1
Konsol Gamepad ve Joystick kategorisinde
en çok değerlendirilen 1. ürün

xbox 360 Kol Gamepad Joystick Kablolu

379 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

xbox 360 Kol Gamepad Joystick Kablolu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: indirimhanem Satıcı Ünvanı: HAPPY PAPER KAĞIT MATBAA AMBALAJ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0050050744981485 Vergi Kimlik Numarası: 0500507449
    Bu ürün indirimhanem tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Xbox 360 kol Windows 10, Windows 7 ve Windows 8 uyumlu işletim sistemi özelliklerine sahiptir. Kurulum esnasında uygun olan sistem tercih edilerek bağlantı yapılır.
  • Xbox kablolu oyun kolunun titreşim özelliği mevcuttur. Oyun esnasında ani hareketleri ve tuş hareketlerini titreşim yardımıyla bildirir.
  • Xbox 360 titreşimli oyun kolunun analog Joystick işlevselliği mevcuttur. Kontrol çubuğu sayesinde kolay manevra yapma imkanı sağlar.
  • Xbox 360 kol kablolu Joystick Gamepad oyun kolu modeli kablolu bağlantı özelliğine sahiptir. Kablo uzunluğu sayesinde uzak mesafeden oyun oynamayı mümkün kılar.
  • Xbox oyun kolu modeli, bilgisayarda ve Xbox oyun konsolunda kullanılabilir özelliktedir. Cihazların bağlantı noktalarına takılan kablo sayesinde bağlantı kısa sürede kurulur.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Uyumlu Cihaz Xbox 360
  • Ürün Türü Joystick
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Garanti Süresi 1 Yıl
  • Bağlantı Kablolu
Geri Bildirim Ver

Xbox XBOX360JSTCK 360 Kablolu Joystick PC Uyumlu Karışık Renkli Kol

XBOX 360 kablolu kol joystick gamepad, farklı elektronik cihazlarınızla bağlantı yaparak oyun oynamanızı mümkün kılar. Ürün, özellikleri ve tasarımıyla kullanıcıların beğenisi kazanır. Siyah rengiyle herkesin tercih edebileceği bir üründür. XBOX 360 kablolu kol joystick gamepad üzerinde bulunan tuşlar sayesinde oyuna müdahale etmenizi kolaylaştırır. Bilgisayar oyunlarıyla keyifli vakit geçirmek için ideal bir üründür. Arkadaşlarınızla düzenlediğiniz turnuvalarda başarılı olmanıza destek olur. XBOX 360 kablolu kol joystick gamepad 2 metre kablosuyla koltuğa uzanıp oyun oynamanızı sağlar. Tüm oyunlarda kullanmanız için tasarlanan joystick, parmaklarınızı ve bileklerinizi yormaz. Böylece oyun sonrası ağrı ve sızı gibi rahatsızlıklar yaşamazsınız. Bu eğlenceli aksesuarı boş vakitlerinizi değerlendirmek için tercih edebilirsiniz. XBOX 360 kablolu kol joystick gamepad’i sevdikleriniz için özel günlerde hediye olarak alabilirsiniz.

  • Ürün Rengi: Siyah
  • Türü: Joystick
  • Kablolu: Evet

Xbox 360 2 Metre Kablolu Joystick Gamepad Ne İşe Yarar?

Xbox 360 2 Metre Kablolu Joystick Gamepad Ne İşe Yarar?

XBOX 360 kablolu kol joystick gamepad siyah rengiyle özel bir tasarıma sahiptir. Söz konusu ürün, bilgisayar ve konsol oyunlarını daha keyifli ve rahat bir hâle getirir. Bu kol sayesinde koltuğunuzda istediğiniz gibi oturarak oyun oynayabilirsiniz. Rahat koşullarda sadece ekrana konsantre olabileceğiniz için rakiplerinizden öne geçme şansınız artar. XBOX 360 kablolu kol joystick gamepad, bileklerinizi yormadan uygun pozisyonda hareket etmenize yardımcı olur. Büyük küçük her yaştan oyun severin kullanabileceği bu ürün, hızlı reaksiyon kabiliyetiyle size avantaj sağlar. Kol üzerinde bulunan pek çok fonksiyonel tuşa basarak oyunun gerektirdiği hamleleri yapabilirsiniz. İki elle kullanabileceğiniz bu ürün sayesinde başarılı olup seviyeleri daha hızlı geçebilirsiniz. Kablolu joystick, oyun oynamak istediğiniz her yere götürebileceğiniz bir üründür.

Xbox 360 Kol Kablolu Joystick Gamepad’in Özellikleri Nelerdir?

XBOX 360 kablolu kol joystick gamepad 2 metre kablosuyla rahat ve kullanışlıdır. Oyuncu koltuğunda oturduğunuzda ekrana çok yakın olmanıza gerek kalmaz. Bu durum aynı zamanda size hareket özgürlüğü verir. Siyah rengi sayesinde modern ve şık görünür. Gamepad farklı sistemlerle çalıştırılabilen bir ürün olarak avantaj sağlar. Bunlar arasında; Windows 7/8/10, XBOX 360 Slim sayılabilir. Microsoft XBOX 360 için USB kontrolüyle bağlantı yapılabilir. Ürün, tüm oyunları destekleyip optimize edebilir ve kullanıcıların beklentilerini karşılar. XBOX 360 kablolu kol joystick gamepad, üzerinde bulunan renkli tuşlarla oyun sırasında seri ve sorunsuz olarak çalışır. Bu sayede rakiplerinizden öne geçebilirsiniz. Avuç içine oturtarak çift elle kontrol edebilirsiniz. Söz konusu ürünü keyifli bir oyun deneyimi yaşamak için kullanma şansınız var.

Xbox 360 Siyah Kablolu Joystick Gamepad Kaliteli midir?

XBOX 360 kablolu kol joystick gamepad tasarımı ve üretildiği malzeme sayesinde kaliteli bir üründür. Tuşların yumuşak olması kolay kullanılmasını sağlar. Ayrıca ürün titreşimi ve performansıyla oyuncuları memnun eder. Özellikle kablo uzunluğu sayesinde daha rahat olmanıza destek olur. Söz konusu joystick, bağlantı yapılır yapılmaz çalıştır ve bu sayede ekstra bir işlem gerektirmez. Bu sayede herkesin kullanabileceği avantajlı bir üründür. Gamepad sunduğu teknik özelliklerle kalitesini kanıtlar. Böylece oyuncu kolunu uzun ömürlü olarak değerlendirebilirsiniz. Kullanıcıların fikirlerini öğrenmek için XBOX 360 kablolu kol joystick gamepad yorumlarını okuma şansınız bulunur. Farklı cihazlarda rahatlıkla çalışan ürün, herkese hitap eden görüntüsü ve kalitesiyle öne çıkar. XBOX 360 kablolu kol joystick gamepad fiyatı ve performansı sayesinde kullanıcılar tarafından tercih edilir. Siz de Trendyol’un ayrıcalıklı ödeme seçeneklerinden faydalanmak için kolaylıkla sipariş verebilirsiniz.