Xerox B215 Çok Fonksiyonlu Siyah Beyaz Lazer Yazıcı

2.179 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Xerox B215 Çok Fonksiyonlu Siyah Beyaz Lazer Yazıcı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Office Donanım Satıcı Ünvanı: KARADENİZ FOTOKOPİ TEKNOLOJİ SİSTEMLERİ SERVİS HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Trabzon Mersis Numarası: 0509059270300011 Vergi Kimlik Numarası: 5090592703
    Bu ürün Office Donanım tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Xerox B215V_DNI Yazıcı-Tarayıcı-Fotokopi-Faks Çok Fonksiyonlu Lazer Yazıcı Dubleks-Wireless-Network Sınıfının En İyi Siyah Baskı Kalitesi Birden fazla işlemi tek bir cihaz ile sağlayan lazer yazıcı tarama, faks ve baskı özelliği sunarak 1200 x 1200 DPI çözünürlük sağlamaktadır. Kullanıcılar yüksek çözünürlük sayesinde siyah beyaz çıktılarını kaliteli bir şekilde elde edebilir. Dahili Bellek ile Mükemmel Kullanım Lazer yazıcının 256 MB dahili bellek kullanımı sayesinde kullanıcılar benzersiz bir deneyim yaşayabilir. Aynı baskıları almak için yeniden işlem yapmak zorunda kalmadan yazıcı hafızası sayesinde pratik bir kullanım sağlanabilir. Kaliteli Hızlı Yazdırma Fonksiyonu ile Zamandan Tasarruf Lazer yazıcı dakikada 30 sayfaya kadar siyah beyaz baskıyı üstün kalite üzerinden sağlamaktadır. Bu sayede kullanıcılar çıktılarını seri bir şekilde alarak zamandan tasarruf edebilir. Renkli LCD Kullanımının Konforu Lazer yazıcının renkli LCD ekranı konforlu bir deneyim sunarken ayrıca tüm kullanıcı tiplerinin rahat erişebileceği bir kullanım sağlar. Kullanıcılar renkli ekran menüsü üzerinden dilediği işlemi kolayca seçebilir ve işlemlerini eksiksiz şekilde yerine getirebilir. Desteklenen İşletim Sistemleri ile Sorunsuz Kullanım Lazer yazıcı desteklediği işletim sistemleri ile tüm cihazlarda son derece uyumlu şekilde çalışır. Lazer yazıcı Windows 10, 8.1, 8, Windows Vista, Windows XP, OS X v10.10 Yosemite, OS X v10.11 El Capitan, macOS Sierra v10.12 ve Linux OS işletim sistemlerini desteklemektedir. Kâğıt Giriş ve Çıkış Kapasitesi Yazıcının 100 sayfalık kâğıt çıkış kapasitesi ile 251 sayfalık kâğıt giriş kapasitesi bulunmaktadır. Kullanıcılar geniş kâğıt giriş haznesine A4 boyutundaki kâğıdı pratik bir şekilde yerleştirebilir. TEKNİK ÖZELLİKLER Baskı TürüÇok İşlevli Lazer Baskı Hızı30 ppm Baskı Çözünürlük1200 x 1200 dpi Tarama Çözünürlük1200 x 1200 Fotokopi ÖzelliğiVar Fotokopi Çözünürlük600 x 600 dpi Fotokopi Adedi20 Sayfa Faks ÖzelliğiVar Bellek256 MB Çift Taraflı BaskıOtomatik Kağıt Kapasitesi (Giriş)250 yaprak Desteklenen Kağıt BoyutuA4 (210 x 297 mm) USBVar Wi-FiVar Aylık Çalışma Kapasitesi30.000 Sayfaya Kadar

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellikler USB Desteği
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Yazıcı Tipi Lazer Çok İşlevli Renkli
Geri Bildirim Ver

Xerox B215 Çok Fonksiyonlu Siyah Beyaz Lazer Yazıcı

Lazer ışınları ile yüksek kaliteli baskı sağlayan teknolojik cihazlar yazıcı olarak adlandırılır. Xerox B215 çok fonksiyonlu siyah beyaz lazer yazıcı, yüksek bir performansa sahiptir ve çeşitli alanlarda kullanılabilir. Kopyalama ve yazdırma fonksiyonu ile kaliteli baskı sağlar ve istediğiniz sayıda kopya elde edebilirsiniz. Faks ve e-posta işlevi ile kolay bir şekilde diğer cihazlar ile iletişim kurabilirsiniz. Ürün, yüksek hızlı Wi-Fi bağlantısı ile verdiğiniz komutları hızlı bir şekilde yerine getirir. Xerox lazer yazıcı, düşük ses seviyesi ile sessiz çalışır ve dikkatinizin dağılmasına izin vermez. Ürün, güçlü yapay zekası ile ihtiyaçlarınızı karşılar. Az yer kaplar ve kolay bir şekilde ihtiyacınıza göre konumlandırabilirsiniz. Ürün, canlı ve net baskı kalitesi ile profesyonel bir performansa sahiptir.

