Xiaomi Haylou Gt1 Dokunmatik Kablosuz 5.0 Bluetooth Kulaklık

299 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Xiaomi Haylou Gt1 Dokunmatik Kablosuz 5.0 Bluetooth Kulaklık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TrendNoktaBilisim Satıcı Ünvanı: GÜLİZAR BİRİŞİK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9400426299
    Bu ürün TrendNoktaBilisim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürünün orjinal kutu içeriğinde şarj cihazı bulunmamaktadır

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Model Kulak İçi
  • Renk Beyaz
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Yok
  • Suya/Tere Dayanıklılık Var
  • Mikrofon Var
  • Bluetooth Versiyon 5.0
  • Müzik Dinleyebilme Var
Geri Bildirim Ver

Xiaomi Haylou Gt1 Dokunmatik Kablosuz 5.0 Bluetooth Kulaklık

Giyilebilir teknoloji ürünleri ve aksesuarları hayatı kolaylaştırır. Bunlardan biri olan kablosuz kulaklık modelleri, kablo karmaşasından kurtulmanızı sağlar. Hareket özgürlüğü tanıyan Xiaomi Haylou GT1 dokunmatik kablosuz 5.0 Bluetooth kulaklık nitelikli özellikleriyle ön plana çıkar. Dokunmatik teknolojisinin Bluetooth ile birleşmesi sonucu ortaya çıkan kulaklık, yüksek ses kalitesine sahiptir. Dinlediğiniz müziğin ve izlediğiniz filmlerin keyfini çıkarmanızı sağlar. Oldukça pratik bir şekilde cihazlarınıza bağlayabileceğiniz Xiaomi Haylou GT1 dokunmatik kablosuz 5.0 Bluetooth kulaklık Haylou GT1 net ses kalitesi sunar. Okulda, işte, yolda ve seyahatlerinizde kullanabileceğiniz ürün, minik boyutu ve hafif yapısıyla pratik kullanım imkanı sağlar. Nitelikli ses kalitesini hissedebileceğiniz Xiaomi Haylou GT1 TWS kablosuz Bluetooth kulaklık - siyah ürününü satın alarak keyifli bir şekilde sesli aktivitelerinize devam edebilirsiniz.

  • Farklı işletim sistemlerine uyumlu
  • Gürültü önleyici mikrofon
  • Yüksek ses kalitesi

Portatif Boyutuyla Xiaomi Haylou GT1 Bluetooth Kulaklık

Portatif Boyutuyla Xiaomi Haylou GT1 Bluetooth Kulaklık

Portatif olarak üretilen model, cebinizde taşıyabileceğiniz boyutlarda tasarlanır. Gün içerisinde ağırlık hissi yaratmadan çantanızda ve cebinizde taşıyabileceğiniz Xiaomi Haylou GT1 Bluetooth kulaklık 8 gram ağırlığa sahiptir. 7.2 mm hoparlör çapına sahip olan ürün, kulağınızdayken ağırlık yapmadan keyifli bir şekilde müzik dinlemenizi sağlar. Mikrofon desteği bulunan ürün, görüşmelerinizi gerçekleştirirken sesinizi net bir şekilde karşı tarafa iletir. Gürültü önleyici özelliği bulunan Xiaomi Haylou GT1 TWS kablosuz Bluetooth kulaklık seslerin temiz bir şekilde duyulmasını sağlar. Mikrofonda ise gürültü önleyici özellik bulunur. Görüşmeler esnasında karşı tarafın sesini net alabildiğiniz gibi nitelikli mikrofonla kendi sesinizi de temiz bir şekilde iletebilirsiniz. Çağrı cevaplama, müzik dinleme ve toplantılara katılma gibi çeşitli aktiviteleri destekleyen Haylou GT1 incelemesini yaparak nitelikli özellikleri keşfedebilirsiniz. Yenilikçi teknolojik özelliklere sahip olan ürünle keyifli bir şekilde zaman geçirebilirsiniz.

Kolay Kullanımıyla Xiaomi Haylou GT1 Bluetooth Kulaklık

Kolay Kullanımıyla Xiaomi Haylou GT1 Bluetooth Kulaklık

Farklı cihazlarla uyumlu olarak bağlantı kurabilen ürün, geniş bir müşteri kitlesine hitap eder. Android, Windows ve iOS cihazlarda Bluetooth bağlantısını kullanabileceğiniz ürün, güçlü performansa sahiptir. Stereo ses çıkışına sahip olan Haylou GT1 özellikleriyle müşterileri tatmin etmeyi başarır. Ürün, sesi kesintisiz bir şekilde duymanızı sağlar. Uzaktan kumandayla kontrol özelliği bulunan Haylou GT1 kulaklık yaşanabilecek olumsuz durumların önüne kolayca geçmenize yardımcı olur. Sesli asistan, müzik ve çağrı kontrol gibi çeşitli işlemler uzaktan kumanda ile gerçekleştirilir. Bu sayede telefon yakınınızda olmasa dahi kolayca cihazı kontrol edebilirsiniz. Xiaomi Haylou GT1 5.0 HD Bluetooth dokunmatik kulaklık - siyah Haylou GT1 rengi ve incelikli tasarımı ile ön plana çıkar. Uygun aralıklarda yer alan Haylou GT1 fiyatıyla hesaplı alışveriş yapmanızı sağlar. Şık duruşa sahip olan kulaklığı satın alarak kaliteli ses deneyimi yaşayabilirsiniz.

Uygun Fiyatıyla Xiaomi Haylou GT1 Bluetooth Kulaklık

Uygun Fiyatıyla Xiaomi Haylou GT1 Bluetooth Kulaklık

32 Ohm empedans ses değerine sahip olan cihaz, kaliteli ses iletimiyle gündelik işlemlerin kolaylaşmasını sağlar. Dokunmatik sensörlere sahip olan cihaz, kullanım kolaylığı sunar. Estetik duruşu ve hafif boyutlarıyla kullanım kolaylığı sağlayan ürünü Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz. Ürünün özelliklerini görmek için Xiaomi Haylou GT1 dokunmatik kablosuz 5.0 Bluetooth kulaklık incelemesi yapabilirsiniz. Satın almak istediğiniz ürün için Xiaomi Haylou GT1 dokunmatik kablosuz 5.0 Bluetooth kulaklık fiyat araştırması yapabilir, bütçeniz doğrultusunda alışverişinizi gerçekleştirebilirsiniz. Deneyimli müşterilerin Haylou GT1 yorumlarını da okuyabilirsiniz. Xiaomi Haylou GT1 dokunmatik kablosuz 5.0 Bluetooth kulaklık yorumları sayesinde ürün hakkında ön bilgi sahibi olabilirsiniz. Uygun fiyatlar üzerinden satın alacağınız ürün, üstün ses kalitesi ile öne çıkar. Günlük işlemlerinizi ve görüşmelerinizi Haylou GT1 modelinin net ses iletimi ile gerçekleştirebilirsiniz.