Xiaomi Mi Uyumlu Hızlı Şarj Aleti Cihazı Mdy-10 Type-c Kablo Qualcomm 3.0

399 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Xiaomi Mi Uyumlu Hızlı Şarj Aleti Cihazı Mdy-10 Type-c Kablo Qualcomm 3.0

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Fit.Plus Satıcı Ünvanı: KAPLAN BERK YILDIZAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9650710417
    Bu ürün Fit.Plus tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
Geri Bildirim Ver

Xiaomi Mi Qualcomm 3.0 18 W Hızlı Şarj Aleti Cihazı MDY-10 Type-C Kablo

Teknolojik aletlere sahip herkes tarafından hızla şarj eden adaptörlere ihtiyaç duyulur. Günlük hayatta sık sık bu ürünlerin yardımına başvurulur. Zamanın önemli olduğu bu dönemde hızlı şarj aleti sahibi olmak pek çok açıdan avantajlıdır. Kullanışlı ve ufak bir tasarıma sahip olan Xiaomi Mi Qualcomm 3.0 18 W hızlı şarj aleti cihazı MDY-10 Type-C kablo müşteriler tarafından büyük beğeni toplar. Teknolojiyi hız ile birleştiren bu adaptör normal cihazların altıda biri kadar kısa bir süre içerisinde cihazınızın şarj olmasına yardımcı olur. Modelin sahip olduğu 18 W güç ile kısa sürede tam dolum sağlayabilirsiniz. Fazla büyük olmayan yapısıyla kolaylıkla çantada veya evde herhangi bir alanda muhafaza edilebilir. Her türlü Mi modeli ve Android işletim sistemine sahip cihazlar ile uyumludur.

  • Hızlı şarj
  • Type-C
  • Pratik kullanım

Dikkat Çeken Xiaomi Hızlı Şarj Adaptörü Type-C Özellikleri

Dikkat Çeken Xiaomi Hızlı Şarj Adaptörü Type-C Özellikleri

Pratik ve hızlı kullanım avantajı sağlayan cihazlar her zaman ön plana çıkar. Xiaomi hızlı şarj adaptörü Type-C Qualcomm 3.0 hızlı şarj aleti Mi ve Android uyumlu tüm cihazlarınızı büyük bir hızla şarj edebilmenize olanak sağlar. Kaliteli özelliklere sahip bu ürün küçük olması sebebi ile her yere rahatlıkla sığabilir. 18 W gücü sayesinde çok kısa bir süre içerisinde cihazın bataryasını doldurur. Ürün bu avantajlı özelliği sayesinde müşteriler tarafından çokça tercih edilir. Rahat kullanım amacıyla kablosu ve adaptörü beraber teslim edilir. Qualcomm 3.0 hızlı şarj müşterilerin konforlu bir şekilde kullanabilmesine uygun olarak tasarlanır. Şarj kablosunun uzunluğu müşterilerin kullanım alanları gözetilerek üretilir. Oldukça kısa bir süre içerisinde hızla şarj eder. Beyaz şık tasarımı ile müşterilerin beğenisini toplar.

Xiaomi Type-C Qualcomm 3.0 Hızlı Şarj Aleti Avantajları

Xiaomi Type-C Qualcomm 3.0 Hızlı Şarj Aleti Avantajları

Evde veya dışarıda elektronik cihazlarınızı hızlıca şarj etme ihtiyacı duyabilirsiniz. Bu hızlı şarj özelliğine sahip Xiaomi Type-C Qualcomm 3.0 hızlı şarj aleti sizin ihtiyacınızı karşılama amacı ile üretilir. Hızlı şarj özelliğine sahip bir adaptöre ve kabloya sahip olmak büyük bir avantajdır. Dayanıklı ve uzun ömürlü olan bu ürün küçük tasarımı sayesinde kolaylıkla yanınızda taşımanıza uygundur. Üstün teknoloji kullanılarak üretilen hızlı şarj aleti Type-C uyumu ile öne çıkar. Her tür Mi ve Android cihazı ile uyumludur. Beyaz renk seçeneği ve şık tasarımı ile müşteriler tarafından büyük ilgi görür. Ürünün önemli avantajlarından bir diğeri ise 18 W güç ile cihazı şarj etmesidir. Xiaomi Mi Qualcomm 3.0 18 W hızlı şarj aleti cihazı MDY-10 Type-C kablo yorumlarına bakıldığında memnuniyet oranı yüksektir.

Xiaomi Mi Qualcomm 3.0 18 W Hızlı Şarj Aleti Fiyatları

Xiaomi Mi Qualcomm 3.0 18 W Hızlı Şarj Aleti Fiyatları

Xiaomi Mi Qualcomm 3.0 18 W hızlı şarj aleti cihazı MDY-10 Type-C kablo fiyatı ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Bu model ev içinde veya ev dışında da hızlı bir şekilde cihazlarınızın pilini yenilemenize yardımcı olur. 18 W gücü ile oldukça kısa bir süre içerisinde cihazınızın bataryasını doldurur. Adaptör ve kablo seti ile sahip olabileceğiniz bu ürün, beyaz renkte tasarlanır. Şık ve ufak tasarımı ile ev içinde veya dışarıda yanınızda taşımaya uygundur. Type-C girişi sayesinde tüm Mi ve Android cihazlara uyumludur. Günlük hayatınızda sık sık cihazlarınızı şarj etme ihtiyacınızı hızlıca karşılamak amacı ile üretilir. Xiaomi hızlı şarj aleti dikkat çeken hızı ve şık tasarımıyla öne çıkar. Gelişmiş teknolojik özelliklere sahip bu ürüne Trendyol'dan uygun fiyat avantajlarıyla sahip olabilirsiniz.