Andon Nebulizatör Taşınabilir Sıvı Buharlaştırıcı Cihaz

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Andon Nebulizatör Taşınabilir Sıvı Buharlaştırıcı Cihaz

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
Geri Bildirim Ver

Xiaomi Andon Nebulizatör Taşınabilir Sıvı Buharlaştırıcı Cihaz Yorumları - Trendyol

Xiaomi Andon Nebulizatör sıvı buharlaştırıcı hem yetişkinler hem de çocuklar için rahatlatıcı etkiye sahiptir. Bu ürünle solunum sıkıntısı çeken insanların daha rahat nefes alması sağlanır. Özellikle astım ve KOAH gibi ağır solunum sıkıntısı çeken hastalar için oldukça ideal bir üründür. Xiaomi Andon Nebulizatör sıvı buharlaştırıcı cihazın nefes darlığı ve solunum sıkıntısı çekildiği an kullanılması gerekir. Doktorunuzun verdiği sıvı medikal ilaçları buharlaştırmaya yarayan bu alet, doğru kullanıldığı zaman tedavide etkili sonuçlar verebilir. Xiaomi taşınabilir Andon Nebulizatör sıvı buharlaştırıcı cihaz, şık tasarımı ve ideal boyutu ile büyük ilgi çeker.

  • Kapasite: 8 ml Xiaomi Andon Nebulizatör
  • Ölçü: 11.00 x 59.50 x 4.60 cm Xiaomi Andon Nebulizatör
  • Renk: Beyaz Xiaomi Andon Nebulizatör

Xiaomi Andon Nebulizatör Buharlaştırıcının Kapasitesi Nasıl?

Xiaomi Andon Nebulizatör Buharlaştırıcının Kapasitesi Nasıl?

Xiaomi Andon Nebulizatör sıvı buharlaştırıcının 8 ml kap kapasitesi bulunur. Bu kaba doktorunuzun verdiği sıvı ilacı rahatça yerleştirebilirsiniz. PVC materyalden üretilen bu cihazın ilaç kabı sıcaklığı 60 dereceden az olmalıdır. Bu aleti kullanırken çevre sıcaklığının 10 ila 40 derece arası olması son derece önemlidir. Xiaomi Andon Nebulizatör sıvı buharlaştırıcı cihaz 80 gram ağırlığındadır. Oldukça küçük ve hafif olan bu gereci yanınızda taşıyabilir ve her yere kolaylıkla götürebilirsiniz. Şık ve sade tasarımı ile dikkat çeken bu ürün, her ortamda rahatlıkla kullanılabilir. Kuvvetli buhar veren Xiaomi Andon Nebulizatör, 50 desibelin altında ses çıkarır. Son derece sessiz olan bu gereç, solunum yolu hastalıkları olan herkesin yanında zorluk çekmeden taşıyabileceği beyaz renkli, şık ve modern bir üründür.

Xiaomi Andon Nebulizatör Çocuklar İçin Uygun mu?

Xiaomi Andon Nebulizatör Çocuklar İçin Uygun mu?

Xiaomi Andon Nebulizatör sıvı buharlaştırıcı üst ve alt solunum yolunda sıkıntı yaşayan herkesin kullanabileceği bir üründür. Cihaz sıvı hâlde ilaçları tüketmeyen çocuklar için de sıklıkla tercih edilir. Çocukların ilaç alımını kolaylaştıran Xiaomi Andon Nebulizatör sıvı buharlaştırıcı, küçükleri anında rahatlatır. Özellikle sıvı ilaçların tadını sevmeyen minikler için son derece kullanışlı ve pratiktir. Bu ürünün kutusundan yetişkinler ve çocuklar için iki ayrı maske çıkar. Bu sayede çocuklar için küçük maskeyi kullanabilirsiniz. Kullanımı oldukça kısa süren Xiaomi VP-M3A taşınabilir Andon Nebulizatör sayesinde ilaçları çocuklarınıza kolayca verebilirsiniz. Güvenle kullanabileceğiniz bu cihaz hem sizin hem de çocukların tedavi sürecini kolaylaştırabilir. Oldukça basit bir kullanımı olan bu alet ailedeki herkes tarafından kolaylıkla kullanılabilir.

Xiaomi Andon Nebulizatör Sıvı Buharlaştırıcının Kurulumu Nasıldır?

Xiaomi Andon Nebulizatör Sıvı Buharlaştırıcının Kurulumu Nasıldır?

Xiaomi Andon Nebulizatör sıvı buharlaştırıcının kurulumu oldukça kolaydır. Bu cihazı aldığınızda kutunun içinden bir adet nebulizatör, birer tane yetişkin ve çocuk maskesi çıkar. Bunların yanı sıra kutunun içinde birer adet ağızlık ve USB kablo da yer alır. Paketin içerisinde 2 adet ince kalem pil de bulunur. Xiaomi Andon Nebulizatör sıvı buharlaştırıcı cihazı parçalarıyla kutudan çıkardıktan sonra pillerini takarak çalıştırmaya başlayabilirsiniz. Dilerseniz ürünü USB kablosu ile şarja takabilirsiniz. Buharlaştırıcıyı pille ya da USB ile şarj ederek kullanabilirsiniz. Ardından doktorunuzun verdiği sıvı ilacı ilgili bölmeye enjekte edebilirsiniz. Cihazın ilaç kabı kapasitesini geçmemeniz tavsiye edilir. Aletin buhar modunu çalıştırmak için yeşil ışık yanana kadar tuşa basılı tutabilirsiniz. Daha sonra maskeyi kullanacak kişinin ağzına götürebilirsiniz. Böylelikle hasta, gereçten çıkan buharı yavaşça içine çekebilir. Tedavilerde yararlanabileceğiniz bu buharlaştırıcıyı Trendyol’dan birkaç tıkla anında alabilirsiniz. Ürünü satın almadan önce platform kullanıcıları tarafından yapılan Xiaomi taşınabilir Andon Nebulizatör sıvı buharlaştırıcı cihaz yorumlarını okuyabilirsiniz.