Xiaomi Gt Xiaomi Xiaolang Otomatik Damacana Su Pompası Tds Versiyon

1.250,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Xiaomi Gt Xiaomi Xiaolang Otomatik Damacana Su Pompası Tds Versiyon

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AnkaBilgisayar Satıcı Ünvanı: ŞEREF AKCA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tokat Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0170528703
    Bu ürün AnkaBilgisayar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Xiaolang Otomatik Damacana Su Pompası Tds Versiyon Xiaomi Şarj Edilebilir Otomatik Damacana Su Pompası Özellikler: - TDS gerçek zamanlı su si test edilmiş ve suyun si verileri gösterir. - ana su kovası boyutu için uygundur: 5L, 7.5L, 11L, 18.9L - Akıllı bir düğme algılama dokunuş. - 0.2S hızlı yanıt, hızlı su hızı dışarı akan. - Kullanışlı USB şarj yolu, saygılı gösterge hatırlatma. - 50dB gürültü, çevrenizdeki sadece tatlı su akışı çıkışı ses Yalnızca şu kadar. - 30 su dışarı akan açısını devirme. Şartname: Marka: Xiaomi XiaoLang Ürün: Otomatik Su Pompası TDS Beyaz renk Model: HD-ZDCSJ01 Malzeme: koymaya uygun Malzeme Şarj Süresi: Yaklaşık 3 Saat Voltaj: 5V Uygulanabilir Su Sıcaklığı: 5 ? - 45 ? Limanı Şarj: Mikro USB Ürün boyutu: Yaklaşık. 15.6 * 14.6 * 6.4cm / 6.14 * 5.75 * 2.52in Ürün ağırlığı: Yaklaşık. 400 g / 14.11oz Paket boyutu: Yaklaşık. 22 * 17 * 9cm / 8.67 * 6.69 * 3.54in Paket ağırlığı: Yaklaşık. 500 g / 17.64oz Not: Xiaomi Ekosistemi ürünüdür, Logo bulunmamaktadır.
Geri Bildirim Ver

Xiaomi Otomatik Tds Versiyon Damacana Su Pompası

Evde, iş yerinde ve insanların zaman geçirdiği diğer tüm alanlarda damacana bulunur. Hayati bir ihtiyaç olan suya temiz ve pratik bir şekilde ulaşılmasını sağlayan damacanaları kullanırken pompaya ihtiyaç duyulur. Gelişen yeni nesil teknolojiler ile otomatikleşen damacana pompaları sayesinde zahmetsiz bir şekilde su içebilirsiniz. Xiaomi damacana pompa ile zamandan tasarruf ederken içtiğiniz suyun kalitesini de öğrenebilirsiniz.

  • Otomatik tds versiyon damacana su pompası Xiaomi markasının kalitesi ve işçiliği ile üretilmiştir. Bu sayede uzun süreli bir kullanım sunar.
  • Xiaomi Xiaolang otomatik damacana su pompası tds version 0.2 saniye gibi kısa bir süre içerisinde yanıt vererek çok hızlı çalışır.
  • Xiaomi otomatik tds versiyon damacana su pompası yaklaşık 400 gram ağırlığa sahip, son derece minimal ve kompakt bir üründür.

Otomatik Damacana Su Pompasının Genel Özellikleri Nelerdir?

Otomatik Tds Versiyon Damacana Su Pompası

Xiaomi markası tarafından tasarlanmış olan otomatik tds versiyon damacana su pompası hayat kolaylaştıran gelişmiş özellikleri ile dikkat çekmektedir. Cihaz USB kablo aracılığıyla pratik bir şekilde şarj edilebilir. Oldukça uzun bir şarj ömrüne sahiptir. Bu sayede her damacanada cihazı yeniden şarj etmenize gerek kalmaz. Pratik bir kullanım sunar.Xiaomi damacana su pompası yaklaşık olarak 15.6 x 16.4 x 6.4 cm boyutlarındadır. Bu minimal tasarımı cihazın takıp çıkarılmasını ve kullanılmasını oldukça kolaylaştırmaktadır. Ayrıca su sıcaklığının da pratik bir şekilde kontrol edilmesine imkân sağlar. Suyun sıcaklığını 5 ile 45 derece arasında ayarlayabilme özelliğine sahiptir. Bu sayede istediğiniz an soğuk veya sıcak suya sahip olabilirsiniz.

Xiaomi Otomatik Damacana Su Pompası Kullanışlı mıdır?

Otomatik Tds Versiyon Damacana Su Pompası

Teknolojinin gelişmesi ile birlikte piyasada birçok otomatik su pompası bulmak mümkün hâle geldi. Fakat pratik bir kullanım için cihazın işlevsel olmasına ve kalitesine dikkat etmek gerekmektedir. Xiaomi otomatik tds versiyon damacana su pompası hızlı yanıt süresi ile işlevini kusursuz bir şekilde yerine getirir. Yalnızca 0.2 saniye içerisinde suyun otomatik bir şekilde akmasını sağlar. Xiaomi otomatik damacana su pompasını kullanışlı yapan bir diğer özellik de çok kısa sürede şarj olmasıdır. Şarjının uzun süre dayanması sayesinde de verimli bir kullanımı destekler. Ortalama 3 saat gibi bir zaman içinde tamamen şarj olan Xiaomi damacana pompa, güçlü bataryası sayesinde uzun süreli bir kullanım sunar.

Xiaomi Otomatik Damacana Su Pompası Kaliteli midir?

Xiaomi otomatik tds versiyon damacana su pompası son yıllarda dünya çapında adından söz ettirmeyi başarmış olan Xiaomi markasının üstün kalitesi ile üretilmiştir. 2010 yılından beri yeniliğin ve teknolojinin buluşmasını sağlayan marka, hayatın her alanında kolaylık sağlayan ürünler tasarlamaktadır. Bu tasarımlarından en dikkat çekeni, geniş bir kullanım alanına sahip olan otomatik su pompasıdır. Üstün kalitesi, başarılı tasarımı ve yüksek performansı ile Xiaomi otomatik su pompası oldukça iddialı bir cihazdır. Xiaomi’nin en çok dikkat çeken ürünlerinden biri olan otomatik damacana pompasıyla içtiğiniz suyun kalitesini de öğrenebilirsiniz.Cihazın üretiminde sağlığa zararlı hiçbir madde kullanılmadığından siz ve sevdikleriniz için herhangi bir risk söz konusu değildir. Tüm bu üstün özelliklerinin yanı sıra Xiaomi otomatik su pompası 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Herhangi bir sorunla karşılaşırsanız garanti imkânlarından faydalanabilirsiniz. Bu ürünü uygun fiyat avantajıyla satın almak için Trendyol’u tercih edebilirsiniz. Siz de hemen web sitesinden veya mobil uygulamadan sipariş verebilirsiniz.