1
Enjektör Temizleyici kategorisinde
en çok satılan 1. ürün

Würth Dizel Yakıt Sistemi Ve Enjektör Temizleyici 300ml 2'li

305 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Würth Dizel Yakıt Sistemi Ve Enjektör Temizleyici 300ml 2'li

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: REMAY GROUP Satıcı Ünvanı: MUHAMMED MUSTAFA YILDIRIM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9570652908
    Bu ürün REMAY GROUP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün özellikleri: Tüm yaygın binek araç ve kamyon dizel motorlarını temizlemek için. Enjeksiyon pompasını ve ağız adaptörünü temizlemek için mikro düzeyde bile balçıkları gevşetir ve giderir Temiz yanma sağlar Asit yoğuşma suyunu nötralize eder ve bağlar yakıt sistemini korozyondan korur Depodan yanma odasına kadar bölümleri temizler ve korur Setan sayısını artırır yakıtla ilgili "vuruntuyu" azaltır sentetik bazlı aktif madde konsantresi ulusal ve uluslararası dizel yakıtlarda kullanılanların benzeridir. Uyarı: Sadece dizel yakıt sistemleri için uygundur. Farklı motor tiplerinde kullanılamaz. Kükürt, fosfor, metal ve asit içermez. Paket İçeriği: Würth CR-Dizel Enjektör Temizleyici İyileştirici 300ml 2 Adet
Geri Bildirim Ver

Farmasi 300 Ml 2 Adet Dizel Enjektör Temizleyici

Dizel motorlar, uzun hizmet ömürleriyle tanınmaktadırlar. Bununla birlikte, yetersiz bakım veya aşınma kaçınılmaz olarak dizel motorları tıkar ve performanslarına zarar verir. Bu yüzden aracınızın dizel motorunun gürültüsünü azaltmak ve stabil çalışmasını sağlamak için en etkili yollardan biri Würth enjektör temizleyicisidir. Yorgun olan arabanıza hız kazandırmak ve optimum yanma verimliliği sağlamak için en doğru olan üründür. Tüm modern dizel oksidasyonlu katalitik konvertörler için uyumlu olan enjektör temizleyici, aracınız için istediğiniz performansa erişmenize katkı sağlayacaktır. Hem aracınızı hem de sizi mutlu edecek bir ürün olan enjektör temizleyicisi, aracınızın performansını artırarak daha iyi bir sürüş deneyimi sunar. Düzenli kullanımda aracınızın bakım ve onarım maliyetini en aza indirecek olan ürün, motorunuzun ömrünü uzatır.

  • Temiz yanma sağlar.
  • Yakıt ekonomisini olumlu etkiler.
  • Enjektör temizliği sağlar.

Würth Enjektör Temizleyicinin Özellikleri Nelerdir?

Farmasi 300 Ml 2 Adet Dizel Enjektör Temizleyici Fiyatları

Würth enjektör temizleyici dizel; enjektör temizliği sağlamak, yakıt ekonomisini iyileştirmek ve setat sayısını artırmak için formüle edilmiş çok işlevli bir dizel yakıt katkısıdır. Yakıt enjektörlerini temizler ve temiz kalmalarına yardımcı olur. Bu sayede yanma odasında ve enjeksiyon sisteminde tortu birikmesini önler. Würth enjektör temizleyici dizel kullanımı, güç kaybını durdurur. Yakıt tüketimini azaltır. Korozyon koruması ekler. Soğuk hava başlangıçlarını iyileştirir. Teklemeyi ve motor gürültüsünü azaltır. Isınma süresini azaltır. Biyodizel karışımları dahil tüm dizel yakıtlarda etkilidir. Düşük kükürtlü yakıtların yağlama etkisini iyileştirir. Bu nedenle yüzey aşınmasını önler ve enjeksiyon sisteminin arızalanma riskini azaltır. Würth enjektör temizleyici dizel nasıl kullanılır sorusunun cevabı oldukça basittir. Yakıt deposunda minimum olacak şekilde 20-30 litre mazot bulunmalıdır. Şişeyi yakıt deposuna boşaltmanız yeterlidir.

Würth Dizel Enjektör Performans İyileştirici Kaliteli midir?

Farmasi 300 Ml 2 Adet Dizel Enjektör Temizleyici Fiyatları

Ürün, fiyat-performans açısından avantajlıdır. Ürün kullanımı sayesinde araçların performansının arttığı sıklıkla yorumlarda belirtilmiştir. Kaliteli bir ürün olması nedeni ile aracınızın motoruna bakım yapar ve ihtiyacı olan temizliği sağlar. Dizel enjektör, iyi bir araç bakımı için en önemli malzemedir. Her sürücü, otomobilinin sağlayabileceği maksimum performansı arzular. Dizel enjektör performans iyileştirici, bu konuda aracınız için fark yaratır. Ayrıca her araç sahibi aracı için en iyisini ister. Würth dizel enjektör, araç sahipleri için hem güvenli hem de yüksek performans sağlayan bir üründür. Aracınızın değerine değer katacak olan dizel enjektör performans iyileştirici ile hem arabanızın ihtiyacına cevap vermiş hem de kendi beklentilerinizi karşılamış olursunuz.

Würth Dizel Enjektör Temizleyici Kullanışlı mıdır?

Aracınızın motorunun daha önce sergilediği performansı kaybettiğini düşünüyorsanız, Würth yakıt enjektör temizleyicisi yardımınıza koşar. Motorunuzun performansını engelleyebilecek iki faktör vardır. Bu iki faktör, tıkanıklık veya tortu kalıntısıdır. Bu sorunları çözmek için yakıt sistemine Würth enjektör temizleyicisi ekleyebilirsiniz. Bu temizleyici sayesinde arabanızın motoru daha verimli ve daha az zorlukla çalışarak gücünü yolda rahat bir şekilde gösterebilir. Dizel enjektör temizleyici performans iyileştirici, yakıt sisteminizdeki tortuları temizlediği için daha verimli ve güçlü bir araç motoruna sahip olursunuz. Aracının sağlığını düşünen bilinçli tüm kullanıcılar tarafından da Würth CR-Dizel enjektör temizleyici performans iyileştirici 300ml için oldukça olumlu yorumlar yapılmıştır. Ürün Trendyol’da uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Dilerseniz siz de Würth CR-Dizel enjektör temizleyici performans iyileştirici 300ml yorumlarını inceleyerek motorunuzun performansını maksimum seviyeye çıkaracak olan dizel enjektör temizleyiciyi hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.