Xiaomi 10000 Mah (versiyon 3) Taşınabilir Şarj Cihazı Lacivert (ince Ve Hafif Kasa)

429 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Xiaomi 10000 Mah (versiyon 3) Taşınabilir Şarj Cihazı Lacivert (ince Ve Hafif Kasa)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MrCep Satıcı Ünvanı: ZİRVE GRUP TEKNOLOJİ PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0999124363200001 Vergi Kimlik Numarası: 9991243632
    Bu ürün MrCep tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Xiaomi 10000 mAh (Versiyon 3) Taşınabilir Şarj Cihazı Siyah (İnce ve Hafif Kasa) Özellikleri Yenilikçi tasarım, mükemmel kalite ve yüksek çıkış kapasitesi ile öne çıkan Xiaomi 10000 mAh (Versiyon 3) taşınabilir şarj cihazı siyah (ince ve hafif kasa), günlük hayatında güçlü bir taşınabilir şarj cihazına ihtiyaç duyanlara hitap ediyor. Akıllı telefon, tablet, giyilebilir teknoloji ürünleri ve cihaz aksesuarları için kullanılabilen model, hayatının her alanında akıllı teknolojilere yer veren kullanıcıların güç ihtiyaçlarına cevap vermeyi başarıyor. Hareket Özgürlüğü Kazandıran Detaylar Xiaomi 10000 mAh (Versiyon 3) taşınabilir şarj cihazı siyah ince modelleri, taşıdıkları premium özellikler sayesinde akıllı teknoloji kullanıcılarına hareket özgürlüğü kazandırmayı başarıyor. Artırılmış uyumluluğu, akıllı cihaz ve aksesuarları sabit bir yerde kendi adaptörleri üzerinden şarj etme ihtiyacını tümüyle kaldırıyor. Özellikle, sürekli hareket halinde olan kullanıcıların hayatını önemli ölçüde kolaylaştırıyor. Güçlü Bir Seyahat Arkadaşı: Çift yönlü hızlı şarj olabilen model, 10000 mAh kapasitesi sayesinde akıllı cihaz ve aksesuarlarınızı çok daha yoğun ve uzun bir şekilde kullanmanıza izin veriyor. Cihazlarınızı birçok kez tam doldurmanıza imkan veren ürün, seyahat esnasında en yakın ve güçlü arkadaşlarınızdan biri oluyor. Kolay Taşınabilirlik: Ultra ince ve hafif olacak şekilde tasarlanan Xiaomi 10000 mAh (Versiyon 3), yoğun yaşam tarzınıza ayak uydurmayı başarıyor. 14.2 mm inceliğine sahip olan taşınabilir şarj cihazı, 245 gram ağırlığı sayesinde pantolonun arka cebinde bile zahmetsizce taşınabiliyor. Çift USB Çıkışı: Yenilikçi bir bakış açısı ile tasarlanan cihaz, kompakt tasarımı ile çift USB çıkışını buluşturmayı başarıyor. Aynı anda iki cihazı şarj etmenizi sağlayan özellik, sizin ve sevdiklerinizin cihazlarına yetebilmesine yardımcı oluyor. Güçlü, Dayanıklı ve Şık Tasarım: 180o ergonomik ark tasarımı kullanılan model, ele tümü ile oturuyor ve çok daha güvenli bir tutuş sunuyor. Sahip olduğu alüminyum kasa, çarpışma ve darbelere dayanmasını sağlayan yüksek yapısal mukavemete sahip olmasını sağlıyor. Şık bir yüzey görünümü sunan pürüzsüz ekosal kaplama
  • ter, oksitlenme ve günlük aşınmalara karşı dayanıklı bir yüzeye kavuşmasına yardım ediyor. Optimize Edilmiş Şarj / Boşaltma Verimliliği: Yüksek yoğunluklu lityum polimer pil kullanılan taşınabilir şarj cihazı, iyileştirilmiş şarj dönüşüm oranları ve stabil boşaltma voltajını keyfini sürmenizi sağlıyor. Gelişmiş direnç kapasite sensörleri ile desteklenen model, çok daha dayanıklı olmakla kalmıyor. Optimize edilmiş şarj verimliliği de sunuyor. Arttırılmış Uyumluluk ve Verim: %90'dan fazla, dönüşüm oranı sunan Xiaomi 10000 mAh (Versiyon 3), gerçek çıkış kapasitesini deneyimlemenize olanak tanıyor. Diğer taraftan, bugün piyasada bulunan pek çok akıllı telefon, tablet ve diğer cihazlarla problemsiz bir şekilde bağlayabilmeniz için farklı çıkış alternatifleri sunuyor. 5V / 2A, 9V / 2A ve 12V / 1,5A çıkışları sayesinde, kullanıcılarını yüksek uyumlulukla tanıştırıyor. Düşük Güç İletimi: Bluetooth kulaklık ve fitness bilekliği gibi pek çok aksesuar, düşük güç aktarımı ile sağlıklı bir şekilde şarj edilebiliyor. Bu tip aygıtları güvenle şarj edebilmeniz için, Xiaomi taşınabilir şarj cihazı düşük şarj modunda çalışıyor. Taşınabilir şarj cihazına 2 kez basarak 2 saatlik düşük güç şarj modunu uyandırabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Kablo Ucu USB
  • Pil Gücü (mAh) 900-3000
  • Renk Lacivert
  • Volt 5 - 8 V
Geri Bildirim Ver