Xiaomi Taşınabilir Şarj Cihazı 30000mah Hızlı Şarj Pb3018zm

Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Xiaomi Taşınabilir Şarj Cihazı 30000mah Hızlı Şarj Pb3018zm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: INAR ticaret Satıcı Ünvanı: İNAR İNŞAAT VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Yalova Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0476137887300001 Vergi Kimlik Numarası: 4761378873
    Bu ürün INAR ticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Xiaomi Taşınabilir Şarj Cihazı 30000mAh Hızlı Şarj PB3018ZM XAOMİ VE İPHONE CİHAZALRI İÇİN UYGUN OLUP DOLUM 5İLE 7 ARASINDA DOLUM SAĞLAMAKATDIR.

Ürün Özellikleri

  • Pil Gücü (mAh) 20000 ve üzeri
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Kablo Ucu USB
  • Renk Beyaz
  • Volt 12 V ve üstü
Geri Bildirim Ver

Xiaomi PB3018ZM 30000 mAh Taşınabilir Hızlı Şarj Cihazı

Xiaomi 30000 mAh taşınabilir hızlı şarj cihazı, yeni nesil teknolojileri ayağınıza getirir. Geniş enerji kapasitesi sayesinde telefonunuzu defalarca şarj edebilmenizi sağlar. Şık tasarımı ve hafifliği, ürünü tercih edilir kılar. Xiaomi 30000 mAh taşınabilir hızlı şarj cihazı, beyazın güzel bir tonu ile tasarlanır. Dayanıklı ve nitelikli ham madde kullanılarak üretilen powerbank, teknoloji devi Xiaomi’nin kalitesi yansıtır. Hızlı şarj etme özelliği sayesinde dakikalar içerisinde telefonunuzun bataryasını doldurmaya yardımcı olur. Xiaomi 30000mAh hızlı şarj taşınabilir powerbank PB3018ZM, USB kabloları ile cihazlara kolaylıkla bağlanabilir ve hızlı sonuçlar almayı sağlar.

  • Renk: Beyaz
  • Kapasite: 30000 mAh
  • Volt: 12 ve üstü

Xiaomi Taşınabilir Hızlı Şarj Cihazı Pil Gücü

Xiaomi Taşınabilir Hızlı Şarj Cihazı Pil Gücü

Xiaomi 30000 mAh taşınabilir hızlı şarj cihazı, yüksek güç kapasitesi ile kullanıcıların işini kolaylaştırır. 30000 gibi büyük bir kapasiteye sahip olan ürün hem tabletlerin hem de akıllı telefonların birden çok kez şarj edilmesini sağlar. Özellikle geniş kapasiteli cihazlarda yeterli enerjiyi sağlayarak başarılı bir performans sergiler. Hafifliği sayesinde çantada, cepte ve elde rahatlıkla taşınabilir. Ürün, 7’den 70’e herkesin problemi olan, batarya sorununu ortadan kaldırır. Ayrıca cihazın kendisi de oldukça hızlı bir biçimde dolar. Güç kaynağı ile buluştuğunda çabucak kullanıma hazır hâle gelir. Xiaomi 30000 mAh taşınabilir hızlı şarj cihazı, nitelikli yapısıyla güvenli kullanım sergiler. Hem enerji alırken hem de güç aktarırken performansı yüksektir. Ürün, korunaklı kutusu ve koruyucu ambalajı ile tüketiciye gönderilir.

Xiaomi Taşınabilir Şarj Cihazı 30000 mAh Kullanımı Nasıl?

Xiaomi Taşınabilir Şarj Cihazı 30000 mAh Kullanımı Nasıl?

Xiaomi 30000 mAh taşınabilir hızlı şarj cihazı, uyumlu USB kablosu ile kullanılır. Kablonun bir ucu ürüne, bir ucu da şarj edilecek cihaza bağlanır. Hızlı bir şekilde enerji aktarımını sağlayan Xiaomi 30000 mAh taşınabilir hızlı şarj cihazı, inceliği ve tasarımı ile şık bir hava taşır. Özellikle beyaz oluşu pek çok dijital cihaz ile uyumlu görünmesini sağlar. İthalatçı garantisi ile tüketiciye sunulan powerbank, uzun süre kullanabilir. Ürünün pilleri, USB yuvaları ve açma kapama düğmesi dayanıklı olması için tasarlanır. Xiaomi 30000 mAh taşınabilir hızlı şarj cihazı, tamamen ya da kısmen doldurulabilir. Aynı şekilde telefon ve tabletlerin de belirli oranlarda şarj edilmesine olanak tanır. Bu sayede cihazlar, %100 doldurma yapmadan da çalışır. Bu ünite, yan kısma yerleştirilmiş pratik açma kapama tuşuyla işlev görür.

Xiaomi Taşınabilir Hızlı Şarj Cihazı 30000 mAh İşlevsel mi?

Xiaomi Taşınabilir Hızlı Şarj Cihazı 30000 mAh İşlevsel mi?

Xiaomi 30000 mAh taşınabilir hızlı şarj cihazı, sabit bir elektrik kaynağına ulaşmanın zor veya imkânsız olduğu zamanlarda pratik çözümler sunar. Bu cihaz sayesinde özellikle akıllı telefonları, kesintisiz bir şekilde kullanmak mümkün olur. Hayatın hızlı aktığı teknoloji çağında pek çok nedenden ötürü mobil cihazların gücü tükenebilir. Xiaomi taşınabilir şarj cihazı 30000mAh hızlı şarj, telefon ve tabletlere enerji sağlar. Ürün özellikle seyahatlerde, uzun yolda, tatilde, ofiste, okulda büyük kolaylık sunar. Bu nedenle cihaz; iş insanları, öğrenciler, vaktinin çoğunu saha da geçiren çalışanlar ve teknoloji tutkunları için ideal bulunur. Ürünü satın almadan önce Xiaomi taşınabilir şarj cihazı 30000mAh hızlı şarj yorumlarını okuyarak gerçek kullanıcı deneyimlerinden haberdar olabilirsiniz. Siz de kesintisiz enerjiye ulaşmak ve mobil cihazları işlevsel bir biçimde kullanmak için Xiaomi 30000 mAh powerbank modelini tercih edebilirsiniz. Sadece birkaç dakikanızı ayırarak ürünü, Trendyol üzerinden kolayca sipariş verebilirsiniz.