4
Router kategorisinde
en çok favorilenen 4. ürün

Xiaomi AIoT AC2350 AC 2200 Mpbs 7x5dBi Qualcomm CPU Access Point / Menzil Genişletici / Router

5.589 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Xiaomi AIoT AC2350 AC 2200 Mpbs 7x5dBi Qualcomm CPU Access Point / Menzil Genişletici / Router

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Vip Trend Satıcı Ünvanı: VİP TREND İNTERNET TEKNOLOJİSİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0925046957500013 Vergi Kimlik Numarası: 9250469575
    Bu ürün Vip Trend tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Xiaomi AIoT AC2350 AC 2200 Mpbs 7x5dBi Qualcomm CPU Erişim Noktası / Menzil Genişletici / Yönlendirici Alfa Xiaomi Mi Alot Ac2350 2183 Mbps Dual Band Kablosuz 7 Anten Router Marka XIAOMİ Model AC2350 Uç YÖNLENDİRİCİ-ERİŞİM NOKTASI Veri Aktarım Hızı 2183 MBPS
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sergisi.
  • İnce gibi bir seçimini fiyatını belirlemektedir.
  • Bir üründeyken satılabilir. Ürün listesi ve detay sayfalarında genel bakış açısında olan adaylar, aday adayları, ürün listesi ve görünümde adaylar. Diğer satıcılar, ürün alternatifi olarak listelenirler.

Ürün Özellikleri

  • Port Sayısı 4
  • Access Point Özelliği Var
  • Anten Sayısı 8
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • 3G/4G Desteği 4G
  • Router Özelliği Var
Geri Bildirim Ver

Xiaomi AIot Ac2350 2200 Mpbs Menzil Genişletici Router

Daha fazla cihaza, daha fazla kaliteli internet bağlantısı sağlayabilmek adına kullanılabilecek en kullanışlı ürünlerden biri Xiaomi MI AIoT Router AC2350’dir. Hem router hem de access point özelliği bulunan bu cihaz, Xiaomi Access Point modellerinden en çok tercih edilenler arasında yer almaktadır. En basit tanımıyla menzil genişletici olan AC2350, yüksek bağlantı hızı sağlar. Ayrıca bu yüksek bağlantı hızını kesintisiz ve tam kararlı bir şekilde sunar. 4 çekirdekli işlemcisi ile yüksek performans gösteren bu model, güçlü antenleri sayesinde menzili önemli ölçüde genişletir. Yüksek kazançlı antenlere ek olarak bir de AIoT teknolojisine sahip anteni ile de kullanıcıya avantaj sağlar.

  • 6 adet yüksek kazançlı harici anten ve 1 adet AIoT harici anten
  • Qualcomm IPQ8071A 4 çekirdekli A53 1GHz işlemci
  • 2183 Mbps kablosuz aktarım hızı

Xiaomi AIoT 2200 Mbps Menzil Genişletici Özellikleri Neler?

Xiaomi AIoT 2200 Mbps Menzil Genişletici Özellikleri Neler?

Xiaomi MI AIoT Router AC2350 üstün özellikleri ile fark yaratan ve bu nedenle kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilen bir üründür. Cihazın en çok dikkat çeken özelliklerinden biri işlemcisidir. Üründe 4 çekirdekli Qualcomm IPQ8071A A53 1GHz CPU işlemci bulunmaktadır. Buna ek olarak 2 çekirdekli 1.7GHz NPU ağ hızlandırma motoru ile de desteklenmektedir. Xiaomi AIoT AC2350, 512 MB RAM belleği ile de performansı artırılmış bir modeldir. Cihazın ROM belleği de aynı şekilde 512 MB’dir. Xiaomi tarafından üretilen bu menzil genişletici, 2183 Mbps kablosuz aktarım hızı sunmaktadır. Ayrıca 5G Wi-Fi için IEEE 802.11ax protokolüne kadar 2402 Mbps'ye, 2.4G Wi-Fi için ise 574 Mbps’ye kadar teorik maksimum hız sunma kapasitesine sahiptir. Bu performansı Wi-Fi 2 kablosuz standart özelliği ile sunmaktadır.

Xiaomi AIoT 2200 Mbps Menzil Genişletici Pratik mi?

Xiaomi AIoT 2200 Mbps Menzil Genişletici Pratik mi?

Ev, okul ya da iş yeri fark etmeksizin her alanda kullanılabilen Xiaomi MI AIoT Router AC2350, pratik kullanımı sayesinde ihtiyaçları etkili bir şekilde karşılar. Ethernet DDR yönlendirici bağlantısı bulunan bu model; 4 adet 5G Wi-Fi özellikli, 2 adet de 2.4G Wi-Fi özellikli antene sahiptir. Bu 6 antene ek olarak, 1 adet de üstün teknolojili AIoT harici anteni bulunmaktadır. Xiaomi MI AIoT Router AC2350’nin 3 adet bağlantı noktası vardır. Maksimum LAN/Wi-Fi veri aktarım hızı ise 2402 Mbps olarak belirtilmiştir. Cihazı pratik hâle getiren özelliklerden biri de çok sayıda işletim sistemini destekliyor olmasıdır. Ürünün desteklediği işletim sistemleri Android 4.0 veya üstü, iOS, Linux, MAC OS, Win 2000, Win 2008, Vista, Win XP, Win7, Win8 ve Win10 şeklinde sıralanmaktadır.

Xiaomi AIoT Menzil Genişletici Kaliteli ve Güvenilir mi?

Xiaomi AIoT Menzil Genişletici Kaliteli ve Güvenilir mi?

Xiaomi MI AIoT Router AC2350 için kullanıcılar tarafından yapılan yorumlar, bu cihaz hakkında en net ve en doğru bilgileri verebilmektedir. Xiaomi AC2350 yorum sayfasına yorum yapabilmek için bu ürünü satın almış olmak gerekir. Dolayısıyla ürünü deneyimlemeyen kullanıcılar yorum yapamaz. Söz konusu yorum sayfası, cihazın kaliteli ve güvenilir olması ile ilgili detaylar da içermektedir. Buna göre kullanıcılar, cihazın kalitesinden ve güvenilirliğinden oldukça memnundur. Çoğunlukla olumlu yorumlar ve yüksek puanlar alan bu cihaz, Xiaomi markası tarafından üretilmiştir. Teknoloji sektörünün en güvenilir markaları arasında yer alan Xiaomi, kalite konusunda da kullanıcıların şüphe etmediği bir markadır. AC2350 alanlar, zengin kutu içeriği ile de kaliteyi görebilmektedir. Ürünün kutusunun içerisinde Xiaomi Mi AloT Yönlendirici AC2350 ile birlikte 1 adet güç kablosu ve kullanım kılavuzu da gönderilmektedir.