Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic 2 39182476

400 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic 2 39182476

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Paparazzi FBY Satıcı Ünvanı: EMERALD TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0333165134000001 Vergi Kimlik Numarası: 3331651340
    Bu ürün Paparazzi FBY tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bluetooth 5.0Mikrofonlu

Ürün Özellikleri

  • Model Kulak İçi
  • Renk Siyah
  • Mikrofon Var
Geri Bildirim Ver

Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic 2

Kablosuz kulaklık kullanmak oldukça pratik olduğundan dolayı çoğu insan bu kulaklık türünü tercih eder. Teknolojik ürünleri ile öne çıkan Xiaomi oldukça kaliteli kulaklıklar üretir. Bunlar arasından Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic 2 39182476 öne çıkar. Kablosuz kulaklık tercih edenlerin sevebileceği bu ürün oldukça kalitelidir. Suya, neme, ısıya ve tere karşı dayanıklıdır. Sağlam kabı darbelere karşı oldukça direnç gösterir. Ayrıca ergonomik tasarımı sayesinde çantanızda ya da cebinizde kolaylıkla ürünü taşıyabilirsiniz. Gelişmiş teknolojik özellikleriyle beğenilen, müzik dinlemenin keyfini çıkarmanıza yardımcı olan bu üründen memnun kalabilirsiniz. Ürün, yumuşak kulak içi pedleriyle kulağınızı acıtmayarak konforlu bir kullanım imkanı sunar. Her yönüyle sevilen markanın bu cihazını uygun fiyatlarla satın alabilir, uzun yıllar boyunca kullanabilirsiniz.

  • Şık ve kaliteli tasarım
  • Ergonomik ve kolay kullanım
  • Gelişmiş Çin teknolojisiyle üretim

Kaliteli Xiaomi Mi Wireless Kulaklık Özellikleri

Kaliteli Xiaomi Mi Wireless Kulaklık Özellikleri

Müşterilerin memnun kaldığı markanın bu ürünü çeşitli özellikleriyle beğeni toplar. Hızlı Bluetooth bağlantı kurabilen Mi True Wireless Earbuds Basic 2 kulaklıkla pratik bir şekilde müzik dinleyebilirsiniz. Stereo ses sistemi olan bu ürünün ses kalitesi HD düzeyindedir. Yüksek performans sunan kaliteli mikrofon sayesinde telefon araması yapabilir ve sevdiklerinizle herhangi bir sorun yaşamadan konuşabilirsiniz. Müzik dinlemenin yanı sıra dizi, video veya film izlerken de kullanabileceğiniz Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic 2 kulaklık çok işlevseldir. Yumuşak silikon kulak içi pedleriyle rahat bir kullanım sunar. Kulağı acıtmayan bu kulak içi pedler, kulağa tam olarak oturur. Rahat kullanımının yanında ürünün temizlenmesi de oldukça kolaydır. Müşterilerin memnun kaldığı ve ihtiyacı olan kişilere tavsiye ettiği Xiaomi markasının bu cihazını siz de uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.

Sevilen Mi True Wireless Earbuds Basic 2 Kullanımı

Sevilen Mi True Wireless Earbuds Basic 2 Kullanımı

Xiaomi markasının bu kablosuz kulaklık modeli kullananlar tarafından sevilir. Çeşitli gelişmiş özellikleriyle tercih edilen bu ürünü her yerde kullanabilirsiniz. Suya, neme ve tere karşı dayanıklı olan markanın bu cihazını spor veya egzersiz yaparken rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Kulağa tam oturduğu için egzersiz veya spor esnasında düşmez. Çeşitli özellikleriyle beğenilen Mi True Wireless Earbuds Basic fiyat aralığı oldukça makul düzeydedir. Çeşitli indirimler ve kampanyalar aracılığıyla satın alabileceğiniz bu cihazı uzun süre kullanabilirsiniz. Hızlı şarj edilebilen ve uzun şarj ömrü olan bir üründür. Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic 2 39182476 yorumları ve müşteri deneyimleri cihazın beğenildiğini gösterir. Kulaklığın müzik dinlerken, telefonla konuşurken, dizi veya film izlerken kullanabileceğiniz kaliteli ve kullanışlı bir ürün olduğu söylenebilir. Müşterilerin tercih etmekten memnun kaldığı bu cihazı siz de sevebilirsiniz.

Uygun Fiyatlı Xiaomi Mi Earbuds Kulaklık Trendyol’da

Uygun Fiyatlı Xiaomi Mi Earbuds Kulaklık Trendyol’da

Yükselen Çin teknolojisiyle üretilen şık ve zarif tasarımlı bu kulaklık oldukça uygun fiyatlıdır. Kalitesiyle, ergonomik tasarımıyla ve işleviyle dikkat çeken bu ürünü satın alabilirsiniz. Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic 2 39182476 fiyatları uygun aralıklarda tutulur. İndirimlerden ve kampanyalardan yararlanarak ürünü alabilirsiniz. Ürünün hızlı bağlantı kuran Bluetooth sistemi Android cihazlarla uyumludur. Sadece telefona değil, bilgisayar ve tablete de bağlanabilirsiniz. Telefonda veya bilgisayarda oyun oynarken de kullanabileceğiniz ürünü dayanıklı kulaklık kabıyla ve ergonomik tasarımıyla dilediğiniz yere götürebilirsiniz. Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic 2 39182476 kullananlar kulaklık ihtiyacı olan kişilere ürünü tavsiye eder. Kablosuz kulaklık satın almak isteyenler markanın bu ürününe göz atabilir. Çeşitli indirimlerden ve kampanyalardan yararlanarak Xiaomi markasının bu ürününü satın alabilir, yüksek performanslı kulaklık kullanmanın deneyimini yaşayabilirsiniz.