Xiaomi Mi Band 5 Akıllı Bileklik - Siyah (Xiaomi Türkiye Garantili)

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.599 TL1.499 TL
Kargo Bedava
1.989 TL

Ürün Bilgileri

Xiaomi Mi Band 5 Akıllı Bileklik - Siyah (Xiaomi Türkiye Garantili)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Alsa Aksesuar Satıcı Ünvanı: NİHAL DEMİRTÜRK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Edirne Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5781324116
    Bu ürün Alsa Aksesuar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Xiaomi Mi Band 5 Akıllı Bileklik (Xiaomi Türkiye Garantili) Ekran Avantajı Xiaomi imzalı akıllı bileklik, renkli bir ekrana sahiptir. Ekran üzerinde saat, tarih, vb. bilgiler yer almaktadır. Ana menüyü, günlük verileri, vs. ekran üzerinden takip etme şansına sahip olabilirsiniz. Xiaomi kalitesini mutlaka yaşayın. Kilo Vermeye Yardımcı Akıllı bilekliğin en büyük faydalarından biri, kilo verme konusunda sizlere yardım etmesidir. Adımsayar özelliği sayesinde günlük olarak kaç adım attığınızı, kaç metre yürüdüğünüzü gösterir. Spor yapanlar, yürüyüşe çıkanlar, vb. mutlaka yararlanmalıdır. Su Geçirmez Ürün, su geçirmez. Banyodayken ya da havuzdayken su geçirmez. Böylece üründen 7/24 istifade edebilirsiniz. Gittiğiniz her yerde yanınızda olur. Su geçirmez olması, ürünün en büyük avantajıdır. Kullanım alanını genişletir. Uykunuzu Takip Eder Akıllı bileklik, uykuyu takip edebilir. Uyurken asla bileğinizden çıkarmayın. Kaç saat uyuduğunuzu, uyku kalitenizi, vb. ölçer, size bildirir. Kalp ritmini devamlı olarak ölçer, kaydeder. Uyurken kalbinizin nasıl attığını merak ediyorsanız sabah öğrenebilirsiniz. Pil Süresi Cihazın pili en az 14 gün dayanabilir. Sürekli kullansanız dahi en az 2 hafta boyunca cihazı şarj etme zahmetinden kurtulursunuz. Ayrıca bataryanızda kolayca bozulmaz.Sizlere uzun vadede kullanım şansı sunar.

Ürün Özellikleri

  • İşletim Tipi Android
  • Garanti Tipi Xiaomi Türkiye Garantili
  • Renk Siyah
  • Kasa Çapı 20-25 mm
  • Kasa Renk Siyah
  • Kordon Renk Siyah
  • Ekran Boyut Aralığı 1" - 1.5"
  • Adımsayar Var
  • GPS Yok
  • Nabız Sensörü Var
  • Suya/Toza Dayanıklılık Var
  • Titreşim Var
  • Uyku Takibi Var
  • Sesli Görüşme Yok
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Xiaomi Mi Band 5 Akıllı Bileklik (Türkiye Garantili)

Xiaomi Mi Band 5 akıllı bileklik modeli şık ve zarif tasarımı ile müşterilerin dikkatini çeker. Dayanıklılığı ve üstün teknolojisiyle müşterilere konfor sağlar. Spor yaparken veya günlük hayatınızda istediğiniz gibi kullanım imkanı sunar. Suya dayanıklı özelliği sayesinde birçok müşteri tarafından tercih edilebilir. Ürünün özel olarak tasarlanan kordonu yıpranmaya karşı dirençlidir. Xiaomi Mi Band 5 akıllı bileklik siyah renk tonu ile giydiğiniz kıyafetlerle kolaylıkla uyum sağlayabilir. Aynı zamanda da tarzınıza hoş bir görünüm katar. Sahip olduğu tasarım ile birçok müşterinin beğenisini toplar. Ayrıca ergonomik yapısı ile pratik bir şekilde kullanılabilir. Cihazın sahip olduğu şık ve parlak ekranı uygulamalara ve verilere kolay ulaşım imkanı sunar. Xiaomi Mi Band 5 akıllı bileklik özellikleri şu şekilde sıralanabilir:

  • Dayanıklılık
  • Su geçirmeyen tasarım
  • Pratiklik özellikler

Hayatınızı Kolaylaştıran Xiaomi Mi Band 5 Özellikleri

Hayatınızı Kolaylaştıran Xiaomi Mi Band 5 Özellikleri

Sağlığına önem veren ya da sporseverlerin rahatlıkla tercih edebileceği Xiaomi Mi Band 5 bileklik modeli birçok alanda işinizi kolaylaştırır. Taşıdığı özellikler ile birçok müşterinin beğenisini kazanır. Sahip olduğu uyku takip modu sayesinde sabah uyandığınızda gece yatarken gerçekleşen sağlık durumunuzu kolaylıkla öğrenebilirsiniz. Ürün ergonomik tasarımı ile kolay kullanım olanağı sunar. Bu sayede birçok uygulamaya pratik bir şekilde ulaşabilirsiniz. Şık ve zarif görünüme sahip olduğu için her tarza uygundur. Aynı zamanda Xiaomi Mi Smart Band 5 akıllı bileklik modeli kilo vermenize yardımcı olan bir üründür. Günlük olarak kaç metre yürüdüğünüzü ve adım attığınızı pratik bir şekilde öğrenme imkanı sunar. Su geçirmeyen özelliği sayesinde de birçok kişi tarafından sevilerek kullanılır. Xiaomi Mi Band 5 Türkiye garantili olması sayesinde kolay kurulum imkanına sahip olabilirsiniz.

Müşteri Deneyimi ile Xiaomi Mi Band 5 Bileklik İncelemesi

Müşteri Deneyimi ile Xiaomi Mi Band 5 Bileklik İncelemesi

Xiaomi Mi Band 5 akıllı bileklik Türkiye garantili yapısı ve çoklu dokunmatik özelliği ile aynı anda birden fazla işinizi halletmenize yardımcı olur. Teknik ve donanım açısından hayatınızı kolaylaştıran bir üründür. Spor yaparken yaptığınız antrenmanları kayıt altına alarak dilediğiniz zaman kontrol etme imkanı sunar. Bu sayede geçmişe dönük verileri rahat bir şekilde gözden geçirebilirsiniz. Xiaomi Mi Band 5 akıllı bileklik yorumları kısmında ürüne daha önce sahip olan ve kullanan müşteriler, model hakkındaki düşüncelerini yazarlar. Bu sayede ilk kez alacak olan ya da kararsız kalan müşterilerin kapsamlı bilgi sahibi olmalarına yardımcı olurlar. Yorumlar bölümünde ürünün teknik özellikleri, dayanıklı yapısı ve kalitesi ile ilgili birçok bilgi bulunur. Siz de bu yazıları okuyarak Xiaomi Mi Band 5 akıllı bileklik inceleme yapabilir ve ürüne sahip olabilirsiniz.

Avantajlı Fiyatlarıyla Xiaomi Mi Band 5 Bileklik

Avantajlı Fiyatlarıyla Xiaomi Mi Band 5 Bileklik

Mi Band 5’in su geçirmeyen yapısı, banyoda ya da havuzda çıkarma ihtiyacı duymadan rahat bir şekilde kullanmanıza olanak tanır. Uykunuzu takip edebilen özelliği ise kaç saat yattığınızı kolaylıkla ölçebilir. Xiaomi Mi Band 5 akıllı bileklik (Türkiye garantili) modelini sıklıkla kullandığınız zaman pil kapasitesi iki haftaya kadar bitmez. Bu sayede aklınız kalmadan uzun vadede bileğinizde takabilirsiniz. Ayrıca sürekli şarj etme zahmetinden de kurtarır. Xiaomi Mi Band 5 akıllı bileklik fiyatı da her bütçeye hitap eder şekilde oluşturulur. Xiaomi Mi Band 5 akıllı bileklik (Xiaomi Türkiye garantili) modelinin sunduğu alternatiflerden siz de yararlanabilirsiniz. Evde, iş yerinde ya da dışarda istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Xiaomi Band 5 akıllı bileklik fiyat bilgisi ürünün özellikleri göz önüne alınarak ayarlanır. Trendyol üzerinden model ile ilgili birçok bilgiye ulaşabilir ve sahip olabilirsiniz.