Xiaomi Mi Air Purifier Pro Akıllı Hava Temizleyici AC-M3-CA

2.899 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Xiaomi Mi Air Purifier Pro Akıllı Hava Temizleyici AC-M3-CA

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KAZAN BİLİŞİM Satıcı Ünvanı: KAZAN BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0541125585200001 Vergi Kimlik Numarası: 5411255852
    Bu ürün KAZAN BİLİŞİM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 66 W elektrik enerjisi ile çalışan oda hava temizleyici ile oksijen seviyesi yüksek, temiz ve ferah bir ortam yaratılabilir.
  • HEPA filtreli hava temizleyici, saatte 500 metreküp alanın havasını rahatlıkla temizleyebilme kapasitesine sahiptir.
  • 63.5 dB ses şiddeti ile çalışan ev hava temizleyici gürültüsüzü bir şekilde sürekli olarak çalıştırılabilme avantajına sahiptir.
  • Xiaomi Mi Air Purifier Pro, 60 metrekare etki alanına sahip bir cihazdır.
  • Mi Air Purifier Pro, uzaktan kumanda ile kontrol edilebilebilir.
  • Filtre değişim uyarısı veren akıllı hava temizleyici ile daha sağlıklı bir kapalı ortam havası yaratmanız mümkündür.
  • Hava temizleyici koku giderici özelliğine ek olarak karbon filtreye de sahiptir.
  • Xiaomi Pro hava temizleyici, ön filtre aparatları ile havanın temizlenmesine yardımcı olur.
  • Xiaomi Mi Air Purifier Pro akıllı hava temizleyici, 9,7 kg ağırlığında bir cihazdır. Kapalı ortamlarda dikey pozisyonda olduğu için kolayca sığabilirler.
  • Karbon filtreli hava temizleyici olarak tozları tutarlar.
  • Özellikle ofis hava temizleyici olarak da tercih edilirler.
  • Elektrikli hava temizleyici özelliği ile 260 mm genişlikte kullanım alanına sahiptir.
  • Antibakteriyel hava temizleyici olması sayesinde viral enfeksiyonları önler.
  • Mi hava temizleyici Pro H ile Wi-Fi bağlantısı sağlanabilir.
  • Mi Air Purifier Pro akıllı hava temizleyici, her ortama uyum sağlayan akıllı modlara sahiptir.
  • Filtreli hava temizleme cihazı olarak değiştirilebilir filtreleri vardır.
Geri Bildirim Ver

Xiaomi Mi Air Purifier Pro Akıllı Hava Temizleyici

Günümüz dünyasında insan sayısı gün geçtikçe katlanarak artar. İnsan sayısı ile kişilerin ihtiyaçları da çoğalır. Havadaki toz ve karbondioksit oranının artmasıyla alınan nefesin kalitesi düşer. Kaliteli bir hayat yaşayabilmek için havanın temizlenmesi önemlidir. Xiaomi Mi air purifier Pro akıllı hava temizleyici ortamın havasını yeniler. Kirli bir nefes tüm vücut için tehlikelidir. Akciğerlerin yorulması sonucu başta kalp sonrasında ise tüm organlar çökebilir. Bu sebeple tüm insanların yaşadıkları ortamın havasını temizleyecek sistemlere sahip olması önemlidir. Xiaomi Mi smart home air purifier pro akıllı hava temizleyici üretilirken insan sağlığını koruması önemli bir kıstastır. Bu nedenle çocukların, sağlık problemleri olanların yaşadığı hanelerde gönül rahatlığıyla kullanılır. Xiaomi hava temizleyicinin temel prensibi ortamdaki istenmeyen tanecikleri haznesinde hapsetmesidir.

