1
Oto Şampuan kategorisinde
en çok satılan 1. ürün

Würth Araç Içi Temizleme Spreyi 500ml (0893033 028 24)

190 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (31)
Kurumsal Fatura
4. Ürüne 15 TL İndirim
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
203,70 TL
Kurumsal Fatura
198,45 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Würth Araç Içi Temizleme Spreyi 500ml (0893033 028 24)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Jan Jan Satıcı Ünvanı: OĞUZHAN KÜNCÜ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Balıkesir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6050576585
    Bu ürün Jan Jan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tüm boyalı ve plastik parçalar, cam yüzeyler ve döşemelerdeki nikotin, kir ve tozu temizler Tek hareketle iç mekan temizliği Antistatik katkı maddesi, yüzeyde geçici toz koruması sağlar Aracın iç kısmının uzun süreli temizliği. Dikey yüzeylerden akmaz, yani uygulandığı yüzeylerde tutunma sağlar Minimum çalışma süresi sayesinde tasarruflu kullanım Yoğun etkisi sayesinde kiri güvenilir şekilde gevşetir Tekrarlanan silme gerekmediği için zaman kazandırır Görünür beyaz köpük Her bir noktaya yalnızca bir kez püskürtüldüğü için zaman ve malzeme tasarrufu sağlar İç mekanda her zaman hoş, taze bir koku Torpido yüzeyinde artık hoş olmayan nikotin kokusu kalmaz Silikon içermez Not Hassas yüzeyler üzerine doğrudan püskürtmeyin. İç mekan temizleyiciyi temiz bir bez üzerine püskürtün ve temizlenecek yüzeyleri silin. Sıcak yüzeyler üzerinde veya doğrudan güneş ışığı altında kullanmayın. İdeal köpük oluşması için kullanmadan önce kutuyu iyice çalkalayın! Kullanım talimatları, yürüttüğümüz testlere ve deneyimimize dayanmaktadır
  • her uygulamadan önce kendi testlerinizi yapın. Çok sayıda uygulamadan, depolama ve işleme koşulundan dolayı belirli bir uygulama sonucu için sorumluluk kabul etmeyiz. Ücretsiz müşteri hizmetimiz teknik bilgi sağladığı ya da bir danışma hizmeti olarak hareket ettiği ölçüde
  • sağlanan danışma veya servisin, belirli, sözleşmeye bağlı olarak anlaşmaya varılmış hizmetimizin kapsamı içine girmesi ya da danışmanın kasıtlı olarak davranması dışında bu hizmet nedeniyle sorumluluk kabul edilmez. Ürünlerimizin kalitesinin sürekliliğini garanti ederiz. Teknik değişiklikler yapma ve ürünleri daha fazla geliştirme hakkımızı saklı tutarız.
Geri Bildirim Ver

Würth Araç İçi Köpük Temizleme Spreyi 500 Ml

Otomobiller her dönem ulaşım için insanların sıklıkla tercih ettiği araçlardandır. Toplu taşımaların yanı sıra bireysel olarak tercih edilen özel araçlar da bulunur. Özel araçların belirli dönemlerde iç ve dış temizliğinin yapılması önemlidir. Araç içi temizliği için bu bağlamda kullanabileceğiniz alternatif ürünler vardır. Würth araç içi köpük temizleme spreyi 500 ml bu süreçte karşınıza çıkan etkili ürünlerden biridir. Würth araç içi köpük temizleme spreyi sayesinde geçici olarak aracınızın iç kısmının toz tutmasını da önleyebilirsiniz. Aynı zamanda çeşitli kirlerin ya da toz tanelerinin dahi temizlenmesinde etkili bir ürün olarak kullanabilirsiniz. Hem uygun fiyatlı olması hem de kolay bir kullanım sağlaması bakımından rahatlıkla bu seçeneği tercih edebilirsiniz.

  • Uygulanan yüzeylere tutunma
  • Geçici toz koruması
  • Nikotin, toz ve kir temizleme

Würth Araç İçi Temizleme Spreyi İçeriği

Würth Araç İçi Temizleme Spreyi İçeriği

Würth araç içi temizleme ve köpük temizlik spreyi 500 ml, hem özellikleri hem içeriği açısından da dikkat çeker. Würth araç içi temizleme spreyi 500 ml ile aracınızın içini kısa sürede kolayca hijyenik hale getirebilirsiniz. Araç içi döşemelere sinmiş olan nikotin, toz ya da kirlerin hepsini bu sprey ile giderebilirsiniz. Aracın tüm bölümlerinde bir bez ya da sünger yardımı ile rahatlıkla temizleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Bu süreçte sprey dışında herhangi bir işlem daha gerçekleştirmeye de ihtiyaç duymazsınız. Tek bir ürün ile tüm araç içi temizliğini kolayca tamamlayabilirsiniz. Etkili bir iç mekan temizleyicisi olması bakımından da bu seçenek sıklıkla tercih edilir. 500 ml olması ile de uzun süreli kullanım sağlar. Siz de uygun fiyatlı olan araç temizleme spreyini alarak uzun süre kullanabilirsiniz.

Hijyenik Würth Araç İçi Temizleme Spreyi

Hijyenik Würth Araç İçi Temizleme Spreyi

Tek seferde sıkıldığı döşemedeki kir ve tozları toplayan Würth araç içi köpük temizleme spreyi 500 ml fiyat bakımından da makul bir meblağda bulunur. Würth araç içi köpük temizleme spreyi 500 ml yorum ve müşteri dönüşleri de son derece olumlu yöndedir. Sağlamış olduğu avantajları ve yüzeyde gerçekleştirdiği gözle görülür temizlik etkisi, araç içi için alternatif bir ürün olduğunu kanıtlar. Alacağınız araç içi temizleme ürününü hassas yüzeylerde de rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Hassas yüzeylerde direkt olarak spreyi temas ettirmek yerine herhangi bir bez yardımı ile bu işlemi yapabilirsiniz. Genel araba temizliğinin yanı sıra iç araç hijyeninin etkisini de bu seçenek ile pratik biçimde deneyimleyebilirsiniz. Spreyin etkili bir şekilde performans sunması için sıkmadan önce iyice çalkalayabilirsiniz. Çalkalama işlemi sonrasında istediğiniz bölümden başlayarak araç içinde kullanabilirsiniz.

Würth Araç İçi Temizleme Spreyi Fiyatı

Würth Araç İçi Temizleme Spreyi Fiyatı

Beğeni kazanan seçenek, son derece etkili bir temizlik sağlaması ve şeftali aromalı bir kokuya sahip olması açısından yoğun bir ilgi ile karşılanır. Würth araç içi köpük temizleme spreyi 500 ml satın alarak siz de aracınızın hijyen ihtiyacını kolayca karşılayabilirsiniz. Kolay bir kullanım sağlayan Würth araç içi köpük temizleme spreyi 500 ml kullananlar tarafından da pozitif yorumlar alır. Spreyi yüzeye eşit miktarda kullandıktan sonra hijyenik ve kuru olan bir bez yardımı ile araç içi temizliğine başlayabilirsiniz. Kolay bir kullanım şeklinin yanı sıra kısa sürede istenmeyen toz ve kirlerden arınabilirsiniz. Fiyat açısından da uygunluk gösteren bu seçenek, deterjan temizliğine uygundur. Trendyol ile satın alabileceğiniz bu seçenek ile otomobiliniz için aradığınız tozlardan ve kirden koruyacak etkin hijyene ulaşabilirsiniz.