Würth Sprey Araç Ve Oto Kokusu 150 ml / Yeni Araba - Prestige

91,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (14)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
119,99 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Würth Sprey Araç Ve Oto Kokusu 150 ml / Yeni Araba - Prestige

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ASLAN KURUMSAL Satıcı Ünvanı: ASLAN KURUMSAL VANA İNŞAAT TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0089120292200001 Vergi Kimlik Numarası: 0891202922
    Bu ürün ASLAN KURUMSAL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Würth Sprey Araç Ve Oto Kokusu 150 ml (Yeni Araba - Prestige) Kapalı mekanlarda rahatsız edici kokuları yok ederek ferahlık sağlar. Sigara, evcil hayvan ve diğer kötü kokuları ortadan kaldırır. Uzun süre etkilidir. Sprey koku sıkıldıktan sonra tazelik ve ferahlık uzun süre devam eder. Kullanım şekli: Sprey kokular kullanıma hazırdır. Kapılar kapalı durumdayken havaya doğru sıkarak birkaç dakika bekleyiniz. Daha sonra ortamı havalandırınız. Uyarılar: Uygulamayı üst üste tekrarlamanız rahatsız edici olabilir. Bu yüzden çok sık aralıklarla tekrarlamayınız. Araçların torpido kısımlarına, deri, plastik ve ahşap gibi hassas yüzeylere sıkmayınız. Ambalajın üzerindeki güvenlik uyarılarını okuyunuz. Paket İçeriği: 1 Adet Würth Sprey Araç Ve Oto Kokusu 150 ml (Yeni Araba - Prestige)
Geri Bildirim Ver

Würth Sprey Koku Prestige Yeni Araba Kokusu Kötü Kokuya Son

Araba kokuları her araba sahibinin olmazsa olmaz ürünü olmasıyla beraber, araba içinde olası kötü ve hoş olmayan kokuların giderilmesinde oldukça yardımcı olan ürünlerden biridir. Araba içerisinde hoş ve güzel bir kokunun olmasını isteyen kişilerin vazgeçilmez parçaları arasında yer almaktadır. Würth sprey koku prestige ürünü araba içerisine güzel bir koku yayar. Araç sahiplerinin severek kullandığı bu ürün oldukça kaliteli ve kalıcı bir etkiye sahiptir. Würth sprey koku prestige yeni araba kokusu 170 ml yeni araba kokusuna sahip olarak ağır olmayan hoş bir kokuyu aracın içerisine yaymaktadır. Çoğu kişi tarafından tercih edilen bu ürün nostaljik bir izlenim bırakır. Yeni araç kokusu herkesi tarafından sevilmektedir. Otomobilin ilk günkü kokusunu araç içerisine yayan bu ürün kullanıcıların ilk tercihi arasında yer alarak sevilerek kullanılmaktadır.

  • Etkili koku
  • Uzun süreli kullanım
  • Kötü kokuları giderme

Ferahlık Sunan Würth Sprey Koku Prestige Yeni Araba Kokusu

Araçlarında güzel kokuların hakim olmasını isteyen kullanıcılar araba kokularına yönelmektedir. Bu anlamda oldukça geniş bir aralığa sahip olan kokular arasında favori olan ürünler de yer almaktadır. Würth sprey koku prestige yeni araba kokusu kullanıcıların favorileri arasında yer alan ve ferahlık sunan kokular arasındadır. Sprey şeklinde satışa çıkarılan bu ürün kullanıcıların istedikleri zaman kolay bir şekilde sıkılmasıyla etrafa hoş kokular yaymaktadır. Uzun süreli kullanıma imkan tanıyan bu ürünün en büyük avantajı sprey şeklinde satışa çıkarılarak ihtiyaç halinde kullanılabilmesidir. Würth sprey koku prestige 170 ml etkili kokusuyla araç içerisinde oluşabilecek kötü kokuları hapsederek etkili çözüm sunar. Sıfır kilometre araç içerisindeki taze kokuyu kullanıcıların beğenisine sunan bu ürün, üstün kalite ile üretilmiştir. 170 ml olarak satılan bu ürün ile uzun süreler arabanızda yeni araba kokusunu hissedebilirsiniz.

Würth Sprey Koku Prestige Yeni Araba Kokusu Yorumları

Araba kokusu sprey çeşitleri en çok tercih edilen ve kullanım açısından pratik olmasından dolayı popüler ürünler arasında yer alır. Sprey formunda olan bu ürünlerin pratik kullanımı olmasından dolayı araba sahiplerinin ilk tercihleri arasındadır. Gün içerisinde araçlarla beraber çok fazla alana giriş yapar ve çıkarız. Bununla beraber araç içerisinde taşınan ürünlerde epey fazla olabilmektedir. Bu açıdan araçların içi farklı yollarla kötü kokulara sahip olabiliyor. Würth sprey koku prestige yeni araba kokusu 170 ml sk001916 WSKP araçların içerisindeki kötü kokuları yok ederek uzun süreler yeni araba kokusunu arabanızda hakim olmasını sağlar. Würth sprey koku yorumlarından kullanıcı memnuniyeti ve ürün hakkında detaylı bilgilere göz atabilir ve daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.

Würth Sprey Koku Prestige Yeni Araba Kokusu Fiyatı

Würth sprey koku prestige yeni araba kokusu 170 ml özellikleri arasında en fazla sevileni uzun süreler boyunca kokunun araç içerisinde kalmasıdır. Kalıcılık konusunda oldukça başarılı olan bu ürün aynı zamanda ağır bir koku vermeyerek bağ ağrısı gibi kötü durumlara neden olmaz. Würth markası tarafından kullanıcılara sunulan bu ürün ile aracınızın ilk günkü gibi kokmasını sağlayabilirsiniz yeni araç kokusuna sahip olmak için markanın üstün teknolojiler ile tasarladığı sprey şeklindeki bu ürüne sahip olabilirsiniz. Würth sprey koku fiyatları her bütçeye hitap edecek şekilde satışa çıkarılmaktadır. Kullanımı kolay ve pratik olan bu koku, araçlara yenilenmiş hissi sağlar. Kullanıcılara nostaljik anlar yaşatan bu ürün sevilerek tercih edilmektedir. Würth sprey koku prestige yeni araba kokusu 170 ml satın almak için Trendyol’da yer alan ürünlere göz atabilirsiniz.