Wynns Engine Oil Stop Leak Wynn's Motor Yağ Sızıntı Kaçak Önleyici Yağ Katığı Katkısı 325ml

170 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Wynns Engine Oil Stop Leak Wynn's Motor Yağ Sızıntı Kaçak Önleyici Yağ Katığı Katkısı 325ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Shayah Co Satıcı Ünvanı: SHAYAH OTOMOTİV DIŞ TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0769171232900001 Vergi Kimlik Numarası: 7691712329
    Bu ürün Shayah Co tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Engine Oil Stop Leak / MOTOR YAĞ SIZINTI ÖNLEYİCİ 325ml Wynn's Engine Oil Stop Leak, motor yağı sızıntılarını motoru sökmeden durdurmak ve önlemek için tasarlanmış, yağda çözünen bir tamamlayıcıdır. ÖZELLİKLERİ Motoru sökmeden yağ sızıntılarını durdurur ve önler. Krank mili, eksantrik mili ve valf gövdelerinin kauçuk ve neopren contalarını canlandırır. Tüm mineral, sentetik, tek ve çok dereceli yağlarla uyumludur ve normal ve düşük SAPS uygulamaları için uygundur. Katalitik konvertörlere zarar vermez. Yağ kalitesini ve viskozitesini etkilemez. KULLANIM YERİ Turboşarjlı veya turboşarjsız tüm benzinli ve dizel motorlar ve yağ kaybı olan sabit donanımlar için tavsiye edilir. KULLANIM ŞEKLİ Bir kutunun tüm içeriğini motor yağına ekleyin. Dolaşmak için motoru çalıştırın. Aracı normal şekilde sürün. 325 ml'lik bir kutu, 6 litreye kadar motor yağına etki eder. Motor Yağı Durdurma Sızıntısının tam olarak etkili olması için 200 mil / 300 km'ye kadar bekleyin. İyileşme olmazsa, mekanik bir eksiklik olması muhtemeldir. Uygulama, yağ değişim sürelerini etkilemez.
Geri Bildirim Ver