Yeelight Yeelight 1s Rgbw Wi-fi Akıllı Led Ampül (yldp13yl-en Son Sürüm)

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Yeelight Yeelight 1s Rgbw Wi-fi Akıllı Led Ampül (yldp13yl-en Son Sürüm)

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Ürün adı Yeelight LED Lamba Ampul 1S (En Son Sürüm-3. Nesil) Yeelight LED Lamba Ampul (2. Nesil) ürün modeli YLDP13YL (Ekosistem Ürünü) 800 LÜMEN Karartma aralığı % 5-% 100 Renk sıcaklığı aralığı 1700K-6500K Anma girişi töreni 100-240V 50 / 60Hz Anma gücü 8.5W Bağlantı Kablosuz IEEE 802,11 s / g / n 2,4 GHz sistem gereksinimleri Android 4.4 ve iOS 8.0 veya üzeri Faktör 0.9 Hizmet ömrü Yaklaşık 25000 Saat Özellik: Evin canlılığını renkle uyandır Yeelight LED akıllı ampul 1S (renkliversiyon) renk sıcaklığını ve parlaklık ayarını ve pankromatik aralık renkayarını, XIAOMI MIJIA ve Apple Homekit çift akıllı sistemi destekler. Sayısızrenkler, muhteşem değişiklikler, daha akıllı, daha çarpıcı. 16 milyon renk Sıcak beyazdan canlı mavi beyaza, 16milyondan fazla renk ve beyazın farklı tonlarında bir renk paleti ileaydınlatmanızı kişiselleştirir. Müzik, ritm ve dans Mobil uygulamadaki "Müzik Ritmi" özelliğini açın
  • ışığın müzikler senkronizasyonu. Doğum günü partileri artık daha renkli.Festival ve eğlence için akıllı tercih. Uygulama ile kolay kullanım. Homekit ve Mijia için destek, akıllıev bağlantısı ayarları Işıkları açmanıza yardımcı olmak için Mijiave Apple Homekit ile siri ve Little love'a bağlanın. Daha akıllı donanım, kenditasarımı kişiselleştirilmiş sahneler, daha fazla oyun birleştirin, yalnızcahayal gücünüze bağlıdır. Cep telefonu uygulaması + Sesle kontrol ile enerji tasarrufu Uzaktan kumanda, ana platform ses kontrolü destekleyin. Işıkları rahatlık ve eğlence için sesle ayarlayın. Enerji tasarrufu Yeni nesil ampul 1S (YLDP13YL) gücü8,5W, 94lm / W'ye kadar ışık verimliliği, önceki üründen (YLDP06YL) % 15 dahafazla enerji tasarrufu sağlar Paket içeriği: 1 x Yeelight YLDP13YL Akıllı LEDAmpul * Siri Desteği için Apple Home Kit Aksesuarının bulunması gereklidir.

Ürün Özellikleri

  • Ampul Teknolojisi Akıllı Ampul
  • Duy Tipi E27
  • Renk sıcaklığı Beyaz Işık
  • Güç (Watt) 8,5 Watt
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver