Xiaomi Mi Home Security Camera 360° 2k Pro Ev Güvenlik Kamerası Ip ( Türkiye Garantili)

3.999 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Xiaomi Mi Home Security Camera 360° 2k Pro Ev Güvenlik Kamerası Ip ( Türkiye Garantili)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: POSSIBLE Satıcı Ünvanı: POSSİBLE ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0732174497100001 Vergi Kimlik Numarası: 7321744971
    Bu ürün POSSIBLE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Özellikleri: 2K yüksek çözünürlüğe sahip yükseltilmiş 3MP ev güvenlik kamerası daha doğal görüntüler sunar. 360 derece tam açılı görüş, çift motor tasarımı, çok katmanlı ev güvenliği. F1.4 geniş diyafram, görüntü ayrıntılarının çoğunu yakalayabilen ışık giriş seviyesini büyük ölçüde artırır. Geliştirilmiş kızılötesi gece görüşü, dahili 940nm kızılötesi dolgu ışığı. İki yönlü ses için çift mikrofon, HD çağrı deneyimi sunar. AI insan hareket algılama hızlı insan şeklini tanımlamak ve telefona itti video kaydetti. AI yüz tanıma, ailelerinizi ve arkadaşlarınızı tanımlamak kolaydır. Kullanımda değilken kamera merceğini gizlemek için tek tuşla APP iyi ayarlayın. 2.4GHz / 5GHz çift frekanslı Wi-Fi bağlantısını destekleyin, hızlı ve kararlı. Dahili BT ağ geçidi, APP ile diğer Mijia cihazlarına (dahil değildir) akıllıca bağlanabilir. Sadece masaüstüne serbestçe yerleştirilir veya duvara çevrilir, ihtiyacınız olan kurulum yolunu seçin. Özellikler: Marka: Xiaomi. Model: MJSXJ06CM. Güç Girişi: 5V / 2A. Çalışma Sıcaklığı: -10-50 ?. Kamera Merceği: 110 °. Çözüm: 1296P Video Kod Çözme: H.265. Mikro TF Kartı: Maks. 32GB (dahil değildir). İşletim Sistemi Desteği: Android 4.4 veya iOS 9.0 yukarıdaki sistem. Net Ağırlık: Yaklaşık. 349g. Ürün Boyutu: Yaklaşık. 12.2 * 7.8 * 7.8cm. Paket Ağırlığı: Yaklaşık. 550 g / 19.40oz. Paket Boyutu: Yaklaşık. 16 * 10 * 10 cm / 6.30 * 3.94 * 3.94 inç. Paket Listesi: 1 * Kamera. 1 * Güç Adaptörü. 1 * Güç Kablosu. 1 * Aksesuarlar. 1 * Çince Manuel.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Beyaz
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Bağlantı Türü Kablosuz
  • Gece Görüşü var
  • Kamera Çözünürlük 1080P
  • Güç Kaynağı AC Adaptör
  • Kullanım Yeri İç Mekan
  • Ses Çıkışı Yok
Geri Bildirim Ver

Xiaomi 56217 Mi Home Security Camera 360° 2K Pro Ev Güvenlik Kamerası

Xiaomi 360 2K Pro kamera, özel tasarımı ve gelişmiş donanımıyla evinizi güvenli hâle getirir. Her karede netlik sunan yüksek çözünürlüğüyle tam görüş açısı sağlar. Çözünürlük oranı görüntünün kaliteli bir biçimde aktarılmasına yardımcı olur. Mikrofon desteği sayesinde cihazın ses kalitesi de başarılı bulunur. İki yönlü ses aktarımıyla çift taraflı görüşme sağlar. Kamera, yalnızca görüntü aktarımıyla kalmayarak objektifteki nesnelerin tanımlanabilmesini de mümkün kılar. Nesneler hareketli durumdayken de kolay ve net bir biçimde görülebilir. Xiaomi Mi 360° home security 2K kamera, kolay monte edilir. Cihazı aldıktan sonra hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

  • Ürün boyutları: 122x78x78 mm
  • Video kodlama: h.265
  • Kayıt Türü: Bulut, Hafıza Kartı, NAS

Xiaomi 360 2K Pro Özellikleri Neler?

