Xiaomi Mi Band 4 Orjinal Şarj Kablosu

148,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Xiaomi Mi Band 4 Orjinal Şarj Kablosu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Online Vitrin Satıcı Ünvanı: ONLİNEVİTRİN TEKNOLOJİ ELEKTRONİK TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0643059931600001 Vergi Kimlik Numarası: 6430599316
    Bu ürün Online Vitrin tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Orjinal Paketinde
  • Sadece Mi Band 4 için Üretilmiştir.
  • Başka Akıllı Bilekliklikler ile Uyumlu Değildir

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Xiaomi Mi Band 4 Uyumlu Orijinal Şarj Kablosu

Giyilebilir teknolojinin gelişmesi ile birlikte akıllı bilekliklere ilgi artmaya başlar. Telefonlarda olduğu gibi bilekliklerin de belli bir pil ömrü bulunur. Gün boyu kullanılan akıllı bileklikler için özel tasarlanan şarj aleti kullanmak gerekir. Kullanılan bileklik modeline göre bu şarj aleti değişir. Eğer Xiaomi Mi Band 4 akıllı bilekliğe sahipseniz bu cihaz için üretilen şarj aletini kullanmanız gerekir. Xiaomi Mi Band 4 şarj kablosu sadece bu ürün için özel üretilir. Farklı serilerdeki Xiaomi bileklikler için kullanıma uygun değildir. Hafif ve küçük boyuta sahip Xiaomi Mi Band 4 uyumlu orijinal şarj kablosu kullanımı oldukça kolaydır. Ürün, istediğiniz türde bir adaptörle çalışabilir. Teknolojiyi kullanışlı özelliklerle buluşturan Xiaomi ürünleri sizi her anlamda memnun edebilir.

  • Kaliteli malzeme
  • Kolay kullanım imkanı
  • USB şarj imkanı

Sağlam ve Kaliteli Xiaomi Mi Band 4 Şarj Kablosu

Sağlam ve Kaliteli Xiaomi Mi Band 4 Şarj Kablosu

Akıllı bileklikler iç yapılarında çeşitli büyüklüklerde batarya barındırır. Bu bataryalar uzun kullanım sonrasında azalır. Bataryayı hızlı bir şekilde doldurmak için kullanılan cihaz önemlidir. Her teknolojik ürünün şarj cihazı farklıdır. Bu alet, temelde iki parçadan oluşur. Bataryaya güç veren şarj başlığı ve cihaz ile bağlantıyı sağlayan USB kabloya sahiptir. Bu başlık hemen hemen tüm cihazlar ile kullanılabilir. Fakat USB kablo her cihaz için değişir. Günlük hayatta sıklıkla kullanılan akıllı bilekliklerin şarj aleti modeline göre farklılık gösterir. Xiaomi markasının sevilen ürünlerinden olan Mi Band 4 akıllı bileklik modelini şarj etmek için özel bir USB kablo kullanılır. Xiaomi Mi Band 4 uyumlu orijinal şarj kablosu SDT14232 ürünün bir ucu USB girişlidir. Diğer ucu ise Xiaomi Mi Band 4 bilekliğine göre tasarlanan bir yuvaya sahiptir.

Kullanım Kolaylığıyla Xiaomi Mi Band 4 Şarj Kablosu

Kullanım Kolaylığıyla Xiaomi Mi Band 4 Şarj Kablosu

Kolay kullanım imkanı sağlayan teknolojik ürünler her zaman ön plana çıkar. Xiaomi şarj kablosu kolay kullanımı ile müşterileri memnun eder. Ürünü kullanmadan önce ilk olarak akıllı bilekliği kordon kısmından ayırmanız gerekir. Ayrılan akıllı bileklik cihaz yuvasına yerleştirilir. Kablonun diğer ucu USB girişlidir. İsterseniz bilgisayar gibi cihazların USB portlarına da bu ucu takabilirsiniz. İsterseniz de harici bir adaptörü prize yerleştirebilirsiniz. Pratik özelliklere sahip olan Xiaomi Mi Band 4 uyumlu orijinal şarj kablosu SDT14232 kullananları memnun edebilir. Ayrıca kullanılan adaptörün amper değerine göre cihazın şarj olma süresi değişir. Bilekliğin hızlı şarj olması için kullanılan adaptörün Quick Charge özelliğine sahip olması gerekir. Ürünü satın alan müşterilerin deneyimlerini ve düşüncelerini Xiaomi Mi Band 4 uyumlu orijinal şarj kablosu SDT14232 yorumları kısmından inceleyebilirsiniz.

Xiaomi Mi Band 4 Uyumlu Şarj Kablosu Fiyatları

Xiaomi Mi Band 4 Uyumlu Şarj Kablosu Fiyatları

Xiaomi Mi Band 4 uyumlu orijinal şarj kablosu SDT14232 fiyatları ürünün yapıldığı malzemeye ve özelliklerine göre belirlenir. Bu ürün hem açık hem de kapalı ortamlarda kullanıma uygundur. USB girişli herhangi bir güç kaynağı olabilecek bir cihaza bağlandığı zaman rahatlıkla kullanılabilir. Bu sayede akıllı bilekliğinizi elektrik olmayan bir ortamda bile kolayca şarj edebilirsiniz. Küçük bir boyuta sahip olan bu ürünü sürekli yanınızda taşıyabilirsiniz. Xiaomi Mi Band 4 uyumlu orijinal şarj kablosu fiyatı ürünün tüm bu özelliklerine göre belirlenir. Bu modelin diğer beğenilen özellikleri arasında hafif olması bulunur. Ürün, ergonomik tasarımı ile beğeni toplar. Cep içinde kolaylıkla taşınabilir ve fazladan bir ağırlık yapmaz. Şarj kablosu siyah renktedir. Ayrıca yüksek kaliteli malzemeden üretilir. Kullanım kolaylığına sahip Xiaomi şarj kablosunu Trendyol’da bulabilir ve uygun fiyat avantajlarıyla ürüne sahip olabilirsiniz.