  • Yüksek baskı kalitesi
  • Hızlı baskı teknolojisi
  • Müşteri dostu arayüzü

Xerox B215V/DNI Wi-Fi Çok Fonksiyonlu Lazer Yazıcı

Xerox B215V/DNI Wi-Fi Çok Fonksiyonlu Lazer Yazıcı

Xerox B215V/DNI Wi-Fi çok fonksiyonlu lazer yazıcı, gelişmiş teknolojisi ile yüksek baskı kalitesine sahiptir. 3.5 inç kolay kullanımlı dokunmatik renkli ekrana sahiptir. Müşteri dostu özelliği ile pratik bir kullanım sağlar. Aynı zamanda, kapsamlı mobil uygulaması ile ürünü rahat bir şekilde kontrol edebilirsiniz. Xerox B215, dakikada 30 sayfaya kadar yazdırabilir. Ürün, sahip olduğu 1200 x 1200 DPI yüksek çözünürlüklü baskı kalitesi ile konforlu bir deneyim sunar. Ürün 256 MB dahili belleği ile hızlı bir kullanım sağlar. Ayrıca, ürün geçmiş işlemleri güçlü hafızasında tutar. Böylece, ihtiyacınız olduğunda aynı baskıları kolay kullanımlı ekranı ile seçerek elde edebilirsiniz. Ürün 11.45 kg ağırlığa sahiptir. Ürün 401 mm genişliğe, 396.8 mm derinliğe ve 365.1 mm yüksekliğe sahiptir.

Yüksek Hızlı Gelişmiş Teknolojisi ile Xerox B215 Yazıcı

Yüksek Hızlı Gelişmiş Teknolojisi ile Xerox B215 Yazıcı

Yazıcılar ev, okul ve iş yerlerinde sıklıkla kullanılır. Teknolojik cihazınızda bulunan dökümanların, fiziksel olarak kağıda aktarılmasını sağlar. Xerox B215 yazıcı, güçlü performansı ile kaliteli bir baskı deneyimi sağlar. Böylece, ürün sahip olduğu USB girişi ile elinizdeki flash bellek sürücüsünden doğrudan baskı işlemi sağlayabilir. B215 Xerox, gelişmiş yapay zekası ile çeşitli yazılımları destekler. Ürün, uygulamalar üzerinden doğrudan bağlantı sağlayarak işlemlerinizi pratik bir şekilde yapmanıza olanak sağlar. Ürün ekranı, kolay bir kullanım için özel olarak geliştirilir. Ayrıca, dokunmatik tasarımı ile tuş takımı bozulmaları gibi problemleri ortadan kaldırır. Ürün, sahip olduğu küçük yapısı ile yer kaplamaz. Aynı zamanda, dar alanlarda rahatça kullanılabilir ve küçük yapısı ile estetik bir görüntü sağlar. Ürün, kablosuz dosya aktarım özelliği ile pratik bir kullanıma sahiptir.

Uygun Fiyatlarla Xerox Çok Fonksiyonlu Siyah Beyaz Lazer

Uygun Fiyatlarla Xerox Çok Fonksiyonlu Siyah Beyaz Lazer

Xerox B215 çok fonksiyonlu siyah beyaz lazer yazıcı fiyat aralığı, ürünün sahip olduğu tüm özellikler dikkate alınarak belirlenir ve size sunulur. Ürün, JPG ve TIFF dosya formatlarını çalıştırır. Ürün, baskı işlemlerinizi yüksek performansı ile hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirir. İnternet bağlantısına sahip olmadığınız durumlar için kablo girişine sahiptir. Ürün, çeşitli dosya transfer özellikleri ile rahat bir kullanım deneyimi sunar. İki taraflı yazdırma ve tasarruf modu ile yüksek verimliliğe sahiptir. Ürün toner tasarrufu sağlar ve tonerinizin tazeliğini korur. Aynı zamanda, IP protokol filtresi özelliği ile üst düzey bir güvenlik sağlar. Böylece, çeşitli grafik ve yüksek görsel baskılarınız için yüksek bir performans sağlar. Ürüne, B25V_DNI kodu ile ulaşabilir ve Trendyol’dan hızlı ve güvenilir bir şekilde satın alabilirsiniz. Dilerseniz Xerox B215 çok fonksiyonlu siyah beyaz lazer yazıcı yorumlarına göz atarak ürün hakkında daha detaylı fikir edinebilirsiniz.