8
Musluk Başlığı kategorisinde
en çok favorilenen 8. ürün

Xolo Oynar Başlıklı 2 Fonksiyonlu Spiral Musluk Başlığı

141,89 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Xolo Oynar Başlıklı 2 Fonksiyonlu Spiral Musluk Başlığı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Altay Grup Satıcı Ünvanı: ERTUĞRUL ELEKTRONİK VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0374038779500001 Vergi Kimlik Numarası: 3740387795
    Bu ürün Altay Grup tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Oynar başlıklı 2 fonksiyonlu spiral musluk başlığı
  • esnek 40 cm uzunluğundaki spiral hortumu ıle ıstediğiniz yöne çevirebilirsiniz
  • üzerinde bulunan fonksiyon tuşu ıle suyu ıster normal akışta ıster tazyikli olarak akmasını sağlayabilirsiniz
  • standart lavabo musluk türlerinin hepsine uyum sağlar
  • montaj gerektirmez
  • batarya ağzını musluğa yerleştirip vidalamanız yeterlidir
  • mutfakta ışlerinizi kesinlikle kolaylaştıracak mükemmel bir ürün
  • paslanmaz kaliteli krom malzemeden üretilmiştir
  • uzun yıllar gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz
  • ölçüleri:
  • hortum uzunluğu: 40 cm
  • batarya kısmı: 5 cm x 5 cm
  • ürün musluk başlığıdır, batarya ıçermemektedir
  • su tek girişlidir.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Xolo Oynar Başlıklı 2 Fonksiyonlu Spiral Musluk Başlığı EL1140

Genel hatları itibariyle spiral musluklar oldukça kullanışlı ve nitelikli tasarımlar olarak hayatlarda yerini hızlıca olmaktadır. Henüz evlerde yaygın olarak görülmese de kullanım amaçları sebebiyle yaygın bir şekilde duyulan ve bilinen ürünlerdir. Xolo oynar başlıklı 2 fonksiyonlu spiral musluk başlığı özellikle mutfaklar için doğru bir tasarımdır. Sebzeler ya da meyveler yıkanırken istenilen kabın içinde kadar uzanabilen musluk kullanım kolaylığı için son teknolojik üründür. Oynar başlıklı 2 fonksiyonlu spiral musluk başlığı bir mutfak için en kıymetli tasarım olarak gösterilebilir. Mutfaklarda gelişen teknolojiye her zaman ihtiyaç sonsuzdur. Bu nedenle spiral musluk başlığı kullanımı bugün ve gelecek mutfak tasarımları için de son derece kullanışlı ürünler listesinde ilk sıra yer alacaktır.

  • Üstün Hizmet
  • Kaliteli Tasarım
  • Fonksiyonel Kullanım

Mutfakların En Beğenilenleri Xolo Oynar Başlıklı 2 Fonksiyonlu Spiral Musluk Başlığı

Günümüzde teknolojik adımlar hemen her noktada etkilerini göstermeye başlamaktadır. Mutfak tasarımları içinde musluğa monte olarak takılan ve yuvasında çekerek çıkartılıp istenilen ölçüler kadar adeta bir hortum gibi çekilebilen bu musluklar oldukça yaygın bir kullanım ağına sahiplerdir. Xolo oynar başlıklı 2 fonksiyonlu spiral musluk başlığı yorumları kullanıcı memnuniyetlerini en çok içeren yorumlar arasındadır. Kullanıcıların musluğu istenilen bölgeye çekebiliyor olması en beğendikleri ayrıntıdır. Bu tip musluklar görünümleri normal mutfak muslukları şeklinde olup, suyun aktığı noktadan çekilerek istenilen ürünün istenilen bölgede yıkanabildiği ve sonrasında yayları sayesinde yerine kendi ya da kullanıcının yerleştirdiği bir tasarımdır. Xolo oynar başlıklı 2 fonksiyonlu spiral musluk başlığı içeriği metal portatif bir musluk ile kanala bağlanmaktadır. Çift fonksiyonlu musluklar mutfaklarda sıklıkla tercih edilen ve en beğenilen ürünlerdir.

Nitelikli Tasarım Xolo Oynar Başlıklı 2 Fonksiyonlu Spiral Musluk Başlığı

Monte işlemi oldukça basit olan spiral musluklar kolay monte edilebilen özellikleri sebebiyle sıklıkla tercih edilen tasarımlardır. Xolo oynar başlıklı 2 fonksiyonlu spiral musluk başlığı kullananlar konfor ve tasarım olarak ürünleri son derece beğenen kişileri olmaktadır. Xolo marka olarak da sektörde bilinen ve farklı tasarımlar ile adından bahsettiren tasarımları geliştirmektedir. Bu nedenle nitelikli tasarım olarak kabul edilen spiral musluklar her mutfak için son derece beğenilen ürünler olacaktır. Xolo oynar başlıklı 2 fonksiyonlu spiral musluk başlığı kullanımı normal musluklar gibi sabit bir formu olmaması bu noktada dikkatleri toplamaktadır. Hemen her ayrıntı kişilerin tercihleri ve beğenileri sebebiyle oluşturulmuştur. Metal musluk başlığı ile uyumlu bir sistem içinde var olan çift fonksiyonlu spiral musluk başı için musluk kanalı yuva görevi üstlenmektedir.

Xolo Oynar Başlıklı 2 Fonksiyonlu Spiral Musluk Başlığı EL1140 Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Oynar başlıklı bir ürün kullanımı mutfaklar için son derece önemli bir ayrıntı olarak kabul edilmektedir. Bu nedenle spiral özellikli mutfak muslukları yaygın bir kullanım ağına sahip olmalarının yanı sıra kişilerin beğenileri üzerinde de oldukça etkilidir. Xolo oynar başlıklı 2 fonksiyonlu spiral musluk başlığı içeriği seri kullanım için uygun tasarımlar olmalarının yanı sıra mutfakların gözde ürünleri arasında hızlıca yerlerini alıyor olmaktadır. Xolo oynar başlıklı 2 fonksiyonlu spiral musluk başlığı özellikleri her noktada ayrı bir detayın yakalandığı bu tip musluklar kişilerin tercihlerine yön verdikleri ürünler arasındadır. Genel özellikleri itibariyle kişilerin tercihlerine ve mutfak tasarımlarına yakışan şık tasarımlar ile tercihlere sunulmaktadır. Sizler de Xolo oynar başlıklı 2 fonksiyonlu spiral muslukları incelemek isterseniz, Trendyol üzerinden gerekli tüm detaylara kolayca ulaşabilirsiniz.