6
Tartı kategorisinde
en çok favorilenen 6. ürün

Xiaomi Mi Smart Scale 2 Yağ Ölçer Akıllı Bluetooth Tartı Baskül

1.089 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.499 TL
Kargo Bedava
1.560 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.599 TL

Ürün Bilgileri

Xiaomi Mi Smart Scale 2 Yağ Ölçer Akıllı Bluetooth Tartı Baskül

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Vip Trend Satıcı Ünvanı: VİP TREND İNTERNET TEKNOLOJİSİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0925046957500013 Vergi Kimlik Numarası: 9250469575
    Bu ürün Vip Trend tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bluetooth: V4.0 , Materyal: ABS, Cam , Ekran: LED,Kilo Ölçümü , Vücut Yağ Oranı , Kas Yoğunluğu , Vasküler Yağ Seviyesi , Bazal Metabolizma , Kemik Kütlesi İade Koşulları : Ürünlerinizin tarafınıza ulaştığı şekilde patpata sarılı, kutulu ve ambalajı bozulmamış olarak iade edilmesi gerekmektedir. Aksi halde gönderilen iadeler kabul edilemeyecektir.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Materyal Cam
  • Renk Beyaz
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Bazal Metabolizma Hızı Ölçümü Var
  • Bluetooth Var
  • Pil Göstergesi Var
  • Vücut Kitle İndeksi Ölçümü Var
  • Vücut Su Oranı Ölçümü Var
  • LCD Ekran Var
  • Uygulama Üzerinden Kontrol Var
Geri Bildirim Ver

Xiaomi Mi Smart Scale 2 Akıllı Baskül Yağ Ölçer

Kilo kontrolü yapmak için baskül kullanılır. Klasik baskül modellerinin dışına çıkan, gelişen teknolojiye ayak uyduran pek çok baskül modeli bulunur. Xiaomi Mi Smart Scale 2 baskül modeli oldukça kullanışlıdır. Yükselen Çin teknolojisiyle üretilen ve pek çok değişik özelliği olan bu ürün dikkat çekicidir. Sağlamlığıyla, görünümüyle ve işleviyle beğeni toplar. Zarif ve şık tasarıma sahip olan Xiaomi Mi Smart Scale 2 akıllı baskül sayesinde kilonuzu öğrenebilirsiniz. Akıllı sistemiyle tercih edilen ve kullanımı pratik olan bir üründür. Ergonomik ve ince tasarımı sayesinde ürünü her yere taşıyabilir, dilediğiniz yere yerleştirebilirsiniz. Ürünün sağlam ve kaliteli yüzeyi kırılmalara ve çeşitli darbelere karşı oldukça dayanıklıdır. Müşterilerin severek kullandığı Xiaomi markasının bu cihazından siz de memnun kalabilirsiniz.

  • İnce ve şık tasarım
  • Akıllı tartı sistemi
  • Sağlam ve kırılmaz cam yüzey

Beğenilen Özellikleriyle Xiaomi Mi Smart Baskül

Beğenilen Özellikleriyle Xiaomi Mi Smart Baskül

Xiaomi kalitesiyle üretilen bu baskülün teknolojik özellikleri bulunur. Klasik basküllerde olduğu gibi sadece kiloyu ölçmez. Xiaomi Mi Smart Scale 2 özellikleri arasında vücut yağ oranını, kas yoğunluğunu, vasküler yağ seviyesini, bazal metabolizma düzeyini ve kemik kütlesini ölçmesi dikkati çeker. Bu özelliğiyle beğeni toplayan bir üründür. Ayrıca markanın bu cihazı akıllı bir sisteme sahiptir. Bu akıllı sistem sayesinde kilonuzun geçmişini telefonunuza kaydedebilir ve kilo karşılaştırması yapabilirsiniz. Xiaomi Mi Smart Scale 2 akıllı tartı ABS materyalden üretilir. Cam LCD ekrana sahip olan bu cihaz, 1900 kilograma kadar taşıyabilir. 30x30x2,82 cm ebatlarında olan bu tartı ince yapılıdır. Ergonomik ve hafif yapısıyla dilediğiniz yere kolaylıkla ürünü götürebilirsiniz. Müşterilerin memnun kaldığı ve ihtiyacı olan kişilere tavsiye ettiği markanın bu ürününü siz de satın alabilirsiniz.

Dayanıklı Xiaomi Mi Smart Scale 2

Dayanıklı Xiaomi Mi Smart Scale 2

Cam LCD ekrana sahip olan bu ürün oldukça dayanıklıdır. Xiaomi Mi Smart Scale 2 yağ ölçer 150 kilograma kadar taşıyabilen yapıya sahip olmasıyla oldukça sağlamdır. Akıllı yağ ölçer sistemiyle kilonuzu tam olarak ölçer. Dört adet kalem pille çalışan bu üründe Bluetooth sistemi de bulunur. Telefonunuzdan bu cihaza Bluetooth üzerinden bağlanabilir, kilo geçmişinizin kayıtlarını görebilirsiniz. Xiaomi Mi Smart Scale 2 akıllı baskül yağ ölçer sayesinde metabolizma seviyenizi ölçebilir, yağ ve kas yoğunluğunuz hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Bu sayede kendinize özel spor ve diyet programlarını uygulayabilirsiniz. İşlevsel ve pratik olan, gelişmiş teknolojik özellikleriyle beğenilen bu cihazı kolaylıkla kullanabilirsiniz. Xiaomi Mi Smart Scale 2 akıllı baskül yağ ölçer kullananlar ürünü sevdiklerini belirterek ihtiyacı olanlara tavsiye eder. Siz de Xiaomi markasının bu ürününü evinizde kullanabilirsiniz.

Kaliteli Xiaomi Mi Akıllı Yağ Ölçer Fiyatları ve Yorumları

Kaliteli Xiaomi Mi Akıllı Yağ Ölçer Fiyatları ve Yorumları

Xiaomi markasının sevilen ürünlerinden biri olan bu baskül modeli oldukça kalitelidir. Sağlam cam yüzeyi ve diğer özellikleriyle tercih edilen bir cihazdır. Dört adet kalem pille çalışan bu ürün oldukça verimlidir. Yüksek performansa sahip olan bu ürün sayesinde sadece kilonuz değil, sağlık durumunuz hakkında pek çok bilgiyi edinebilirsiniz. Xiaomi Mi Smart Scale 2 akıllı baskül yağ ölçer yorumları ve müşteri deneyimleri cihazın oldukça sevildiğini gösterir. Müşteriler tarafından oldukça beğenilen bu ürün, kullanışlı tasarımı ve kolay kullanımıyla ilgi toplar. Baskül almak isteyenler Xiaomi markasının bu akıllı ürününe göz atabilir. Xiaomi Mi Smart Scale 2 akıllı baskül yağ ölçer fiyatları ürünü satın alabileceğiniz seviyededir. Oldukça makul fiyat aralığında olan bu ürünü tercih edebilirsiniz. Siz de Trendyol üzerinden bu ürünü inceleyebilir, uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.