xp Siyah Kirpik Kıvırma Makası 8680331740138

49,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)

Ürün Bilgileri

xp Siyah Kirpik Kıvırma Makası 8680331740138

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Alright Satıcı Ünvanı: ÖZGÜR ÖZDEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6800906984
    Bu ürün Alright tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Siyah Kirpik Kıvırma Makası 8680331740138
Geri Bildirim Ver

XP Siyah Kirpik Kıvırma Makası

Çarpıcı bakışlara sahip olabilme fırsatını sunan XP kirpik kıvırma aparatı, küçük ebatı ile pek çok işlevi yerine getirir. Ekstra dolgunluk ve kıvrımlılık sağlayan ürün, pratik kullanım olanağı tanır. Bu sayede sabahları makyaj yapmanızı kolaylaştırarak işinize yetişmenizi sağlar. Ürünü yanınızda taşıyarak gün içerisinde de kullanım gerçekleştirebilirsiniz. Katılacağınız ortama göre kombininizi sade bir makyajla tamamlayabilirsiniz. Böyle durumlarda aparatın etkili performansından yararlanarak doğru uygulama yapabilirsiniz. XP siyah kirpik kıvırma makası yorum bölümünde pek çok olumlu düşünceye ulaşmak mümkündür. Merak ettiklerinizi ve aparatın kullanım şeklini incelemenize imkan tanıyan müşteri değerlendirmeleri, karar verme noktasında size destek olur. Normal bir makası tutar gibi aparatı elinizde sabitleyebilir ve baş parmağınızdan aldığınız destekle kirpiğinizi sıkıştırabilirsiniz.

  • Yumuşak silikonlu sıkıştırma başlığı
  • Eşit bir şekilde kıvırma imkanı
  • Kolay ve pratik kullanım olanağı

XP Kirpik Kıvırma Makası Kullanımının Avantajları

XP Kirpik Kıvırma Makası Kullanımının Avantajları

Kendine özen gösteren ve düzenli makyaj yapan kişiler, kirpiklerine doğal bir görünüm kazandırmak amacıyla XP kirpik siyah kıvırma makası tercih eder. Özellikle gözlerinde alerji riski olanlar dilediği gibi maskara kullanamadığı için bu ürüne büyük ilgi gösterir. Gözlerini öne çıkarmayı arzulayan ve doğal güzelliğe önem veren kişiler için tasarlanmış olan bu ürün, makyajsız bir yüzde dahi estetik bir duruş sergilediği için beğeni toplar. Doğal görünümü tercih edenler için etkili hacimler oluşturur. Bazı kirpiklerin aşağıya doğru yönelmiş ya da seyrek bir yapıya sahip olması nedeniyle ortaya çıkan hoşnutsuzluğu gideren aparat, maskaradan önce uygulanır ve kirpikleri yukarı doğru kaldırır. Maskara kullanımını kolaylaştırarak kusursuz bir uygulama gerçekleştirilmesini sağlar. Küçük ve hafif tasarımı sayesinde gün içerisinde yanınızda taşıyabileceğiniz ürünü dilediğiniz yerde rahatlıkla kullanabilirsiniz.

XP Kıvırma Makası ile Hacimli Kirpikler

XP Kıvırma Makası ile Hacimli Kirpikler

Ev ortamında kendinizi iyi hissetmenizi, iş yerinde sade ama modern bir makyaj yapmanızı sağlayan ürün, kirpiklerinizin kusursuz görünmesini sağlar. Göz alıcı makyajın önemli bir ögesi olan kirpiklerin XP siyah kirpik kıvırma makası ile gerekli forma getirilmesi oldukça kolaydır. Kullanılan rimelin topaklanmaması ve her bir kirpik telinin tek tek taranması için kıvırma makası kullanımı ideal bir çözüm olur. Etkili bir performans gösteren ürünü kullanmadan önce uygun bir göz temizleyicisi ile bölgeyi steril hale getirmeniz gerekir. Ardından kuruyan kirpikleri kıvırma aparatı ile şekillendirebilir ve rimel uygulamasına geçiş yapabilirsiniz. Kullanılan makas ve maskara sonrasında gözlerin güzelliği ortaya çıkar. Etkileyici bakışlara sahip olmanıza yardımcı olan XP kirpik kıvırma makası siyah renkli metal malzemeden elde edilir. Parmak izlerinin oluşumuna izin vermeyen yüzeyi sayesinde rahatlıkla kullanım gerçekleştirebilirsiniz.

Bütçe Dostu XP Kirpik Kıvırma Makası Fiyatları

Bütçe Dostu XP Kirpik Kıvırma Makası Fiyatları

Kolay temizlenebilen ve suda yıkanabilen XP kirpik kıvırma aleti, gözlerinizde herhangi bir mikrobik problemin oluşmasına imkan vermez. Maskara uygulayacağınız durumlarda ya da makyaj yapmayı tercih etmediğiniz günlerde kullanıma uygundur. Doğal görünüme kısa süre içerisinde kavuşmanızı sağlayan ürünle doğal güzelliğinizi öne çıkarabilirsiniz. Gözünüzde herhangi bir alerjik reaksiyon problemi varsa rimel kullanmak yerine bu makası kullanabilir ve hoş kirpiklere sahip olabilirsiniz. Kirpikleri geriye doğru tarayarak hacimli görünmesini sağlayabilirsiniz. Doğal ve sade bir duruş sergilemenize imkan tanıyan XP siyah kirpik kıvırma makası fiyatları ise oldukça uygundur. Bütçenizi zorlamayan ve uzun süre kullanım imkanı sunan bu ürüne ulaşmak için Trendyol’dan destek alabilirsiniz. Ayrıca indirim dönemlerini takip ederek fırsatlardan yararlanabilir ve ekonomik bir alışveriş yapmanın avantajını yaşayabilirsiniz. Saniyeler içerisinde sipariş vererek kendiniz için keyifli bir alışveriş yapabilirsiniz.