2
Genel Bakım Spreyleri kategorisinde
en çok değerlendirilen 2. ürün

Würth Silikon Sprey 500ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (63)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
200 TL'ye %20 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4. Ürüne %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
319,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Würth Silikon Sprey 500ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Model Motosiklet Satıcı Ünvanı: YASEMİN FINDIKOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4100585144
    Bu ürün Model Motosiklet tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Araç iç ve dış mekanlarında bulunan plastik, lastik ve metal parçaların uzun süreli korumasını, bakımını ve yalıtımını yapar. Plastik parçalar parlatılır ve kırılganlıkları giderilir. Kauçuk parçaların bakımı yapılır, böylece kırılgan hale gelmez, dondan etkilenmez ve yapışmazlar. Katlanır tavan ve kapaklar emprenye edilir. Antistatik etki (toz itici). Elektrik kontaklarını neme karşı korur Kayar tavan ve koltuk rayları, emniyet kemeri makaraları vb. sorunsuz çalışır Örneğin metal/plastik vb. gibi birbirine benzemeyen malzemeler arasındaki gıcırdamayı önler. Bir montaj yardımcısı olarak işlev görür, örn. hortum bağlantıları için. Leke yapmaz. Kullanım talimatları, yürüttüğümüz testlere ve deneyimimize dayanmaktadır
  • her uygulamadan önce kendi testlerinizi yapın. Çok sayıda uygulamadan, depolama ve işleme koşulundan dolayı belirli bir uygulama sonucu için sorumluluk kabul etmeyiz. Müşteri hizmetimiz teknik bilgi sağladığı ya da bir danışma hizmeti olarak hareket ettiği ölçüde
  • sağlanan danışma veya servisin, belirli, sözleşmeye bağlı olarak anlaşmaya varılmış hizmetimizin kapsamı içine girmesi ya da danışmanın kasıtlı olarak davranması dışında bu hizmet nedeniyle sorumluluk kabul edilmez. Ürünlerimizin kalitesinin sürekliliğini garanti ederiz. Teknik değişiklikler yapma ve ürünleri daha fazla geliştirme hakkımızı saklı tutarız. SAAT 13:00'E KADAR V ERİLEN SİPARİŞLERİNİZ AYNI GÜN KARGODA... Teknik Bilgiler: İçerik 500 ml Kap Sprey kutusu Renk Renksiz Kimyasal baz Mineral yağ Yoğunluk/koşullar 0.61 g/cm³ / 20°C'de Min./maks. sıcaklık koşulları 40 ila -5 °C Üretimden itibaren raf ömrü 24 Ay

Ürün Özellikleri

  • Hacim 500 ml
Geri Bildirim Ver

Würt Silikon Sprey 500 ml Made In Germany

Koruyucu özellikli Würt silikon sprey araçlarınızda bulunan metal, lastik veya plastik kısımların bakımı ve dış koruma özelliği sayesinde yalıtımını yapar. Aracınızın dış faktörler nedeni ile aşınmaya ve yıpranmaya başlayan iç ve dış yüzeyleri silikon sprey özelliği ile en üst düzeyde korumayı amaçlar. Araçlarınızı dış faktörlerden korumak isterseniz Würt silikon sprey 500 ml deneyebilirsiniz.

  • Hacim:500 ml
  • Yalıtım özelliği
  • Nemden korunma sağlar

Farklı Alanlarda Kullanım Avantajı

Farklı Alanlarda Kullanım Avantajı

Würt silikon sprey kullanım alanları oldukça fazla çeşitlilik sunmaktadır. Farklı çeşitlerdeki yüzeylerde farklı kullanım amaçları bulunmaktadır. Çok fonksiyonlu özellik sunan Würt silikon sprey kapı fitili alanlarında da kullanılmaktadır. Aracın içerisinde birçok bölgede de kullanılabilir. Bunlar arasında aracın cam kenar çerçeveleri, iç döşemelerde, kontak anahtarın giriş bölgesinde, bagaj kilit sisteminde ince işçilik isteyen tüm detaylara kolaylıkla ulaşmanızı sağlar. Temizlik ve koruma sağlayan ürün oldukça kullanışlıdır. Uygulama sağladığınız alanda toz bırakmamaktadır. Yüzeye parlaklık kazandırmaktadır. Dış faktörlere karşı koruma sağlayan silikonlu özelliği ile yıpranmalara karşı aracınızı korumaktadır. Toz birikimine izin vermeyen ürün antisatik özellik göstermektedir. Uygulama etkisi, uzun süre kendisini göstermektedir. Ürünün uygulandığı yüzeylerde leke bırakmaması için şeffaf renk seçeneği ile üretilmiştir. Ürün uygulanan alanlarda renk değişimi ve solması yapmamaktadır.

Würt Silikon Sprey Kullanımı

Würt Silikon Sprey Kullanımı

Würt Silikon Sprey nasıl kullanılır? Kullanımı çok kolay olan ürün silikon sprey kutusunu çalkalamakla işe başlayın ardından temizlenmiş yüzeye spreyi sıkınız. Silikon sprey uygulandığı alanda silinerek kurumaya bırakılmalıdır. Würt silikon sprey kullanımı oldukça basittir. Ancak dikkat edilmesi gereken bazı noktalar bulunmaktadır. Bunlar arasında Würt silikon sprey metal alanlara uygulamamanız gerekmektedir. Ürün yanıcı özellik gösterdiğinden dolayı olası riskleri meydana getirebilir. Uygulama sağladığı alanda koruyucu özellik geliştiren silikon sprey sunduğu hizmet kalitesi ve özelliği ile benzer ürünler arasından en çok tercih edilen ürünler arasına girmektedir. Kar, yağmur, sıcak, soğuk tüm hava tiplerinde uygulamadan eksiksiz bir sonuç alırsınız. Çok soğuk havalarda dahi özelliğini kaybetmeyen ürün ihtiyaç duyduğunuz her an size yardımcı olmaktadır. Würt silikon sprey ürün kullanımında aracınızda bulunan tozlanmaları engelleyebilirsiniz.

Würt Silikon Sprey Kullanıcı Yorumları

Würt Silikon Sprey Kullanıcı Yorumları

Ürün kullanımında pratik sonuçlar elde ederek zaman kazanmak isteyen kişiler, Würt Silikon Sprey 500 ml Made In Germany ürün seçeneğini kullanmaktadırlar. Ürün 24 ay raf ömrü sunmaktadır. 500 ml hacim sunmaktadır. Ürünü kullanan kişiler üründen oldukça memnun kalmaktadırlar. Würt silikon sprey yorumlar bölümünü inceleyerek ürünü kullanmış ve deneyimlemiş kişilerin düşüncelerini okuyabilirsiniz. Ürünü geniş yüzeylere, kısa mesafeden uygulayarak kullanımını gerçekleştiriniz. Ürünün sunmuş olduğu ince ve uzun başlıklı yapısı ile ulaşması zor ve dar alanlara kolaylıkla ulaşmanızı sağlar. Araçlarınız zaman içerisinde yıpranma özelliği gösterir. Bunu en aza indirmek için Würt silikon sprey seçeneklerini inceleyebilirsiniz. Würt silikon sprey trim sesi ses engelleyici özelliği ile aracınız içerisinde oluşan plastiklerin temas etmesi sonucu çıkan rahatsız edici sesi engellemektedir. Trim seslerini Würt silikon sprey ile durdurabilirsiniz.