Würth Hhs 2000 Sıvı Gres Tutunma Özellikli Yağlayıcı 500 ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (47)
8 saat 57 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
2. Ürüne 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8 saat 57 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
259,50 TL
20 saat 57 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Würth Hhs 2000 Sıvı Gres Tutunma Özellikli Yağlayıcı 500 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ADANUSTORE Satıcı Ünvanı: SONAY ÖZOKÇU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2610107969
    Bu ürün ADANUSTORE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Würth HHS 2000 Tutunma Özellikli Yağlayıcı 500 ml Alman Malı Yüksek basınca karşı son derece dayanıklı yarı sentetik yağYüksek basınca dayanıklı/ Mükemmel gürültü ve titreşim sönümleme özelliğine sahip olağanüstü dayanıklı yağlama filmi oluşurSızma özellikli/ Dar toleranslı yerler için ideal yağlamaKorozyona karşı güvenilir korumaOldukça yapışkanYağlama maddesi dönen parçalar sebebiyle etrafa sıçramaz.İyi malzeme uyumluluğuO-ring/X-ring ve plastikler ile uyumlu. Boyalı yüzeylerle karı nötr davranış.Su sıçramasına, tuzlu suya, seyreltilmiş asitlere ve bazlara karşı dayanıklıSilikon, reçine ve asit içermezUyarıYüksek basınca dayanıklıYüksek basınç yükü ve ana gövdenin kesme hareketlerine rağmen HHS 2000'in yağlama filmi aktif kalır ve kopmaz. Karşı parçayı ana gövdeden güvenli bir şekilde ayırır ve böylece yüksek basınç yükleri altında ideal bir aşınma koruması sağlar. Böyle bir fonksiyon sadece kirden tamamen arınmış yüzeylerde mümkündür, bundan dolayı her uygulamadan önce yüzeyi HHS Clean, Art.-Nr. 0893 106 10 ile düzgün bir şekilde temizleyin.Yukarıdaki uygulama talimatları, kendi test ve deneyimlerimize dayanarak yapılan önerilerdir. Kullanmadan önce kendi testlerinizi yapmanızı öneririz. Farklı uygulama ve depolama/işleme koşullarının çok çeşitli olması nedeniyle, belirli bir uygulama sonucu konusunda garanti veremeyiz. Ücretsiz müşteri yardım hattımız tarafından sağlanan herhangi bir tavsiye veya teknik bilgi için bu danışma hizmeti ve/veya teknik bilgi, tarafımızdan yerine getirilen sözleşmeye bağlı olarak anlaşmaya varılmış performansın bir parçası olmadıkça ya da müşteri hizmetleri çalışanı isteyerek ya da kasıtlı olarak davranmadıkça, yasal sorumluluk kabul etmeyiz. Ürünlerimizin kalitesinin sürekliliğini garanti eder ve teknik değişiklikler ve geliştirmeler yapma hakkımızı saklı tutarız. Uygulama alanıÜniversal yağlama ve örn. vites çubukları, gaz ve fren pedalları, debriyaj pedalı, bowden kabloları, menteşeler, değiştirme kolları vb. yüksek basınç altında çalışan alanların yağlanması için uygundur. TalimatlarKullanmadan önce kutuyu çalkalayın, parçalara püskürtün ve kısa sürede etkisini göstermesini bekleyin. Kullandıktan sonra kutuyu, yukarı tutup boşalana kadar püskürtün. Teknik Bilgiler:Kimyasal baz :Hidrokarbon Yağ bazlı :Sentetik mineral yağRenk :SarımsıKoku/oda kokusu :YağYoğunluk :0,66 g/cm³Yoğunluk koşulları :20°C'deMin. sıcaklık koşulları: -25 °CMaks. sıcaklık koşulları: 180 °CMaks. kısa süreli sıcaklık direnci :200 °CEtken madde parlama noktası :300 °CKinematik yağ bazlı akışkanlık :1500 cStSilikon içermez : EvetAsit içermez :EvetReçine içermez :EvetAOX içermez :Evet Dayanıklı olduğu ortamlar Tuzlu suZayıf alkali çözeltileriZayıf asitlerSu sıçramasıİçerik :500 mlKap :KutuÜretimden itibaren raf ömrü :24 Ay

Ürün Özellikleri

  • Litre 500 ML
  • Viskozite 0W-15
  • Yakıt Benzin & LPG
Geri Bildirim Ver

Würth Hhs 2000 Sıvı Gres Tutunma Özellikli Yağlayıcı 500 ml

Makinalar için yağlama ve mekanik bakım son derece önemlidir. Bir Cihazın sağlıklı ve uzun ömürlü çalışabilmesi için doğru ve nitelikli bir çalışma anlayışı olması şarttır. Ancak kişilerin tercihlerine uygun ve standartlarına yönelik olan bu ürünlerin her biri sıvı gress yağlayıcı ile mümkün olmaktadır. Hhs 2000 sıvı gres tutunma özellikli yağlayıcı 500 ml ile bu bakım tam olarak sağlanmaktadır. Genel olarak niteliklerinin hangi şekillerde oldukları ve birçok noktada detaylarının paylaşılması önemli bir ayrıcalık yaratmaktadır. Würth hhs 2000 sıvı gres tutunma özellikli yağlayıcı 500 ml cihazlar üzerine sıkılarak bekletilir. Fazla akan bölüm silinir ancak tamamen temizlenmeyecektir. Bu yağ aynı zamanda cihazı paslanma ya da farklı zararlardan koruyacaktır.

