Xiaomi 10000 Mah Wireless Kablosuz Hızlı Şarj Powerbank Type-c

523,73 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Xiaomi 10000 Mah Wireless Kablosuz Hızlı Şarj Powerbank Type-c

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MrCep Satıcı Ünvanı: ZİRVE GRUP TEKNOLOJİ PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0999124363200001 Vergi Kimlik Numarası: 9991243632
    Bu ürün MrCep tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Xiaomi 10000 mah pd 10w kablosuz taşınabilir hızlı şarj cihazı - Qi power delivery powerbank

Ürün Özellikleri

  • Pil Gücü (mAh) 7900 - 11500
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Kablo Ucu USB
  • Renk Siyah
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Xiaomi SD003 10000 mAh Type-C Wireless Kablosuz Hızlı Şarj Powerbank

Xiaomi 10000 mAh Wireless kablosuz Type-C hızlı şarj powerbank, üstün performansıyla kullanıcı beklentilerini karşılamayı başarır. Elektronik cihazların tüm şarj ihtiyaçlarında yanınızda olur. Ürün, tasarım ayrıntıları sayesinde çanta ve geniş cep içerisinde kolayca taşınabilir. Cihazın kullanışlı dizaynı, portatif kullanım sırasında rahatlıkla konumlandırılabilir. 10.000 mAh güç kapasitesi ise işlevselliğe katkı sağlayan detaylar arasında yer alır. Hızlı şarj imkânı sunarak cep telefonu ve tablet gibi cihazları kısa sürede kullanıma hazır hâle getirir. Cihazın üzerinde bulunan bağlantı portları, kablolu şarja olanak tanır. Ayrıca Qi teknolojisine sahip cihazlar kablosuz olarak da konforlu biçimde şarj edilir.

  • Kapasite: 10.000 mAh
  • Batarya Tipi: Lityum polimer
  • Aynı anda 3 farklı cihazı şarj edebilir.

Xiaomi 10000 mAh Hızlı Şarj Type-C Powerbank Özellikleri

Xiaomi 10000 mAh Hızlı Şarj Type-C Powerbank Özellikleri

Xiaomi 10000 mAh Wireless kablosuz Type-C hızlı şarj powerbank, elektronik aletlerin pratik bir şekilde kullanıma hazır hâle gelmesini sağlar. Bu ürün ile farklı model akıllı cep telefonları, saatleri ve tabletleri şarj edebilmek son derece kolaydır. Birden fazla giriş portuna sahip olduğu için aynı anda 3 farklı cihazın bataryasını güvenli şekilde doldurur. Ürünün kapasitesi toplam 10.000 mAh olur. Xiaomi 10000 mAh Wireless hızlı şarj Type-C powerbank üzerinde LED ışık bulunur. Bu sayede bataryanın doluluk oranı kolayca tespit edilir. Hem diğer cihazların şarj süreci hem de taşınabilir cihazın bataryasını bu doğrultuda öğrenmeniz mümkündür. Xiaomi 10000 mAh Wireless kablosuz hızlı şarj powerbank Type-C fonksiyonel detaylarının yanı sıra şık tasarım ayrıntılarıyla da göz doldurur. Hafif ve modern dizayn keyifli bir kullanıcı deneyimi yaşatır.

Xiaomi Wireless Kablosuz Powerbankin Şarj Kapasitesi Nasıldır?

Xiaomi Wireless Kablosuz Powerbankin Şarj Kapasitesi Nasıldır?

Xiaomi 10000 mAh Wireless kablosuz Type-C powerbank, geniş güç kapasitesiyle dikkatleri üzerine çeker. Güçlü performansı sayesinde cihaz bataryalarını defalarda sorunsuz şekilde doldurur. Söz konusu powerbank, hızlı şarj imkânına sahiptir. Bu ürüne takacağınız uyumlu kablolar aracılığıyla kısa sürede cihazınızı şarj etme olanağınız bulunur. Xiaomi Wireless kablosuz 10000 mAh powerbank, USB-C portu aracılığıyla 18 W güç sağlar. Kablosuz kullanımlarda ise 10 W üzerinde akım gerçekleştirir. USB-A portu ise 5V 2.4A, 9V 2A, ve maksimum 12V 1.5A güç çıkışları sayesinde beklentileri fazlasıyla karşılar. Yalnızca birkaç saat içerisinde tamamen tükenen bataryaları kolayca doldurur. Performans noktasında verimli olan Xiaomi 10000 mAh Wireless kablosuz Type-C hızlı şarj powerbank ile hiçbir işinizi yarıda bırakmak zorunda kalmazsınız.

Xiaomi 10000 mAh Type-C Powerbank Hangi Cihazlarla Uyumludur?

Xiaomi 10000 mAh Wireless kablosuz Type-C hızlı şarj powerbank, farklı marka ve model cihazlarla uyumludur. USB-A ve USB-C girişleri, uygun kablo sayesinde pek çok elektronik aletin enerji ihtiyacına cevap verir. Bu taşınabilir şarj cihazıyla; cep telefonu, akıllı saat, tablet, portatif hoparlör, fotoğraf makinesi ve tablet gibi eşyaların bataryası rahatça doldurulur. Ürün, kablosuz şarj özelliği bulunan elektronik aletler için de son derece uygundur. Wireless fonksiyonu sayesinde çok yönlü kullanım avantajı elde etmeniz mümkündür. Bu powerbank, tam uyumlu yapısı sayesinde oldukça geniş kitlelere hitap ederek teknoloji tutkunları için vazgeçilmez eşyalar arasında yer alır. Xiaomi 10000 mAh Wireless kablosuz hızlı şarj powerbank Type-C yorumları, ürünü daha önce satın alan kullanıcıların memnuniyetini yansıtır. Değerlendirmeler üzerinden özellikleri ve kullanım alanlarıyla ilgili daha farklı bilgilere ulaşmak mümkün olur. Siz de elektronik cihazlarınızın şarj işlemlerini konforlu hâle getirmek için bu kullanışlı ve şık Xiaomi Wireless kablosuz powerbank 10000 mAh ürünü Trendyol ayrıcalıklarıyla satın alarak ayrıcalıklı bir deneyime ortak olabilirsiniz.