Xiaomi Mi Smart Antibakteriyel Hava Nemlendirici 1216426

2.500 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Xiaomi Mi Smart Antibakteriyel Hava Nemlendirici 1216426

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MediaMarkt Satıcı Ünvanı: MEDİA MARKT TURKEY TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0613063688400256 Vergi Kimlik Numarası: 6130636884
    Bu ürün MediaMarkt tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Xiaomi Mi Smart hava nemlendirici, sterilizasyon sistemi ile sağlıklı bir buhar salgılar.
  • Kullanımı kolay, üstten doldurulabilen Xiaomi Mi Smart hava nemlendirici, 38 DB(A) patentli düşük ses üreten elektrikli sistemden oluşur.
  • Sürekli sağlıklı nem seviyesini destekleyen Xiaomi Mi Smart antibakteriyel hava nemlendirici UV lambası ile soğuk katot etkisi uygular ve güçlü bir ışık yayar.
  • Antibakteriyel hava nemlendirici, suda bulunan bakterileri anında öldüren etkiye sahiptir.
  • Nemlendirme işleminden önce atomizasyon işleminden geçer ve kendini temizler.
  • Mi antibakteriyel hava nemlendirici 4,5 litre su haznesi kapasitesi ile gece tekrar su doldurma sorununu ortadan kaldırarak uzun süre kullanım sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Xiaomi Mi Akıllı Antibakteriyel Hava Nemlendirici

Bulunduğunuz ortamın nem oranını temiz ve iyi bir seviyede tutmak sağlığınız açısından oldukça önem taşıyan etkenler arasında yer alır. Ortamda bulunan nem miktarının oranı, solunum yollarının kuruluğuna sebep olan etkenlerden bazılarıdır. Bu oran daha sonra; cilt, solunum yolu gibi hastalıklara da neden olur. Xiaomi antibakteriyel hava nemlendirici bulunduğunuz ortamdaki oranı dengeleyerek temiz bir atmosfer oluşturmayı hedefler. Ortamda oluşan kuruluğu yok eder. Xiaomi Mi akıllı antibakteriyel hava nemlendirici ortamın ihtiyacı olan nemi sağlar. Bu sayede kuru hava oluşumu engellenir. Cihazın içinde bulunan nem ölçer sayesinde atmosfer ihtiyaç duyduğu zaman nem oranı dengelenir. Nem, belirli bir seviyenin altına düştüğünde cihaz, sinyal vererek oranı dengelemeyi sağlar. Bulunduğunuz ortamın temizliği sağlık açısından da oldukça önem taşır.

  • Hava temizleme
  • Nem oranını dengeleme
  • Sessiz çalışma

Xiaomi Mi Antibakteriyel Hava Nemlendirici Etkileri

Xiaomi Mi Antibakteriyel Hava Nemlendirici Etkileri

Xiaomi akıllı hava nemlendirici sessiz çalışma prensibi ile sizi rahatsız etmeden işini yapar. Gürültü yapmama özelliği sıkça tercih edilme sebepleri arasındadır. Xiaomi Mi akıllı antibakteriyel hava nemlendirici yorumları kuru olan havanın oldukça iyi bir şekilde giderildiği yönündedir. Akıllı özelliği sayesinde telefonunuza indirdiğiniz uygulaması ile de uzaktan da kontrol edebilmenizi sağlar. Siz evde değilken bile bu sayede evinizin ortamı temizlenir. Su kapasitesinin yüksekliği sayesinde içerisine 4,5 ile 5 litre arasında su alabilir. Telefonunuzdan oranını ve şiddetini ayarlayabilir bu şekilde evinizin oranını düzenleyebilirsiniz. Xiaomi Mi akıllı antibakteriyel hava nemlendirici kullananlar faydalarının yanı sıra görünümünde oldukça şık ve estetik bir yapıda olduğunu söylemektedir. Bulunduğunuz ortamın havasının dengelenmesi; cildiniz, saçınız gibi, kendi üzerinizde de iyi şekilde etkisini gösterir. Sağlığınız açısından da fayda sağlar.

Xiaomi Mi Antibakteriyel Hava Nemlendirici Faydaları

Xiaomi Mi Antibakteriyel Hava Nemlendirici Faydaları

Aynı zamanda hava temizliği; evinizde bulunan bitkilerin de ihtiyaç duyduğu nemi onlara vererek canlanmasını sağlar. Xiaomi Mi akıllı antibakteriyel hava nemlendirici fiyatı; özelliklerine, yapısına ve teknolojisine göre değişkenlik gösterir. Xiaomi Mi akıllı antibakteriyel hava nemlendirici satın alanlar havadaki nem oranının dengelenmesinin evdeki bitkilerine ve kendilerine de sağlık açısından oldukça faydalı olduğunu dile getirir. Hava temizleyicisinin birçok faydası bulunur. Çiçekleri canlandırır, evde bulunan duvar kağıdı, ahşap gibi maddelerin ömrünü uzatır. Sağlık açısından da birçok faydası bulunur. Kuru öksürüğü önler, cildi korur, vücuttaki nem oranının dengelenmesine yardımcı olur. Özellikle kış aylarında grip ve soğuk algınlığına yakalanmayı önler. Sağlık açısından da oldukça etkilidir. Vücut doğru oranda neme ihtiyaç duyar. Hava temizliğine her canlı oldukça ihtiyaç duyar. Atmosferdeki nem oranının dengelenmesi birçok açıdan önem taşır.

Xiaomi Mi Antibakteriyel Hava Nemlendirici Fiyatları

Xiaomi Mi Antibakteriyel Hava Nemlendirici Fiyatları

Xiaomi hava nemlendirici sessiz çalışması sayesinde çalışırken sizi rahatsız etmeden atmosferin temizliğini sağlar. Nem oranının dengelenmesi, boğaz kuruluğunu da önler. Bu sayede havadaki hijyen seviyesi de artar ve temiz hava oluşumu sağlanır. İçerisinde bulunan su sıcak ve soğuk olarak ayarlanabilir bu şekilde kötü kokular giderilir. Çocukların ve ebeveynlerin ev içerisinde geçirdiği zamanın kalitesi artar. Çocuklara temiz bir atmosfer hazırlanır. Onlara sağlıklı ve hijyenik bir hava sunulur. Bu sayede kolay hasta olmaları önlenerek virüsler yok edilir. Hassas ve kuru ciltler içinde oldukça etkili olma özelliği taşır. Toz, kir ve kötü hava koşullarını ortadan kaldırır. Kötü koku, yemek kokuları gibi sorunları da içerisine hapseder. Bakteri ve virüsleri içerisine hapsederek sağlıklı atmosferi korumayı sağlar. 6934177717536 numaralı kod ile Xiaomi markalı hava temizleyicisine Trendyol üzerinden ulaşarak inceleyebilirsiniz.