltli) - Karen M. McManus | Yabancı Yayınları

Birimiz Yalan Söylüyor kitabı, okuyucuyu içinde kaybolacağı, gizemli ve nefes nefese bir serüvene davet ediyor. Herkesin sırları olduğu gerçeğinden yola çıkan kitap, bu çıkış noktasını oldukça etkili bir biçimde kullanarak okuyucuyu bulunduğu ortamdan soyutlayarak hem keyifli hem de gerilim dolu zaman geçirmesini sağlıyor.

Birimiz Yalan Söylüyor, bir kitabın içerik kalitesine karar verirken bakılacak en önemli listelerden olan New York Times’ın çok satanlar listesine girebilmiş bir eserdir. Zaten konusu ile oldukça ilgili çekici bir hikaye sunan Birimiz Yalan Söylüyor, birçok kişi tarafından tercih edilerek bu listeye girmesiyle okuyucunun beklentilerini rahatlıkla karşılayabileceğini kanıtlamıştır.

  • 2019 yılında ciltli şekilde 13,5 x 21 boyutlarında basılan bu kitabın ISBN-10 numarası 6059585866’dır.
  • Türkçe dilinde 5. baskı olarak raflardaki yerini almıştır.
  • Gizemli ve sürükleyici bir roman.

Birimiz Yalan Söylüyor Kitabın Konusu ve Türü Nedir?

Yabancı Yayınları Birimiz Yalan Söylüyor - Ciltli

Birimiz Yalan Söylüyor kitap konusu kısaca şöyle açıklanabilir: Bir pazartesi günü, bir lisedeki beş öğrenci cezaya kalır. Bu beş öğrenci, birbirlerinden çok farklı kişilik özelliklerine sahiptir. Bu öğrencilerden biri olan ve herkes tarafından dışlanan Simon, aynı zamanda bu lisenin çokça kullanılan dedikodu uygulamasının yaratıcısıdır. Simon’un bu ceza esnasında hayatını kaybetmesi diğer dört öğrenciyi bir anda cinayet zanlısı konumuna yerleştirir.

Birimiz Yalan Söylüyor özet itibarıyla polisiyle türü altında değerlendirilebilecek bir roman. Aynı zamanda gerilim ve gizem unsurlarıyla zenginleşen bir hikâyeye sahip olan eser, böylece okuyucuya kolay kolay unutamayacağı bir deneyim sunuyor.

Kitabın yazarı Karen M. McManus, Birimiz Yalan Söylüyor serisi ile ilişkili sonraki romanında da oldukça başarılı bir iş çıkarmış ve polisiye türünün önemli isimlerinden biri hâline gelmeye başlamıştır.

Birimiz Yalan Söylüyor Kitabı Sürükleyici midir?

Sürükleyicilik polisiyle türünün olmazsa olmaz özelliklerinin başında gelmektedir. Hatta bir polisiye romanın başarısını belirleyen en önemli unsur sürükleyici olup olmamasıdır. Konusu ve Birimiz Yalan Söylüyor kitap özeti de eserin son derece sürükleyici bir kitap olduğunu gösterir nitelikte. Ayni zamanda polisiye romanlarda sayfa sayısı da okuyucu tercihleri açısından önem taşımaktadır. Birimiz Yalan Söylüyor kaç sayfa sorusuna verilecek yanıt 352’dir.

Herkesin öğrencilik hayatında yaşadıklarına benzer bir durumdan yola çıkan kitap, bu tanıdık konu çerçevesini tüm karakterlerin olası bir suçluya dönüştüğü bir yapı kurarak anlatıyor. Böylelikle anlatı, gerilim ve merak duygularını da son derece etkili bir şekilde harekete geçiriyor. Birimiz yalan söylüyor soluksuz okunacak, etkileyici ve sürükleyici bir roman.

Birimiz Yalan Söylüyor Uygun Fiyatlı mıdır?

Kitap ciltli olarak okuyuculara sunulmasına rağmen oldukça uygun fiyatlıdır ve bu heyecan verici maceraya eşlik etmek isteyen herkes bu kitaba rahatlıkla erişebilir. Ciltli kitapları başarılı çeviriler ve uygun fiyatlarla kullanıcılarına sunan Koridor Yayıncılık, uygun fiyat avantajlarıyla Trendyol’da.

Birimiz Yalan Söylüyor Kitap yorumu konusunda bir araştırma yaptığınız zaman kitabın ne denli etkileyici olduğunu bir kez daha görebilirsiniz. Türkiye’nin önde gelen alışveriş platformlarından Trendyol bu kitabı okuyuculara en uygun fiyatıyla sunmaktadır.

Birimiz Yalan Söylüyor çıkacakları tatillerde ve seyahatlerde keyifli vakit geçirecek bir roman arayan okuyucular tarafından da rahatlıkla tercih edilebilir.