  • Yüksek Koruma
  • Üstün Başarı
  • Mükemmel Tutuş

Würth Hhs 2000 Sıvı Gres Tutunma Özellikli Yağlayıcı 500 ml İle Makinaların Teknik Bakımları

Würth Hhs 2000 Sıvı Gres Tutunma Özellikli Yağlayıcı 500 ml İle Makinaların Teknik Bakımları

Genellikle araçların mekanik parçalarında sürtünme ile aşınma oluşmaktadır. Bu aşınma ise zamanla parçalara zarar vermektedir. Bu nedenle yağlı durması parçaların uzun ömürlü olmalarına etken olmaktadır. otev4045989463794 marka güvencesi altında uzun ömürlü bir kullanım kolaylığı sağlayan bir yağdır. Bu yağın kaynağı ise, sıvı grestir. Tüm detayları ile demir ürünlerin mükemmel bir tutuş kapasitesini kontrol etmektedir. Her bir ürün için son derece yaygın bir kapasite bulunmaktadır. Tutunma özellikli yağlayıcı cihazlar için olmazsa olmazlar arasındadır. Özellikle araçlar için oldukça yüksek basınçlar ile çalışan parçaların sıvı gres yağı olmadan çalışması mümkün olmayacaktır. Çalışsa bile bir süre sonrasında cihaz arıza verecektir. Bu nedenle cihaz bakımları aksatılmadan yapılmalıdır. Her noktada kişilerin beğenerek kullandıkları bu ürünler birbirinden farklı markalar arasında da güvenli bir marka olarak tercihleri güvende tutmaktadır.

Marka Güvencesi İle Würth Hhs 2000 Sıvı Gres Tutunma Özellikli Yağlayıcı 500 ml

Marka Güvencesi İle Würth Hhs 2000 Sıvı Gres Tutunma Özellikli Yağlayıcı 500 ml

Würth marka olarak yüksek kaliteli ürünler ile yaşamı kolaylaştırmayı hedeflemektedir. Bu nedenle birçok detay için önleyici bir yap olarak da yazılabilmektedir. Hareketli parçaların sürtünme dayanıklılığını arttırıyor olmasının yanı sıra yüksek basınçlı cihazların da uçaklar gibi bakımları gres yağları ile yapılmaktadır. Würth hhs 2000 sıvı gres tutunma özellikli yağlayıcı 500 ml içeriği sayesinde son derece yaygın bir kullanım ağı olduğu anlaşılmaktadır. Önemli bir ayrıntı kişilerin kullanım kaliteleridir. Bu nedenle marka bireysel evlerde hatta beyaz eşyalarda ya da basit kullanımlar için ürettikleri mini boylarda ince bir ulaşım çubuğu eklemektedirler. Bu çubuk sayesinde en ince detaylara kadar yağı aktarma şansı sunmaktadır. Würth hhs 2000 sıvı gres tutunma özellikli yağlayıcı 500 ml yorumları kullanıcılarında tam not alarak müşteri memnuniyetini zirveye taşımış bir markadır.

Würth Hhs 2000 Sıvı Gres Tutunma Özellikli Yağlayıcı 500 ml otev4045989463794 Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Würth Hhs 2000 Sıvı Gres Tutunma Özellikli Yağlayıcı 500 ml otev4045989463794 Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Cihazların da bakımları yüksek maliyetlerin önlenmesi anlamı taşımaktadır. Bu nedenle aktif olarak kullanılan ürünlere Würth hhs 2000 sıvı gres tutunma özellikli yağlayıcı 500 ml kullanımı doğru bir şekilde yapılarak işlenmelidir. Bu sayede paslanma ve sürtünme kaynaklı aşınma gibi sorunların önlenmesine yardımcı oluşmaktadır. Hemen her koşulda kişilerin tercihlerine yön veren ve son derece beğenilerek kolay bir kullanıma sahip olan Würth hhs 2000 sıvı gres tutunma özellikli yağlayıcı 500 ml kullananlar müşteri memnuniyetlerini ayrıca dile getirmektedirler. Cihaz bakımlarınız için sizler de Würth hhs 2000 sıvı gress tutunma özellikli yağlayıcı hakkında detayları ve fiyatları öğrenmek için Trendyol'u ziyaret edebilir ve buradan güvenli bir şekilde siparişlerinizi oluşturabilirsiniz.