Genel Markalar Mi Band 3 Kayış Silikon Kordon Deluxe Edt zo_T5634

23 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Mi Band 3 Kayış Silikon Kordon Deluxe Edt zo_T5634

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Şeftali Store Satıcı Ünvanı: SEFA TOPUZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 8550640867
    Bu ürün Şeftali Store tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mi band 3 kordon akıllı saat ile uyumlu olarak tasarlanan bir yapıya sahiptir.
  • Xiaomi mi band 3 kordon delikli yapıya sahip olduğu için her bileğe kolaylıkla ayarlanabilen bir özelliği bulunur.
  • Mi band kayış akıllı saate kolaylıkla takılıp çıkarılabilir bir özelliğe sahiptir.
  • Mi band 3 kayış silikon TPU malzemeden üretildiği için dayanıklı bir yapıya sahiptir.
  • Mi band 3 silikon kordon farklı renk seçenekleri ile satışa sunulur. Siyah, sarı, yeşil, mavi, pembe, kırmızı, beyaz, turuncu, mor gibi 9 farklı renk seçeneği bulunur.
  • Ürün kırılmayan ve esnek silikon yapısı ile ve deliklere rahatlıkla tutunabilecek buton dizaynı ile tasarlandığı için konforlu bir şekilde kullanılmaya uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Telefon Aksesuarları zo_T5634 Mi Band 3 Deluxe Edt Silikon Kordon

Fitness cihazının rahat ve uzun süre kullanımı açısından kayış parçası çok önemlidir. Xiaomi Mi Band 3 si̇li̇kon kordon da ergonomik ve dayanıklı tasarımıyla öne çıkar. Kavisli yapısıyla kullanıcıya konfor sağlayan bu ürün, kaliteli silikon malzemeden üretilir. Xiaomi Mi Band 3 uyumlu silikon kordonu bilek kalınlığına göre ayarlanabilir özelliğe sahiptir. Söz konusu ürün dış etkilere karşı da dayanıklıdır. Üstelik bu ürün kullanıcı konforu göz önünde bulundurularak tasarlanır. Fitness cihazına özel üretilen kayış, cilde rahatsızlık vermeyen anti alerjen yapıya sahiptir. Bu özelliği sayesinde Xiaomi Mi Band 3 uyumlu kordon, sıcak havalarda da rahatlıkla kullanılabilir.

  • Esnek yapısı sayesinde kolayca ayarlanabilir yapı
  • Yumuşak TPU malzeme
  • Bükülme ve kırılma gibi durumlara karşı dirençli

Mi Band 3 Kayış Silikon Kordon'un Özellikleri

Mi Band 3 Kayış Silikon Kordon'un Özellikleri

Xiaomi Mi Band 3 si̇li̇kon kordona fitness cihazınızı yerleştirmeniz mümkündür. Bilek ergonomisine göre tasarlanan bu ürün, kavisli yapısı ve pürüzsüz yüzeyiyle cildinizi rahatsız etmez. Bileğe tam oturan Mi Band 3 silikon kordon, yumuşak TPU malzemeden üretilir. Bu malzeme sayesinde kullanım sürecinde rahatlık sağlayan ürün, dış darbelere karşı da son derece dayanıklıdır. Sağlam yapısı gereği söz konusu kayış çarpma, bükülme gibi durumlarda kolayca deforme olmaz. USB çıkışı da bulunan bu kordon, silikon malzemeden üretildiği için cihaza iyice yapışır. Ekranın kordondan çıkıp düşme ihtimali oldukça azdır. Hareket hâlinde bile rahatlıkla kullanılabilen Mi Band 3 uyumlu bu kordon, terletmeyen yapısı sebebiyle tercih edilir. Cihazınıza kolayca takabileceğiniz bu ürün, kaliteli yapısı sayesinde adından sıkça söz ettirir.

Mi Band 3 Kayış Silikon Kordon Diğer Mi Ürünleriyle Uyumlu mu?

Ergonomik yapısı ve kalitesiyle dikkat çeken Xiaomi Mi Band 3 silikon kordon, söz konusu modele özel üretilir. Bu kordon Xiaomi'nin healtech ve kalp atış hız sensörü özellikli fitness cihazına uygun boyutlarda tasarlanır. Dolayısıyla kordonun hem toplam hem de ayarlanabilir uzunluğu sadece ilgili model ile uyumludur. Farklı renklerde kayış alternatifleri isteyen Mi Band 3 kullanıcıları için üretilen bu beyaz ürün, cihazın kolayca yerleşebileceği çerçeveye sahiptir. Xiaomi Mi Band 3 silikon kordon beyaz, ürünle birebir ölçülerde tasarlanan yapısı sayesinde kolay bir şekilde takılıp çıkarılır. Kullanımı pratik olan ve aynı zamanda kaliteli bir kordon isteyen kişiler bu ürünü gönül rahatlığı ile tercih edebilir. Aksesuarın Xiaomi Mi Band 3 dışındaki cihazlar ile kullanılması ise bilekte ağrı veya konforsuzluk hissi gibi durumlara yol açabilir.

Telefon Aksesuarları Mi Band 3 Kayış Silikon Kordon Dayanıklı mı?

Xiaomi Mi Band 3 uyumlu kayış silikon kordon, yumuşak TPU malzemeden üretildiği için oldukça sağlamdır. Yapısı esnek ve ergonomik olan ürün, bu sayede bükülmelere karşı da dayanıklıdır. Mi Band 3 uyumlu beyaz kordonun silikon olması, cihazın aksesuara kolaylıkla yapışmasını sağlarken ürünü çiziklere karşı dirençli de kılar. Bahsi geçen kayış, terleme yapmayan özelliği sayesinde spora giderken takmaya ve sıcak havalarda uzun süreli kullanıma uygundur. Bu ürünün fitness cihazınızı kolayca yerleştirip çıkarabileceğiniz pürüzsüz yüzeyinin yanı sıra zorlu hareketlerde bile ekranı sabit tutacak sağlamlıkta bir tasarımı bulunur. Toz ve kir gibi unsurları üzerinde barındırmayan bu kayış, ciltte yapışkanlık hissi uyandırmayan kaliteli yapısı ile öne çıkar. Diğer kişilerin ürün hakkındaki düşüncelerini Xiaomi Mi Band 3 silikon kordon yorumlarını okuyarak öğrenebilirsiniz. Dilerseniz siz de bu sağlam ürünü Trendyol'dan güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.