Xolo Yüz Temizleme Cihazı Masaj Aleti 2066700000 NRD101.

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Xolo Yüz Temizleme Cihazı Masaj Aleti 2066700000 NRD101.

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Her cilt tipine uygun bir temizlik deneyimi yaşatmak için yumuşak silikondan yapılmıştır
  • Ultra hijyenik silikon bakteri birikimini engellemek için gözeneksizdir
  • Standart temizlik fırçalarına göre daha hijyenik
  • 2 kat güçte daha derin deri altı titreşimi
  • Özelleştirilebilir temizleme ve yüz masajı
  • Tıpalı olması sayesinde daha uzun ömürlüdür
  • Silikon Cilt Temizleme ve Yüz Masaj Aleti Cihazı, Şarj Usb Kablosu
  • Ürün %100 orijinaldir
  • Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Pembe
Geri Bildirim Ver

Xolo Yüz Temizleme Cihazı Masaj Aleti

Parlak ve pürüzsüz bir cilt için düzenli bir bakım rutini oluşturulması gerekir. Cilt bakımı sırasında tüm yüzün hijyenik hale getirilmesi büyük önem taşır. Xolo masaj aleti yaydığı 2 kat güçlü deri altı titreşimi ile derinlemesine temizlik sağlar. Sahip olduğu silikon yüzeyi sayesinde son derece hijyeniktir. Silikon yüzeyi gözeneksiz olduğu için bakteri oluşumunu önler. Yüzün kirlerden arınmasına ve derinlemesine temizlemeye etki sağladığı gibi bakım ürünlerinin etkisini iyi bir şekilde göstermesine de yardımcı olur. Klasik makyaj temizleme rutininden sonra cilt tipine uygun bakım ürünleriyle birlikte kullanılır. Tüm yüze dairesel hareketlerle uygulama yapılması gerekir. Düzenli kullanımda siyah nokta ve sivilce oluşumunu önlemeye yardımcıdır. Sağlıklı ve parlak bir cilt sağlar.

  • 2 kat güçlü deri altı titreşim ile etkili temizlik
  • Hijyenik ve sağlıklı silikon yüzey
  • Siyah nokta ve sivilce oluşumunu engelleme

Etkili Xolo Yüz Temizleme Cihazı Masaj Aleti Kullanımı

Etkili Xolo Yüz Temizleme Cihazı Masaj Aleti Kullanımı

Gün içinde gerek yapılan makyajlardan gerekse havadaki toz partiküllerinden kaynaklı olarak cildin gözenekleri tıkanır. Birçok uzmanın söylediği gibi gece yatmadan önce makyajı temizlemek ve yüzü nemlendirmek cilt sağlığı için büyük önem taşır. Xolo yüz temizleme cihazı masaj aleti sağladığı titreşimlerle gözeneklerin etkili şekilde temizlenip arındırılmasına yardımcı olur. Gözenekleri derinlemesine temizlemesi sayesinde oluşabilecek cilt problemlerinin önüne geçer. Her cilt tipine uygun yumuşak silikon materyalden üretilen cihaz, 2 farklı silikon yüzeye sahiptir. Xolo yüz masaj aleti aynı zamanda cildin kan dolaşımını hızlandırarak masaj yapılmasını sağlar. Yüzdeki makyaj ve kir fazlalıkları mendilleriyle arındırdıktan sonra derinlemesine temizlik için uygun bakım ürünüyle birlikte dairesel hareketlerle uygulanır. İlk kullanımdan itibaren parlak ve yumuşak bir cilt elde edilmesine yardımcı olur. Düzenli kullanımda cilt problemlerinin önüne geçen ürünü siz de tercih edebilirsiniz.

Kullanışlı Xolo Yüz Temizleme Cihazı Masaj Aleti Yorumları

Kullanışlı Xolo Yüz Temizleme Cihazı Masaj Aleti Yorumları

Xolo marka yüz masaj aleti, her cilt tipine uygun silikon yapısıyla cilt bariyerini çizmeden, tahriş etmeden son derece etkili bir temizlik sağlar. USB şarj kablolu olan cihaz, tam şarjdan sonra uzun süre kullanıma olanak tanır. Silikon yüzeyi sayesinde hem hijyenik hem de kolay bir kullanım sağlar. 2 farklı silikon yüzeyi hem derinlemesine temizlik hem de kan dolaşımı hızlandıran masaj sunar. Ürün titreşimi isteğe bağlı olarak manuel şekilde artırılıp azaltılabilir. Cihaz aynı zamanda tıpalı olması sayesinde uzun ömürlüdür. Cilt problemlerine karşı derinlemesine temizliğin yanı sıra parlak ve sağlıklı bir cilt oluşumuna yardımcı olur. Xolo yüz temizleme cihazı masaj aleti kullananlar ilk kullanımdan itibaren farkı kolaylıkla gözlemleyebilir. Xolo yüz temizleme cihazı masaj aleti yorumlarını okuyarak memnuniyetleri görebilirsiniz. Değerlendirmeler sayesinde ürün hakkında detaylı bir şekilde bilgi edinebilirsiniz.

Bütçe Dostu Xolo Yüz Temizleme Cihazı Masaj Aleti Fiyatları

Bütçe Dostu Xolo Yüz Temizleme Cihazı Masaj Aleti Fiyatları

Sağlıklı ve pürüzsüz bir cilt herkesin hayalidir. Böyle bir cilde sahip olmak için derinlemesine temizlik ve nemlendirme büyük önem taşır. Xolo yüz temizleme cihazı masaj aleti fiyatına göre yüksek performans sunar. Gözenekleri kirlerden ve makyaj artıklarından son derece iyi biçimde temizler. Her cilt tipine uygun silikon yapısı cilt bariyerine zarar vermez. Gözeneklerde kir birikmesine engel olarak siyah nokta ve sivilce oluşumunun önüne geçer. Kişisel bir yüz temizleme ve masaj imkanı tanır. Yüz hassasiyetine göre ayarlanabilir titreşim seviyesi ile kişiselleştirilir. Derinlemesine temizliğin yanı sıra bakım ürünlerinin etkili olmasına da katkıda bulunur. USB şarj kablosu ile kolayca şarj edilebilir. Tam dolum şarjı uzun süre kullanıma olanak sağlar. Trendyol üzerinden ürün hakkında detaylı bilgi için ürün özelliklerine bakabilir ve Xolo yüz temizleme cihazı masaj aleti satın alabilirsiniz.