Xo Women Pink Paradise Kadın Parfüm Edt 100 ml Deodorant 125 ml Set

303,55 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
10 saat 42 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
4. Ürüne 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
22 saat 42 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
10 saat 42 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
300 TL'ye 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
22 saat 42 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
362,34 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Xo Women Pink Paradise Kadın Parfüm Edt 100 ml Deodorant 125 ml Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pastel Global Satıcı Ünvanı: ŞERİFE ALPAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0710238682
    Bu ürün Pastel Global tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Xo Women Pink Paradise Kadın Parfüm Edt 100 Ml + Deodorant 125 Ml Set

Ürün Özellikleri

  • Tip EDT
  • Hacim 200 ml
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Xo Pink Paradise Eau De Toilette Kadın Parfüm 100ml + Deodorant 125ml

Gündelik yaşamdaki yoğun temponuzda, sosyal alanları başkalarıyla paylaşırken nasıl korktuğunuz oldukça önemlidir. Bu nedenle güzel kokmak maksadıyla kullandığımız ürünler artık temel ihtiyaç statüsündedir. Fakat teninizle uyum sağlayacak ve sizi gün sonuna kadar rahat hissettirecek doğru kokuyu araştırarak bulabilmeniz, burada dikkat etmeniz gereken önemli noktalardan birisidir. Eğer siz de ferah ve uzun süre kalıcı bir koku arayışındaysanız XO Pink Paradise Parfüm ve Deodorant bütün bu beklentilerinizi karşılar. Koku özellikleri açısından farklı bir ürün olarak siz müşterilerin beğenisine sunulan XO Pink Paradise Eau De Toilette parfüm serisi, odunsu ve çiçeksi notalarına sahiptir. Böylelikle gün içerisinde hem etkileyici hem de kalıcı koku arayanların tüm ihtiyaçlarını karşılar.

  • Gün boyu ferahlık
  • Çiçeksi ve odunsu notalar
  • Alüminyumsuz içerik

XO Pink Paradise Parfümün Eşsiz İçeriği

XO Pink Paradise Parfümün Eşsiz İçeriği

İlk kullanımda çarkıfelek meyvesi ve greyfurt kokularıyla açılan bu parfüm, beraberinde ananasın getirdiği şekerli kokuyla sizlere turunçgillerin ferahlatıcı etkisini sunar. Daha sonraları şakayık ve orkide notalarıyla etkisini sürdüren ürün, egzotik meyvelerin ve çiçeksi kokuların mükemmel harmanıyla fark yaratır. Alt notalarda ise misk ve odunsu kokularla, kendinizi gün boyu adeta tropik ormanların içerisinde gezintiye çıkmış gibi hissedeceksiniz. Pink Paradise deodorantın da aynı koku ve notaları barındırması nedeniyle XO Pink Paradise Eau De Toilette parfüm ile birlikte kullanımında kalıcılık yüksek seviyelere taşınır. Yoğun temponuzda dahi içerdiği doğal kokularıyla sizi gün boyu ferah ve rahat hissettirir. Aynı zamanda deodorantın giysilerde iz bırakmayan içerikle üretilmiş olması en beğenilen özellikler arasındadır. Minimal tasarımlı parfümü gün boyu çantanızda taşıyabilirsiniz.

Ferahlıkla Cazibeyi Buluşturan Kokusuyla XO Pink Paradise

Ferahlıkla Cazibeyi Buluşturan Kokusuyla XO Pink Paradise

Çoğu kadının parfüm ve deodorantlarda dikkat ettiği ilk nokta, diğer kokularla fazla benzerlik gösterip göstermediği olur. Bu açıdan XO Pink Paradise kullananlar bilindik notaların ve çiçeksi kokuların eşsiz uyumundan oldukça memnun kalır. Girilen ortamlarda fark edilirliğinin de oldukça yüksek olması bir diğer tercih sebebidir. Ağır notalardan ziyade bahar çiçeklerini andıran daha hafif notalar içermesi sebebiyle kalıcılığın çiçeksi kokularla da yakalanabileceğini bizlere gösterir. Aynı zamanda XO Pink Paradise Deodorant, alüminyum içermeyen formülüyle sağlığı tehdit eden ağır metallerden de müşterileri korur. Ürünün doğal içeriğe sahip olması sizi toksin yüklemesinden de kurtarır. Ürünün ambalaj tasarımında pembe tonlar içeren dikkat çekici bir görselin kullanılması, parfümün çiçeksi ve ferah kokusuyla bir bütünlük taşır. Siz de XO Pink Paradise Parfüm yorumlarına kısaca bir göz atabilir ve bu parfümü kullananların içerik hakkındaki size yardımcı olacak deneyimlerini değerlendirebilirsiniz.

Fiyat Avantajıyla Sunulan Kalıcı XO Parfüm

Fiyat Avantajıyla Sunulan Kalıcı XO Parfüm

XO Pink Paradise Eau De Toilette 100ml Kadın Parfüm fiyatlarıyla müşterilerinden yoğun ilgi görür. Ürün hem kalıcılığıyla ve ilk kullanımda bile ortama yayılan etkileyici kokusuyla hem de fiyat avantajıyla sizlere eşsiz bir deneyim sunmayı hedefler. XO Pink Paradise kadın parfüm serisi her bütçeye uygun fiyatı ve kalıcılığı arttıran odunsu notaları içermesi sebebiyle tam bir fiyat-performans ürünüdür. 100ml olarak sunulan şişesiyle de müşterilere uzun süreli bir kullanım sağlar. Parfüm, güzel kokusunun yanı sıra terlemeyi de önleyen formüle sahiptir. Doğal içeriği sayesinde teri önlerken cilde zarar vermemesi ürünün bir diğer dikkat çekici özelliğidir. Ferah, kalıcı ve doğal kokusuyla hayatınıza keyif katacak bu ürünü bütçenizi zorlamadan satın alabilirsiniz. XO Pink Paradise Eau De Toilette 100ml kadın parfümünü Trendyol’da bulabilirsiniz.