Xiaomi Şarj Aleti Orijinal Hızlı 5.0 Amper 27-33W QualcommQuıck Beyaz

512 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Xiaomi Şarj Aleti Orijinal Hızlı 5.0 Amper 27-33W QualcommQuıck Beyaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Trendstore101 Satıcı Ünvanı: ONUR ÇETİNER VE ORTAKLIĞI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6430397141
    Bu ürün Trendstore101 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 5.0 Amper 27-33W Fast QualcommQuıck %100Mi Şarj Aleti

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Beyaz
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Bağlantı Tipi USB Type C
Geri Bildirim Ver

Xiaomi 5.0 Amper 27-33W Fast QualcommQuıck %100 Orijinal Mi 5A şarj aleti

Teknolojik cihazlar hayatın her alanında yer alır. Özellikle cep telefonları kullanımı fazla olan cihazlardır. Her yaştan kişinin kullandığı ve sevdikleriyle sohbet etmesini sağlayan telefon bu bakımdan önemli bir yere sahiptir. Telefonun niteliklerini yerine getirmesi ve iyi performans sergilemesi için pil seviyesinin yüksek değerde olması gerekir. Burada Xiaomi 5.0 amper 27-33W Fast Qualcomm quick %100 orijinal Mi 5A şarj aleti devreye girer. Ürün, hızlı şarj etme özelliği ile dikkatleri üzerine çeker. Telefonunuzla işiniz varsa ve şarjınız az ise bu ürün sizi yarı yolda bırakmadan yardımcı olur. Minimal boyutuyla çantanızda fazla yer kaplamadan bulunduracağınız ürünün adaptörü sayesinde farklı model telefonların kablolarıyla da uyum sağlayarak şarj etme görevini yerini getirir. Ürünün görsellerini detaylı inceleyebilirsiniz.

  • %100 orijinal
  • 5.0 Amper güç
  • Hızlı şarj imkanı

Xiaomi 5.0 Amper Şarj Aleti

Xiaomi 5.0 Amper Şarj Aleti

5.0 Amper 27-33W Fast Qualcomm Quick şarj aleti %100 orijinal bir üründür. Telefonunuzu hızlı şarj ederek zamandan tasarruf etmenizi sağlayan Xiaomi şarj aleti pil düşüklüğü yaşadığınızda telaşa kapılmanızı önler. Ürünün adaptörü farklı cihazların kablosuyla uyum sağlar. Ayrıca şarj aletinin kablosu kalın olduğu için bükülme ve kopma durumları yaşamadan uzun yıllar kullanmanıza imkan verir. Xiaomi 5.0 amper 27-33W Fast Qualcomm quick %100 orijinal Mi 5A şarj aleti kullananlar ürün hakkında deneyimlerini paylaşarak satın almak isteyenlere fikirlerini sunar. Bu durumun sonucunda olumlu düşüncelerle karşılaşan müşteriler %100 orijinal olan bu ürünü satın alıp kullanmak ister. Adaptörü ile farklı cihazları da şarj etmenize yarayan ve telefonunuz için oldukça ideal olan bu ürünü gönül rahatlığıyla tercih ederek kullanabilirsiniz. Dilerseniz ürünü ihtiyacı olan sevdiklerinize hediye olarak alabilirsiniz.

Kullanışlı Xiaomi 5.0 Amper Şarj Aleti

Kullanışlı Xiaomi 5.0 Amper Şarj Aleti

Teknolojinin gelişim göstermesi ve yeniliklerin çoğalması elektronik cihazların ön plana çıkmasını sağlar. Bu cihazlar sahip oldukları özellikler ve insan yaşamına sağladığı olumlu durumlar sebebiyle ihtiyaç haline gelir. Kullanılan ve ilgi gören bu cihazların işlevlerini yerine getirebilmesi için pil seviyesinin olması gerekir. Bunun içinde şarj aletlerine ihtiyaç duyulur. Xiaomi 5.0 Amper şarj aleti kaliteli ve sağlam yapısıyla sizler için iyi bir alettir. Ürün, cihazınızın performansını iyi bir şekilde kullanabilmeniz için sizlere yardımcı olur. Kısa süre içerisinde şarj dolduran ve uzun kablosuyla sizlere kolaylık sunan bu ürünü severek kullanabilirsiniz. 5.0 Amper gücünde olan kablosu kalın olduğu için kopma ve kırılma durumları yaşanmaz. Zamandan tasarruf etmenize imkan veren Xiaomi 5.0 amper 27-33W Fast Qualcomm quick %100 orijinal Mi 5A şarj aleti satın alarak rahat edebilirsiniz.

Xiaomi 5.0 Amper Şarj Aleti Fiyatı

Xiaomi 5.0 Amper Şarj Aleti Fiyatı

Bir ürün satın alırken dikkat edilen bazı detaylar vardır. Ürünün sahip olduğu özellikler ve ihtiyaç oluşturması satın alma işleminde önem verilen durumlardır. Bununla beraber ürünün uygun fiyatlı olması ve her bütçeden kişinin ulaşması müşterilerin ilgisini çeker. Xiaomi 5.0 amper 27-33W Fast Qualcomm quick %100 orijinal Mi 5A şarj aleti fiyatı bakımından değerlendirildiği takdirde miktar olarak sizleri zorlamaz. Xiaomi, pratik kullanım sağlaması ve önemli bir ihtiyaç oluşturmasından dolayı tercih edilir. Ürün, telefonunuzun kısa süre içerisinde şarj olmasını sağlayarak zaman açısından sıkıntı yaşamanızı önler. Bu nedenle sevilen ve beğenilen bir üründür. Xiaomi 5.0 amper 27-33W Fast Qualcomm quick %100 orijinal Mi 5A şarj aleti yorumlarını incelerseniz ürünü kullananların memnuniyet içerikli paylaşımlarıyla karşılaşabilirsiniz. İşlevsel özellikleri ile kullanıma sunulan bu ürüne Trendyol’dan ulaşım sağlayabilirsiniz.