Xiaomi 360 2K Pro Özellikleri Neler?

Xiaomi 360 2K Pro yapay zekâ desteğiyle dikkat çeker. Yapay zekâ, kameranın insan yüzünü algılayıp tanımlayabilmesini sağlar. Cihazın kamera kısmı 360 derece dönebilir. Bu özellik sayesinde izlenen alanda herhangi bir kör nokta kalmaz ve objektifin menzilinde her bölge net bir biçimde görüntülenebilir. Üründe bulunan kişisel gizlilik koruması, aktive edildiğinde kamera takibi durdurur. Bu özellik açıldığında lens, gizliliği korumak için aşağı doğru döner ve ortamı kaydetmeyi bırakır. Cihaz, gecikmesiz çift bantlı Wi-Fi bağlantısını destekler. Bu bağlantı özelliği sayesinde telefon ve tablet üzerinden kayıtlar kolaylıkla görüntülenebilir. Kameranın modlarını da uygulama üzerinden belirleyebilirsiniz. Xiaomi 360° 2K Pro home security 2K kameranın arttırılabilir hafıza desteği bulunur. MicroSD kart kullanarak cihazın belleğini 32 GB'a kadar yükselterek görüntü ve video kaydedebilirsiniz.

Xiaomi 360 2K Pro Çözünürlüğü Nasıl?

Xiaomi 360 2K Pro Çözünürlüğü Nasıl?

Xiaomi 360 2K Pro düşük ışıkta bile net görüntüler sağlar. 940 nm kızılötesi ışık, gece saatlerinde hassas kayıtlar yapar. Kızılötesi kayıt özelliği sayesinde düşük ortam ışığında siyah-beyaz ya da renkli görüntü kaydedebilirsiniz. Kamera, gece parlama yapmadığı için uyku esnasında rahatsızlık vermez. Mi 360° ev güvenlik kamerası 2K Pro çekim kalitesini yüksek çözünürlüğünden alır. Kameranın kayıt çözünürlüğü 1296 piksel olur. Cihazın 3 milyon piksel renk desteği bulunur. Renk desteği, HD kalitesinde görüntü kaydedilmesini sağlar. Xiaomi Mi 360 2K Pro ev güvenlik kamerasının standart veya yüksek HD çözünürlük opsiyonlarından birini seçebilirsiniz. 1920x1080p çözünürlük standart, 2304x1296p çözünürlük yüksek HD olarak tanımlanır. Xiaomi Mi 360 home security camera 2K Pro, yeni nesil H.265 video kodlama teknolojisi, yüksek çözünürlükte görüntünün desteklenmesini sağlar.

Xiaomi 360 2K Pro Kullanım Alanları Neler?

Xiaomi 360 2K Pro Kullanım Alanları Neler?

Xiaomi 360 2K Pro ev kullanımı için geliştirilir. Kamerayı salonunuza monte ederek net kayıtlar elde edebilirsiniz. Cihazı ters bir biçimde monte etmek de mümkün olur. Bu pozisyonda kameranın ortamı net bir biçimde algılamasını sağlayabilirsiniz. Çocuklarınızın odasında güvenlik için Mi 360 2K Pro ürününü kullanabilirsiniz. Bu kamera, uyku esnasında rahatsızlık vermeden çalışır. Sessiz çalışma özelliğiyle bebek odalarında kullanılmak için de tercih edilebilir. Cihazı kapıyı gören bir konuma yerleştirerek evinizde güvenlik sağlayabilirsiniz. Ürün, ev kullanımı için üretilmiş olmakla birlikte ofis ve işyerleri için de tercih edilebilir. 360 derece dönebilen lens, kapalı alanlarda kör nokta bırakmadan net bir görüntü sağlar. Xiaomi Mi home security camera 360° 2K Pro ev güvenlik kamerası yorum ve puanlamalarını inceleyerek kullanıcı deneyimleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Siz de evinizi daha güvenli bir hâle getirmek için bu kamerayı Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz.