1
Yağ ve Motor Katkıları kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

Würth Motor Temizleyici Sprey 500 ml

250 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (80)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Würth Motor Temizleyici Sprey 500 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DuoLight Satıcı Ünvanı: DUOLIGHT OTOMOTİV YEDEK PARÇA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tokat Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0314137690900001 Vergi Kimlik Numarası: 3141376909
    Bu ürün DuoLight tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Motor üzerindeki yağ, gres ve inatçı kirleri temizlemek için, binek araç, motosiklet, çim biçme makinesi ve benzeri tüm motor tipleri için uygun, yıkama gerektirmeyen motor temizleyici. Motor aksamında bulunan hiçbir parçaya zarar vermez. Temizleme işlemine ek olarak parlak bir görünüm kazandırır ve motor yüzeyinde koruma sağlar. Hızlı ve kolay temizleme. Üstün içeriği sayesinde motor üzerindeki yağ, gres ve inatçı kirleri hızlı ve kolay bir biçimde temizler. Çevre dostu. Çevreye zarar vermeyen, ozonla dost itici gazlar içerir. Sızma özellikli. Ulaşılması zor olan noktalara rahatlıkla ulaşır, kolayca nüfuz eder ve temizler. Elektronik devrelere zarar vermez. Kauçuk, plastik ve boyalı yüzeylere zarar vermez. Silikon içermez. Turunçgil esansı içerir. Uyarı : Sıcak veya çalışan motorun üstüne asla sıkmayınız. Alev üzerine veya akkor halindeki herhangi bir nesne üzerine sıkmayınız. Tutuşturucu kaynaklardan uzak tutunuz. Ürünü sıkarken kesinlikle sigara içmeyiniz. Ortamda yeterli havalandırmayı sağlayınız. Ürünü direk güneş ışınlarından uzak tutup serin, kuru ve iyi havalandırılmış yerde muhafaza ediniz. Uygulama sonrasında, motoru çalıştırmadan önce, muhtemel ürün kalıntıları mutlaka temizlenmelidir. Temizlenemeyen ürün kalıntıları, motor çalıştığında duman oluşumuna sebep olabilir. Uygulama alanı: Binek araç, motosiklet, çim biçme makinesi ve benzeri tüm motor tiplerinin temizlenmesi için uygundur. Talimatlar : Ürünü kullanmadan önce iyice çalkalayın. Spreyi, uygulanacak yüzeye 20 cm mesafeden sıkın. Ürünü kirli yüzeylerin üzerine sıkarak nüfuz etmesini ve yağ, gres ve kirlerin akmasını bekleyin. Çok kirli ve yağlı alanlarda işlem birkaç kez tekrarlanabilir. Kirler yüzeyden aktıktan sonra motoru su ile yıkayabilir ya da kuru ve temiz bir bezle silerek temiz ve parlak bir görünüme sahip olmasını sağlayabilirsiniz. Motoru su ile yıkamayı tercih ederseniz, hemen akabinde basınçlı hava kullanarak kurutma işlemi yapmanızı öneririz. Her iki uygulama şeklinde de dikkat edilmesi gereken konu, uygulama alanındaki ürün kalıntılarının giderilmesidir. Raf Ömrü Üretim Tarihinden İtibaren : 24 Ay

Ürün Özellikleri

  • Litre 500 ML
  • Viskozite 0W-20
  • Yakıt Benzin
Geri Bildirim Ver

Würth Motor Temizleme Spreyi 500 ml Skt:01.2024

Würth motor temizleme spreyi 500 ml SKT:01.2024 ürünü; şanzıman, kaporta, şasi ve araç motorlarını temizlemeye yarayan sprey formlu bir malzemedir. Araç parçalarına ek olarak; testere ve bahçe makineleri gibi birçok makine elemanını temizleyen bu ürün, çok yönlü olması ve farklı alanlarda kullanılabilmesi sayesinde beğeni toplar. Bakım ve temizlikte kullanılan bir üründür. Bisiklet ve motosiklet bakımlarında güvenli bir şekilde kullanılabilir. Makine parçalarının uzun ömürlü olmasını hedefleyen bu ürünün içeriğinde; aox bileşenler, halojenli hidrokarbon ve formaldehit gibi kimyasallar yer almaz. Sprey formunda tasarlanan temizleme spreyi, kullanım esnasında son derece avantaj sağlar. Ulaşılması zor olan bölgeleri dahi rahat bir şekilde temizleyebilirsiniz.

