Yabancı Yayınları Ada Serisi Seti 3 Kitap Takım

899 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
999 TL'ye %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.049 TL

Ürün Bilgileri

Yabancı Yayınları Ada Serisi Seti 3 Kitap Takım

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Elifin Kitaplığı Satıcı Ünvanı: SELİN YELLİKAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1369430538200001 Vergi Kimlik Numarası: 9470509339
    Bu ürün Elifin Kitaplığı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ada Serisi Seti - 3 Kitap Takım

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

Yabancı Yayınları 2789786045839 Ada Serisi Seti 3 Kitap Takım

Yabancı Yayınları 3 kitap takım Ada serisi seti, macera türündedir. 13 yaş ve üzeri kişilerin oldukça ilgisini çeken bu seri kitapları, birbirinin devamı niteliğindedir. Ada, Ada Yanıyor ve Sırlar Çözülüyor sırasıyla okunursa akışı kavramak daha kolay olur. Ciltli olan bu kitapların muhafazası daha kolaydır. Kolay yıpranmaz ve eskimez. Pek çok gencin severek okuduğu bu kitap, yıpranmadan tekrar tekrar okunabilecek kalitededir. Orijinal olan bu kitapların yanında bir de kitap ayracı bulunur. Bu seri kitapların yazarı ise Lynne Matson’dır. Yazar sürükleyici anlatımıyla okurlarına yer yer gerilim dolu dakikalar yaşatır. Heyecan verici ve akıcı üslubu kitabı bir çırpıda okumanızı sağlayabilir. Bu özellikleri sayesinde geniş bir kitleye hitap ederek pek çok kişinin beğenisini toplar.

  • Seri kitaplarıdır.
  • Macera türündedir.
  • 13 yaş ve üzeri için uygundur.

Yabancı Yayınları 3 Kitap Takım Ada Serisi Hangi Kitaplardan Oluşur?

Yabancı Yayınları 3 Kitap Takım Ada Serisi Hangi Kitaplardan Oluşur?

Lynne Matson’ın Ada serisi üç kitaptan oluşur. Bunlar sırasıyla; Ada, Ada Yanıyor ve Sırlar Çözülüyor kitaplarıdır. Sürükleyici bu macera kitapları, oldukça akıcı bir üslupla kaleme alınır. Bu seri, pek çok kitap kurdunun elinden bırakamayacağı niteliktedir. Ada, serinin çıkış kitabı olarak okurlarla buluşur. Seriye iddialı başlangıç yapan bu kitap, gerilim dolu sahneleriyle okurlarını etkilemeyi başarır. Tehlikelerle dolu kurgu arasında kitabın kahramanı risklerle mücadele ederken siz de kendinizi nabzınız hızlanmış bir hâlde bulabilirsiniz. Karmaşa ve trajedinin bir arada olduğu bu kitabın ardından serinin diğer kitapları gelir. En az serinin çıkış kitabı kadar güçlü anlatımlarıyla devam eden bu eserlerde de yazar, merakı doruklara taşır. Korku, macera ve aşka dair birçok detaya yer veren seriyi pürdikkat okumamak elde değildir.

Yabancı Yayınları Lynne Matson Ada Serisinin Konusu Nedir?

Yabancı Yayınları 3 kitap takım Ada serisi seti, birbirinin devamı olan üç kitaptan meydana gelir. Serinin ilk kitabı olan Ada’da okuyucu, esrarengiz kuralların hâkim olduğu Nil Adası ile tanışır. Kahramanlar bir yıl içerisinde ya adadan kaçacak ya da adada hayatta kalmak için mücadele vereceklerdir. Serinin hayranlarının merakla beklediği ikinci kitap Sırlar Çözülüyor isimli eserde ise Ada lideri olan Rives’ı zorlayan olaylar yaşanır. Bu olaylar sırasında nabız hayli yükselir ve okuyucu da gerilim dolu dakikaları hisseder. Serinin son kitabında ise nefesler tutulur. Kimlerin adaya döneceği kimlerin ise hayatta kalacağı okurların merak ettiği bir sorudur. Sizler de Yabancı Yayınları 3 kitap takım Ada serisi seti yorumlarına göz atarak okuyucuların bu kitap serisinden ne kadar etkilendiğine şahit olabilirsiniz.

Yabancı Yayınları Lynne Matson Ada Serisi Kimlere Hitap Eder?

Yazar Matson, her detayını incelikle ve özenle düşünerek serinin üç kitabında da oldukça güçlü bir anlatımı mümkün kılar. Macera dolu bu kitapta yer yer gerilim ve adrenalin dolu kesitler de bulunur. Kitabın içeriği sebebiyle Ada serisi, 13 yaş ve üzeri için uygundur. Yabancı Yayınları Lynne Matson 3 kitap takım Ada serisi seti, roman okumayı seven gençlere hitap eder. Özellikle gizemli hikâyeleri okumayı seven kişiler için idealdir. Renkli kapakları ve ciltli baskı oluşu, kitapseverlerin daha çok hoşuna gider. Kaliteli duruşu ve yıllara meydan okuyan tasarımıyla birçok kişinin severek muhafaza edebileceği niteliktedir. Yabancı Yayınları 3 kitap takım Ada serisi seti fiyatına erişmek isterseniz Trendyol web sitesini ya da uygulamasını ziyaret edebilirsiniz. Genç okurların bir solukta okuyacağı bu kitabı sevdiklerinize hediye olarak da tercih edebilirsiniz.