Fibaks Redmi Note 10 Pro Uyumlu Kılıf Slayt Sürgülü Kamera Korumalı Arkası Buzlu Renkli Silikon

124,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Fibaks Redmi Note 10 Pro Uyumlu Kılıf Slayt Sürgülü Kamera Korumalı Arkası Buzlu Renkli Silikon

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FiberAksesuar Satıcı Ünvanı: NİYAZİ SARAYDAROĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7450475914
    Bu ürün FiberAksesuar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kaydırarak açılıp kapanabilen kamera lens koruyucu dizaynı sayesinde cihazınızın kamerasını tamamen korur Pastel renklerden oluşturulmuş telefonunuzun tasarımına uygun zengin renk yelpazesi Kenar kısımları ve butonlar renkli olarak tasarlanmış, yumuşak silikon malzemeden üretilmiştir Hassas çalışan buton dizaynı Yükseltilmiş kenarlar ile cihazınızın ekranını korur Mat yüzeyli arka yapısı mükemmel dokunma hissi sağlar Parmak izi yapmayan ve dirençli kaymayan bir tasarım Arka yüzeyi lekelere karşı kolayca silinebilen yapıya sahiptir

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Materyal Silikon
  • Model Arka Kapak
  • Cep Telefonu Modeli Redmi Note 10 Pro
  • Renk Siyah
  • Uyumlu Marka Xiaomi Uyumlu
  • Garanti Süresi Belirtilmemiş
Geri Bildirim Ver

Fibaks Redmi Note 10 Pro Uyumlu Kılıf Slayt Sürgülü Kamera Korumalı Arkası Buzlu Renkli Silikon Kılıf Redmi Note 10 Pro Lensi

Fibaks Redmi Note 10 Pro uyumlu kılıf slayt sürgülü kamera korumalı arkası buzlu renkli silikon kılıf Redmi Note 10 Pro lensi son derece kullanışlı bir üründür. Ele tam oturan yapısı sayesinde telefonunuz kayarak düşmez. Siyah renkli şık tasarımıyla dikkatleri üzerine çeker. Arka yüzeyi lekelere karşı kolaylıkla silinebilen bir yapıya sahiptir. Parmak izi yapmayan bu kılıf oldukça kalitelidir. Yükseltilmiş kenarları cihazınıza maksimum koruma sağlar. Gelen darbelere karşı ekranınızın kırılmasını, çatlamasını, çizilmesini önler. Fibax kılıf ilk alındığı zamanki parlaklığını ve ışıltısını yitirmez. Dolayısıyla uzun yıllar kullanıma son derece uygundur. Fibaks Redmi Note 10 Pro uyumlu siyah kılıf slayt sürgülü kamera korumalı arkası buzlu renkli silikon kılıf Redmi Note 10 Pro lensi ürününün öne çıkan özellikleri şunlardır:

  • Tam koruma
  • Siyah renkli tasarım
  • Sade görünüm

İşlevsel Fibaks Redmi Note 10 Pro Uyumlu Kılıf

İşlevsel Fibaks Redmi Note 10 Pro Uyumlu Kılıf

Fibaks Redmi Note 10 Pro uyumlu siyah kılıf slayt sürgülü kamera korumalı arkası modeli, silikon materyalden sizin için özenle imal edilir. Avucunuza tamamen oturan yapısıyla elinizden düşme ihtimali ortadan kalkar. Böylelikle rahat bir tutuşa olanak tanır. Sert dış yüzeyi gelen darbelere karşı korur. Yumuşak iç yüzeyi gelen sert darbeleri emer. Fibaks Redmi Note 10 Pro uyumlu siyah kılıf lens koruyucusu sayesinde telefonunuzun kamerasına tam koruma sağlar. Kaydırılarak açılabilen kamera koruması pratik kullanıma olanak tanır. Mat yüzeye sahip olan bu kılıf size yumuşak dokunma hissi verir. Hassas çalışan buton dizaynıyla telefon yan tuşlarına rahatlıkla basabilirsiniz. Pastel renklerdeki telefonunuzla maksimum uyumu yakalar. Siyah renkli dizaynıyla sade bir görünüm elde edebilirsiniz. Redmi Note 10 Pro uyumlu siyah kılıfa siz de kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

Sağlam Fibaks Redmi Note 10 Pro Uyumlu Kılıf

Sağlam Fibaks Redmi Note 10 Pro Uyumlu Kılıf

Xiaomi Redmi Note 10 Pro kılıf cihazınızla maksimum uyumu yakalar. Dirençli, kaymayan bir dizayna sahiptir. Siz de telefonunuzda, tek ürünle yeni bir görünüm elde edebilirsiniz. Silikon malzemeden imal edilen ürün oldukça sağlıklıdır. Şarj ve kulaklık giriş yerini telefon kılıfınızı çıkarmaya gerek duymadan rahatlıkla kullanabilirsiniz. İnce ve hafif dizaynı sayesinde yanınızda taşıyabilirsiniz. Tek parça olan bu ürünü tak - çıkar şeklinde basitçe kullanabilirsiniz. Redmi Note 10 Pro kılıf kamera korumalı olmasıyla müşteri beğenisini ve ilgisini kazanır. Kamera koruması, kırılmayı ve çizilmeyi önler. Redmi Note 10 Pro silikon kılıf siyah renkli ve oldukça zarif bir görünüme sahiptir. Ergonomik, şık tasarıma sahip olan ürünün yorumlarını okuyarak hakkında detaylı fikir sahibi olabilirsiniz. Dayanıklı Redmi markalı Note 10 Pro uyumlu kılıfı siz de rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Fibaks Redmi Note 10 Pro Uyumlu Kılıf Fiyatları

Fibaks Redmi Note 10 Pro Uyumlu Kılıf Fiyatları

Xiaomi Redmi Note 10 Pro silikon kılıf fiyatları ürünün şık tasarımı, yükseltilmiş tam koruma sağlayan kenarları ve tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Bütçe dostu olan bu kılıf, son derece uygun fiyatlıdır. Tasarım harikası olan model, oldukça dayanıklıdır. Üretiminde silikon malzeme kullanılan parça, elinizden kayıp düşmeyecek yapıdadır. Tek parça olan ürün son derece ince ve hafiftir. Soft iç yapısı sayesinde kılıfı kolayca dilediğiniz zaman takıp çıkarabilirsiniz. Redmi Note 10 Pro lens korumalı kılıf cihazınızı çepeçevre sararak tam koruma sağlar. Su ve toza karşı üst düzey dayanıklıdır. Ürün kolaylıkla temizlenebilir özelliğe sahiptir. Avuca tam oturan yapısı sayesinde rahatlıkla kavrayabilirsiniz. Redmi Note 10 Pro kılıf sürgülü olmasıyla son derece pratik bir kullanım sağlar. Kaliteli, uzun seneler kullanabileceğiniz bu ürüne Trendyol üzerinden fırsatlarla sahip olabilirsiniz.