  • 500 ml hacme sahip ürün
  • Sprey formda üretilir
  • Motor ve makine parçaları temizliğinde kullanılır

Würth Motor ve Makine Temizleme Spreyi 500 ml Özellikleri

Würth Motor ve Makine Temizleme Spreyi 500 ml Özellikleri

Würth motor temizleme spreyi 500 ml, sprey formlu olması sayesinde temiz ve efektif bir kullanım alanı oluşturur. Temizleme işlemi bittikten sonra dahi, toz ve kire karşı yüksek bir dayanım içeren tabaka oluşturur. Bu sayede temizlenen bölgeler, kolay bir şekilde kirlenmez. Malzemenin parlaklığını geri kazandıran bu ürün sayesinde, parçaların kullanım ömrü uzayabilir. Aracın önemli parçaları olan motor ve elektronik malzemelerin temizliğine dikkat son derece önemlidir. Würth motor temizleme spreyi; kullanıldığı yüzeyde olası kauçuk, plastik ve boyalı alanlara zarar vermeden kullanılabilir. Hem efektif hem de zararsız olan bu sprey, son derece etkili bir kullanım alanı sunar. Aracın bakımını profesyonel bir yardım almadan yapmanıza yardımcı olan sprey ile uzun zamanda ekonomik bir avantaj sağlayabilirsiniz. Zamandan tasarruf edebileceğiniz bu ürünü güvenle kullanabilirsiniz.

Würth Motor ve Makine Temizleme Spreyi 500 ml Yorumları

Würth Motor ve Makine Temizleme Spreyi 500 ml Yorumları

Würth motor temizleme spreyi 500 ml SKT:01.2024 yorumlarında ürünün son derece iyi bir temizlik sağladığından ve motor parçalarına herhangi bir zarar vermeme durumundan söz edilir. Hızlı bir şekilde temizlik yapmanıza olanak sağlayan sprey sayesinde istediğiniz zaman araç parçalarını temizleyebilirsiniz. 500 ml hacme sahip olan ürün, uzun bir süre kullanılabilir. Teneke kutuda tasarlanan sprey, ergonomik ve hafif yapısıyla müşteri tarafından beğenilir. Zengin içeriğe sahip olması sayesinde birçok malzemenin temizliğinde kullanılabilen bü ürünü gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Zor şartlar altında çalışan motor ve motor parçalarının üzerinde gres ve yağ gibi temizlenmesi güç lekeler oluşabilir. Bu kirler, kaliteli içeriğe sahip Würth ile kolay bir şekilde temizlenebilir. Araç temizliğine ilgisi olanların memnun bir şekilde kullandığı bir modeldir.

Würth Motor ve Makine Temizleme Spreyi 500 ml Fiyatları

Würth Motor ve Makine Temizleme Spreyi 500 ml Fiyatları

Würth motor temizleme spreyi 500 ml SKT:01.2024 fiyatı, ürünün hacim ve içerik özelliklerine göre belirlenir. Son derece ekonomik olan bu ürün ile birçok parçanın temizliğini hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Hem araç bakım sektörü hem de amatör temizlikte tercih edilen bu ürün, herkes tarafından rahatlıkla kullanılabilir. Derinlemesine bir temizlik için son derece uygun olan bu ürünü çeşitli alanlarda tercih edebilirsiniz. Ekstra koruma ve temizlik sağlayan sprey ile motor parçalarının kullanım ömrünü uzatabilirsiniz. Çevreye zarar vermeyen bu ürün, temizlik prensibine uygun olarak kullanılır. Uygulanan bölgeye hızlı bir şekilde nüfuz eden temizleme spreyi sayesinde zahmetsiz bir şekilde temizlik yapabilirsiniz. Birçok makine ve aletin temizliğinde kullanılan bu spreyi uygun fiyat avantajıyla Trendyol’dan satın alabilir ve efektif bir temizlik işlemi yapabilirsiniz.