Xiaomi Air Purifier 3C Akıllı Hava Temizleyici 6934177722677

2.400 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Xiaomi Air Purifier 3C Akıllı Hava Temizleyici 6934177722677

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BAŞKAMAĞAZA Satıcı Ünvanı: BAŞAK BİRDAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kırklareli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1770439737
    Bu ürün BAŞKAMAĞAZA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mi Hava Temizleyici 3C Etkili Gerçek HEPA arıtma ile rahat nefes alın Yerleşik True HEPA filtreli yüksek verimli üç katmanlı filtre çekirdeği, 320 m³ / saate kadar bir PM CADR elde edebilir ve 360 derece hava kanalı sirkülasyon sistemi ile birlikte, uzun süre yüksek hızda arındırır. kalıcı temizlenmiş hava.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Xiaomi Air Purifier 3C Akıllı Hava Temizleyici

Yaşanılan ortam koşullarında hava temizliği birçok kişinin gündeminde yer alır. Solunan havanın temizliği, kişilerin sağlığını önemli bir boyutta etkiler. Bu yüzden bulunduğunuz mekandaki havayı Xiaomi air purifier 3C akıllı hava temizleyici 6934177722677 ile temizleyebilirsiniz. Gelişmiş teknolojisi sayesinde havadaki kirleri hızlı bir şekilde temizler. 360 derece hava kanalı sirkülasyon sistemi ile uzun süreli arındırma işlemi yapar. Bu model sayesinde hava, kalıcı bir şekilde arındırılır. 6934177722677, size ferah bir hava sahası sunar. 29 watt güç ile çalışır. Bu ürün sayesinde kaliteli bir uyku çekebilirsiniz. Kötü kokular ve tozlar, ürünün etkili performansı sayesinde kolaylıkla temizlenir. HEPA filtresi ile oldukça verimli bir modeldir. Uygun fiyatı ile beğeni toplar. Uzun yıllar kullanabileceğiniz bu modele göz atabilirsiniz.

  • 360° hava kanalı sirkülasyon sistemi
  • HEPA filtre
  • Geniş çaplı temizlik

Xiaomi Air Purifier 3C Akıllı Temizleyici Özellikleri

Xiaomi Air Purifier 3C Akıllı Temizleyici Özellikleri

Xiaomi akıllı hava temizleyici, verimli çalışması ile sağlığınızı gözetir. 29 watt gücündeki bu ürün, tüm kapalı alanlarda etkili hijyen sağlar. Genişliği 240 mm, derinliği 240 mm, yüksekliği 520 mm’dir. Ağırlığı ise 4.6 kilodur. Hava arıtma hızı 320 m³/saattir. Maksimum oda alanı 106 m²’dir. 61 dB ses seviyesi ile sizi rahatsız etmeden çalışır. Ürün beyaz renktedir. 3C etkili, HEPA arıtma sistemi ile temiz hava aldığınızı hissedebilirsiniz. Yüksek verimli, üç katmanlı filtre çekirdeği bulunur. Tasarımında dahili ekranı bulunur. Beyaz rengi ile şık bir üründür. Modelin filtreleme sistemi çıkarılabilir. AC girdi frekansı 50/60 Hz’dir. Xiaomi 3C air purifier modelinin 360 derece dönebilen hava kanalı sirkülasyon sistemi ile uzun süreli yüksek hızda temizleme sağlanır. Bu ürünü gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Xiaomi Air Purifier 3C Akıllı Hava Temizleyici Avantajları

Xiaomi Air Purifier 3C Akıllı Hava Temizleyici Avantajları

Xiaomi air purifier 3C hava temizleyici, pek çok avantaja sahip bir üründür. Bulunduğunuz havayı temizlemek, yaşadığınız atmosferi sağlıklı yapar. Çevreniz ne kadar temiz olursa siz de bir o kadar sağlıklı bir yaşam sürersiniz. HEPA filtreli, yüksek verimli bu hava temizleyicisi ile evinizin tüm odaları ferah bir havaya kavuşur. Nem dengesini sağlayan bu model, oldukça kullanışlıdır. Xiaomi air purifier 3C akıllı hava temizleyici kullananlar, ürünü evin farklı odaları için tercih edebilirler. Gelişmiş teknolojisi ile çocuklu evler için ideal tasarımdır. Mevsim geçişlerinde artan polenleri ve alerjen maddeleri sizden uzaklaştırır. Bulunduğunuz çevreyi sizin için iyi hale getirir. Sessiz ve rahatsız etmeyen performansı ile beğeni toplar. Hafif bir cihaz olması, taşımanızı kolaylaştırır. Bu ürünü seyahatlerinizde dahi yanınızda taşıyabilirsiniz. Bu cihazı kullanarak yaşadığınız alanı güzelleştirebilirsiniz.

Xiaomi Air Purifier 3C Akıllı Hava Temizleyici Fiyatları

Xiaomi Air Purifier 3C Akıllı Hava Temizleyici Fiyatları

Xiaomi air purifier 3C akıllı hava temizleyici fiyatları, tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Fiyat performans olarak oldukça cazip bir üründür. Sağlığı ön planda tutan kişilerin edinmesi gereken bir üründür. Xiaomi air purifier 3C akıllı hava temizleyici ile bulunduğunuz ortamın havasını değiştirebilirsiniz. Rahat ve sağlıklı bir gece uykusu için ideal üründür. Ortamdaki kötü kokuların giderilmesi için fazlasıyla yeterli bir performans gösterir. Farklı modları ile ürünü dilediğiniz mevsimde kullanabilirsiniz. Dahili ekranı sayesinde ürünü dilediğiniz gibi güncelleyebilirsiniz. Bu sayede ayrıntılı ve etkili bir temizlik gerçekleşir. Xiaomi air purifier 3C akıllı hava temizleyici yorumlarını okuyarak müşterilerin ürün hakkındaki görüşlerine ulaşabilirsiniz. Müşteri yorumları, ürün hakkında merak ettikleriniz ile ilgili fikir verici olabilir. Bu ürünü Trendyol’da bulabilir, uygun fiyata satın alabilirsiniz.