  • Şık tasarım
  • Uzaktan kontrol imkanı
  • Üç farklı çalışma modu

Xiaomi Mi Air Purifier Pro Hava Temizleyici Özellikleri

Xiaomi Mi Air Purifier Pro Hava Temizleyici Özellikleri

Bulunduğunuz ortamın havasının sağlıklı olması temizleyicilerin birçok özellik sunmasıyla sağlanır. Xiaomi hava temizleyicinin kullananlara sağladığı birçok avantaj vardır. İnce düşünülerek bunu sağlayan özellikler vardır. Bunlardan biri istenmeyen partikülleri algılayan lazer sensörüdür. Sensör sistemi oldukça hassastır ve toz, polen, kötü kokular ve bakterileri ortamdan uzaklaştırır. Bu sayede bulunulan oda kozmetik açıdan hoş kokar. Aynı zamanda sağlığa zararlı, allerjik moleküller de sorun olmaktan çıkar. Bazı odalar gün içinde çok kişinin kullanımı sonucu düşük kalitede bir havaya sahip olurlar. Xiaomi hava temizleyici özellikle bu tarz ortamlarda oldukça etkilidir. Düşük bir hava direncine sahip olan cihaz ortamın havasının kalitesini kısa sürede artırır. Mi air cihazların filtreleri 4-6 ay sürede sorunsuz çalışabilir. Daha sonra temizleme sisteminin iyi ve etkili çalışması adına filtreler değiştirilir.

Xiaomi Hava Temizleyicinin Son Teknoloji Sistemi

Xiaomi Hava Temizleyicinin Son Teknoloji Sistemi

Modern dünyanın büyük sorunlarından biri hava kirliliği ve alerjik rahatsızlıklardır. Bu sorunlar da modern çözümler gerektirir. Bu nedenle Xiaomi temizleyiciler son teknoloji ile üretilir. Çoklu mod özelliği sayesinde değişken ortam şartlarına ayak uydurur. Turbo, otomatik ve gece modları mevcuttur. Otomatik mod rölantide çalışır. Turbo ise havayı oldukça hızlı şekilde temizleme özelliğine sahiptir. Xiaomi Mi air purifier pro akıllı hava temizleyici kullananlar cihazın akıllı telefon uygulamasından faydalanırlar. Mi Home uygulaması sayesinde, evde olmadığınız zamanlarda dahi uzaktan hava temizleyiciyi aktifleştirirsiniz. Cihaz ve uygulaması üretilirken yapay zekadan destek alınır. Bu sayede telefonunuzdaki asistanlar sayesinde cihazı sesli komutla yönetebilirsiniz. Cihazın tasarımı da mekanik özellikleri kadar moderndir. İnce tasarımı, şık duruşu ve dokunmatik ekranıyla bir hava temizleyiciden çok evinizin bir aksesuarı gibi gözükür.

Xiaomi Hava Temizleyici Fiyatları ve Yorumları

Xiaomi Hava Temizleyici Fiyatları ve Yorumları

Xiaomi hava temizleme cihazlarının sahip olduğu birçok faydalı özellik vardır. Bunlardan bazıları pratik kullanım seçenekleri, çoklu modu ve şık tasarımıdır. Bu özellikler cihazı öne çıkarır. Xiaomi Mi air purifier pro akıllı hava temizleyici yorumları cihazın vadedilen özelliklerini karşıladığını gösterir niteliktedir. Cihaz, yüksek çalışma performansı sayesinde havanın kalitesini istenilen seviyeye kısa sürede yükseltir. Cihazın dokunmatik ekranı, akıllı telefon uygulaması ve otomatik sensörleri gibi teknolojik özellikleri ile hayatınızını kolaylaştırır. Sıcaklık, nem gibi sensörleri ortamın niceliklerini ölçüp sağlık için uygun değerlere optimize eder. Xiaomi Mi air purifier pro akıllı hava temizleyici fiyatı belirlenirken de bu özellikler göz önünde bulundurulur. Tüm nitelikleri değerlendirildiğinde cihazın fiyatının performansını karşıladığı bellidir. Tüm bu pratik özellikleri ve avantajlı fiyatları ile bu Xiaomi cihaza siz de Trendyol’dan hemen sahip olabilirsiniz.