Xiaomi Mijia Elektrikli Şarj Edilebilir Tornavida 3.6v 2000 Mah

2.999 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Xiaomi Mijia Elektrikli Şarj Edilebilir Tornavida 3.6v 2000 Mah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: POSSIBLE Satıcı Ünvanı: POSSİBLE ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0732174497100001 Vergi Kimlik Numarası: 7321744971
    Bu ürün POSSIBLE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Xiaomi Mijia Akülü Şarj Edilebilir Tornavida 3.6 V 2000 Mah Li-Ion 5N.M Elektrikli Tornavida Özellik: Güçlü manyetik motor,tamamen metal dişli kutusu Günlük ev bakımı için en iyi yardımcınız olan 5N.m tork. Şarjlı & Taşınabilir, 2000mAh Büyük kapasiteli pil
  • Tam şarj, Mijia elektrikli tornavida ile başa çıkabilirim 180 adet vida. C tipi şarj modu
  • Ayrık tip pil kutusualev geciktirici malzemeden yapılmış, güvenli ve ısı yalıtımlı. Vidasız entegral gövde tasarımı, bir arada bulunması bilim ve estetik, yenilikçi tasarım ile plastik malzeme mühendisliği. Çift katman UV pişirme vernik boyama tekniği, kir ve korozyon önleyici. 3 Adet LED işinizi aydınlatmak için ışık,Daha tamir işi yapmak için uygun. Yaratıcı döner düğme tasarımı-3 vidalama, kilitleme ve vidalama için dişli. Vida Bit Malzeme: S2 Çelik Kauntity: 12 Adet Sertlik: 60HRC TORX T25, TORX, T250, TORX T15 PZ2, SL6, SL4 H3, H4, H5 PJ3, PH2, PH1 Paket içeriği: 1x Tornavida 12xScrew bit 1x60mm uzatma çubuğu 1x şarj kablosu 1 x Saklama çantası 1xScrew bit kutusu 1xManual Kullanım : -Mijia Electric Tornavida ne tür bir uygulama için uygundur? Her türlü lamba lambası, mobilya, sökme ve elektrikli cihazların montajı için uygundur. TV, klima, mikrodalga fırın gibi hortum uygulaması Masa / masa ve sandalye, dolap ve kitaplık gibi mobilyalar Bisiklet ve diğer hafif hizmet tipi araçlar -Mijia eletric scrwdriver için uygun vida uçları kullanmak zorunda mıyım? Mijia 3.6V eletric kazıyıcı kullanımı C6.3 tip vida uçları. Piyasadaki aynı vida uçları, 3.6V eletric tornavida ile çalışılabilir. -Tornavidayı kullanırken şarj edebilir miyim? Motoru ve bataryayı iyi korumak için, tornavidayı şarj ederken motor çalışmıyor. Tornavida kullanılamazsa, tornavida anahtarına, R Gear veya L dişli durumunda basılması, şarj edilmesi gerektiği anlamına gelir.
Geri Bildirim Ver